Inspiratie

voor transformatie

Sparkleflix

Alignment on Demand

In Sparkle Paradise hebben we onze eigen versie van Netflix. Duik in de continu groeiende hoeveelheid Sprankelseries die je meenemen op allerlei avonturen in jezelf en je leven. Bekijk wat je wilt, wanneer je maar wilt en hoe lang je maar wilt. Kom uit je hoofd, zak in je lichaam en laat de ervaring toe. 

Deze series zijn niet bedoeld om als entertainment naar te kijken, maar om (inter)actief mee te doen. Zodat je ontspant en je jouw energie bewust afstemt op wat fijn(er) voelt voor jou om NU te ervaren.

Sparkle Articles

Inspirerende artikelen en uitingen van creativiteit van Mariëlle als belichaamde Master en gastschrijvers die zich ook op het pad van ontwaken tot zelfrealisatie bevinden. 

Sparkle Poems

Gedichten stromen altijd gemakkelijk door me heen. Ik hoef de woorden alleen maar te ontvangen en op te schrijven. Ontdek de gevoelens die ze kunnen opwekken…

Sparkle Quotes

Soms kunnen een paar inspirerende woorden genoeg zijn om een hele nieuwe wereld voor je te openen of je er weer aan te herinneren hoe het ook alweer zat. Lees, ontspan en geniet.

Sparkle E-books

Van Levensdroom naar Droomleven als Oude Ziel in een Nieuwe Tijd was de titel van mijn eerste e-book. Deze en andere e-boeken die  volgden kun je nu in je mailbox ontvangen.

Sparkle Stories

We kunnen verhalen vertellen over het verleden en ons heden, maar ook over de toekomst. Wat we aandacht geven groeit. Wat zullen we laten groeien in onze realiteit en werkelijkheid?

Sparkle Audio's

Hier kun je luisteren naar inspirerende, kalmerende, enthousiasmerende en bewustzijn verruimende audio’s en meditaties. Laat de woorden rustig binnen komen in je cellen.