Dit gedicht is een liefdesverklaring van De Innerlijke Geliefde. De grootste liefde die we allen ooit zullen kunnen ervaren. Stel je eens voor dat deze woorden richting jou gesproken werden. Lees ze hardop voor zodat je kunt horen wat de woorden met je doen en kijk of je de liefde volledig kunt ontvangen en geloven. Hoe natuurlijk vind je het dat er zo van je gehouden wordt?

Ik wil van je houden,
zoals niemand ooit nog heeft gedaan.

Ik wil van je houden,
dag en nacht en elk moment.

Ik wil van je houden,
op manieren die je nog niet kent.

Ik wil van je houden,
van je pijn en van je plezier.

Ik wil van je houden,
van je zorgen en je verrekte spier.

Ik wil van je houden,
Totdat niets een probleem meer is.

Ik wil van je houden,
Tot je beseft dat er niets is dat je mist.

Ik wil van je houden,
van je zenuwen en je spanning,

Ik wil van je houden,
van je kaak tot aan je kin.

Ik wil van je houden,
als je verdrietig bent of blij.

Ik wil van je houden,
totdat je je fijn en veilig voelt bij mij.

Ik wil van je houden,
of je je nou inhoudt of niet.

Ik wil van je houden,
en je laten weten dat er altijd iemand is die je ziet.

Ik wil van je houden,
van mij hoef je niets te doen of te zijn.

Ik wil van je houden,
gewoon samenzijn vind ik al fijn.

Ik wil van je houden,
je geruststellen en zeggen dat het al lang genoeg is.

Ik wil van je houden,
en je aan iedereen laten zien.

Ik wil van je houden,
en iedereen laten weten dat ik trots op je ben voor 10!

Ik wil van je houden,
als je me de ruimte geeft.

Ik wil van je houden,
en je de mooiste plekjes van de wereld laten zien.

Ik wil van je houden,
en voor je zorgen en je van alles voorzien.

Ik wil van je houden,
en je verrassen met de liefste dingen.

Ik wil van je houden,
en hele koren voor je laten zingen.

Ik wil van je houden,
omdat je zo geweldig bent.

Ik wil van je houden,
ongeacht wat wie dan ook van je denkt.

Ik wil van je houden,
en van je genieten terwijl ik naar je kijk in het maanlicht.

Ik wil van je houden,
en een grote lach toveren op je gezicht.

Ik wil van je houden,
en je laten zien hoe mooi je bent.

Ik wil van je houden,
en je omringen met prachtige mensen.

Ik wil van je houden,
en gehoor geven aan al je wensen.

Ik wil van je houden,
totdat je weet dat het voor mij geen moeite is.

Ik wil van je houden,
als je me toestaat om zo lief voor je te zijn.

Ik wil van je houden,
want jou verwennen vind ik fijn.

Ik wil van je houden,
geloof het nu echt maar.

Ik wil van je houden,
en ik ben nog lang niet klaar.

Ik wil van je houden,
en dat zal ik altijd blijven doen.

Ik wil van je houden,
en geef je elk moment een zoen.

Ik wil van je houden,
je knuffelen en wat al niet meer.

Ik wil van je houden,
en je mijn prins(es) laten zijn.

Ik wil van je houden,
en het lekkerste eten voor je koken.

Ik wil van je houden,
en met jou op mijn schouders rondjes lopen.

Ik wil van je houden,
en je op handen dragen.

Ik wil van je houden,
en je mag overal om vragen.

Ik wil van je houden,
en je voorzien van geld en overvloed.

Ik wil van je houden,
jou zien genieten en stralen doet me goed.

Ik wil van je houden,
er is niets dat ik je niet kan of wil geven.

Ik wil van je houden,
en samen met jou in dit Sprankelparadijs leven.

© Mariëlle Duijndam

Er is een Innerlijke Geliefde die van binnen tot je spreekt en die je omringt met alles wat je kunt zien, horen, ruiken, proeven, voelen en aanraken. Het kan zichzelf vormen naar alles waar jij aandacht aan geeft en waardeert. Deze Geliefde heeft niets van je nodig maar wil je alles geven. En doet dat nu eigenlijk ook al. In de mate die je bereid bent om toe te laten. Zou je jezelf graag openen voor meer? En jezelf graag herinneren hoe je uit de weg kunt gaan van je Innerlijke Geliefde om je te kunnen geven wat je écht wilt?

Photo by Eric Alves on Unsplash

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest