Het voelt voor mij zo heerlijk om in te tunen op Hemel Op Aarde. Dit is geen realiteit die ver weg is of nog gemanifesteerd moet worden. Het is al een realiteit in het kwantumveld en wij kunnen onszelf erop afstemmen en er zo ‘naartoe’ shiften.

Vanmorgen werd ik wakker met het geluid van de vogeltjes en ik voel inspiratie om vanuit deze Hemel op Aarde realiteit met jullie te delen.

Terwijl ik nu intune om de woorden te laten komen voel ik dat mijn hartgebied verder open gaat. Er ontstaat een ruime space waarin ik verder kan exploreren.

Deze Hemel op Aarde realiteit voelt heel verbonden. Mensen leven allemaal met een open hart. Ze weten dat ze in essentie allemaal één zijn. Dit is duidelijk voelbaar en heel normaal voor iedereen.

Mensen maken gebruik van die hartspace. Alles wat ze verwelkomen in hun hart en met liefdevolle aandacht koesteren, wordt groter en groter. Het is als een liefdesoven waarin je eerst een zacht bakmengsel zet en je er later een baksel met een vaste fysieke structuur uit kunt halen.

Iedereen weet dat we in overvloed leven. We weten tenslotte hoe we energie om kunnen zetten in vorm en we weten dat die energie nooit uitputbaar is want het verandert enkel continu van vorm.

Mensen leven om te spelen. Om te creëren. Om hun creaties met elkaar te delen en elkaar te vertellen wat ze in hun ‘hartoven’ hebben staan. Iedereen loopt letterlijk over van wat er in hun hart leeft.

Harten worden gebruikt om nieuwe dingen aandacht te geven. Wat geweest is was fijn maar behoeft verder geen aandacht. We beleven het meeste plezier aan nieuwe creaties. Vooruit, meer, nieuw, anders, opnieuw.

De energie op de planeet is licht en speels. Mensen stralen. We hebben plezier. Er is geen vuiltje aan de lucht. Ook al komen we vaak tot nieuwe verlangens over dingen die we op een gegeven moment liever anders willen, vormt dit geen enkel probleem. Verandering is een natuurlijk onderdeel van ons bestaan. We hebben het volledig omarmd en we gaan mee met de flow van verlangens, wetende dat alles continu enkel beter en beter wordt ook al weten we niet precies hoe de dingen uit onze hartovens gaan komen. Wat we wel weten is wat we erin gestopt hebben…

Hemel op Aarde – Sparkle Lezing

Wil je aanwezig zijn bij een Hemel op Aarde – Sparkle Lezing? Waarbij we live intunen op wat Hemel op Aarde voor ons inhoudt? Een bijeenkomst waar je support kunt krijgen bij jouw Shift naar de vijfde dimensie, vragen kunt stellen en jouw ontwakingsproces kunt helpen aarden en versnellen?

Bekijk dan het huidige aanbod in de activiteiten agenda of neem contact op om een aanvraag te plaatsen voor een bijeenkomst bij jou in de buurt. Ik hoor ook graag van je of je in staat bent om mij en een mooie locatie hiervoor te hosten. En wie weet ontstaat er dan binnenkort een nieuwe Hemel op Aarde beweging bij jou in het dorp / de stad / de provincie.

Liefs,

Mariëlle

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest