In welke trein van bewustzijn zit jij?

“Mensen gaan massaal hun hart volgen lijkt wel.” Vanmorgen werd ik wakker met deze zin die een goede vriendin recent op mijn Facebookpagina schreef. Ik merk het ook.

Wat niet meer past wordt vervangen door datgene wat nu met je hart resoneert. Het gaat niet allemaal zonder slag of stoot, maar we gaan wel.

Het deed me denken aan de woorden die ik recent hoorde van Bashar, een buitenaards wezen gechanneld door Darryl Anka. Hij noemt 2014 het jaar van de heruitvinding. We kunnen nu makkelijkere wegen vinden om onszelf opnieuw uit te vinden, door helder te worden over wie je werkelijk wilt zijn en jezelf in harmonie te brengen met deze snellere/hogere energieën.

Je kunt nu makkelijkere wegen vinden om jezelf opnieuw uit te vinden, door helder te worden over wie je werkelijk wilt zijn en jezelf in harmonie te brengen met deze snellere/hogere energieën.

– Bashar –

De winterzonnewende (21-12) van 2012 was de deelprisma. Dit legt hij uit met de analogie van een treinstation met meerdere treinen op verschillende sporen naast elkaar. De treinen gaan nu het station verlaten en volgen elk hun eigen spoor, waarbij ze steeds verder van elkaar verwijderd raken doordat ze verschillende richtingen op gaan. In deze analogie vertegenwoordigt elke trein een andere realiteitservaring, een andere parallelle versie van Aarde. En terwijl ze vertrekken liggen de sporen nog vrij dicht bij elkaar, zodat je van trein kunt wisselen als je besluit dat je liever met een andere trein mee wilt gaan. Je kunt er nog steeds vanaf springen en op een andere trein springen, omdat ze nog heel langzaam bewegen en dicht bij elkaar liggen.

Maar naarmate de treinen steeds sneller gaan en meer van elkaar verwijderd raken, wordt het moeilijker om van trein te wisselen. Het verschil tussen de vibratie en realiteitservaring van de ‘trein’ waarop je zit en die van de ‘trein’ waarin je graag zou willen zitten wordt dan steeds groter, waardoor het op een gegeven moment niet meer voor de hand liggend is dat je de overstap weet te maken.

Daarom was en is het zo belangrijk om er nu voor te zorgen dat je in de trein zit van de parallelle realiteit die je wenst, zodat je erin kunt blijven terwijl hij steeds sneller beweegt en de realiteitsversie van Aarde kunt beleven waar je voorkeur echt naar uit gaat. De versie die overeen komt met datgene wat jij het allerliefste wilt ervaren. Oftewel: je grootste opwinding, zoals hij dat noemt.

In 2013 bewogen de treinen iets meer van elkaar vandaan. Ze bewegen net iets sneller. Je zou het kunnen vergelijken met het tempo van een gewone wandeling. Dus je kunt nog steeds van de trein, naast de trein wandelen en op de trein komen waar je voorkeur naar uitgaat. 2014 zal een kleine versnelling zien. Terwijl de energie ontwikkelt en versnelt, en de sporen verder uit elkaar gaan liggen, zul je nu het tempo van een stevige wandeling in moeten zetten om over te stappen. In 2015 kun je erachter komen dat je moet joggen om de trein bij te houden. In 2016 zul je mogelijk langzaam moeten hardlopen. In 2017 zul je mogelijk vrij stevig moeten hardlopen. In 2018 ervaar je mogelijk dat je zult moeten rennen. In 2019 ben je op de snelste snelheid die je bij kunt houden. En in 2020, als je dan nog niet op die trein zit, dan zul je hem snel zien verdwijnen achter de horizon.

Het idee is dus om nu op de trein te komen die je wilt beleven, want hoe langer je wacht, hoe meer worsteling en pijn het zal kosten om de overstap te maken. Of dat je het jezelf onmogelijk hebt gemaakt om de trein nog in te halen.

Dit alles zegt hij op geen enkele wijze om ons bang te maken, niets wordt gezegd om het idee te geven van een negatieve ervaring. Het is alleen om ons te laten weten dat wij degenen zijn die besloten hebben om dingen te versnellen.

Dit is wat wij gezegd hebben dat we wensen: we willen de zaken versnellen, we willen grootsere en veel snellere manifestaties ervaren van de dingen waar onze voorkeur naar uitgaat in onze realiteit.

En dus geeft hij ons deze analogie om ons tempo te bepalen. Om in de gewenste trein te komen (in de parallelle realiteitvibratie, in de staat van zijn) en te handelen vanuit je hoogste opwinding (je levensdroom), bij voorkeur vroeger dan later.

Want je kunt je voorstellen dat als je versnelling wenst, dat sommige groepen zullen gaan versnellen. En als je dus onderdeel wilt zijn van de groep die nu versnelt, dan is het nu heel belangrijk om ‘helderheid’ in je definities te hebben. Om nu echt te handelen met overtuiging en durf aangaande de dingen die je nu opwinden en alle middelen die we jullie aangereikt hebben te gebruiken en echt vooruit te bewegen en jezelf opnieuw uit te vinden op basis van je voorkeuren.

Op basis van deze analogie ben ik een beetje als de conducteur van de trein van je dromen. Ik wijs je de weg als je niet weet waar het perron is en laat je zien hoe je in de trein kunt komen. En als het tijd is om te vertrekken, dan fluit ik op mijn fluitje.

En die tijd is NU. Kortom: spring aan boord als je dat nog niet gedaan hebt en ‘let’s enjoy the ride’!

Als je ernaar verlangt om te gaan Creëren Wat Je Werkelijk Wilt, zodat je kunt Leven in Hemel op Aarde, bekijk dan de kalender.

Afbeelding van Dirk Vetter

Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je het online Sparkle Magazine wilt ontvangen, vul dan dit formulier in.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *