Je hebt niets om je voor te schamen. Je bent goed.

Zit je met jezelf in de kno(o)p?

Worstel je met negatieve gedachten?

Lukt het manifesteren niet zoals je wilt?

Weet je hoe het werkt met de Wet van Aantrekking maar krijg je het niet voor elkaar om jezelf goed afgestemd te krijgen?

Geen probleem!

Het is helemaal goed zoals het is.

Je hebt niets om je voor te schamen

Zelfs niet nu je weet dat je de creator van je eigen realiteit bent en dat je over de capaciteit beschikt om van de ene naar de andere realiteit te verschuiven.

Er zullen altijd dingen zijn die nog niet zijn zoals je zou willen. Maar dat betekent niet dat het niet goed gaat of dat je het niet goed doet of dat je niet goed bent of dat je niet zou mogen of kunnen doen wat je het liefste zou doen.

We zijn zelf vaak onze grootste criticus. En denken dat we daardoor voor een heleboel dingen niet goed genoeg meer zijn. Dan bewegen we bij onze inspiratie vandaan, gaan we ons verstoppen, excuses creëren en verdwijnen we in een wolk van verwarring.

Wat als je nu precies perfect bent?

Maar wat nou als die aanname dat ‘je nu niet goed genoeg bent om te zijn, te zeggen en te doen wat je zou willen’, totaal niet waar is?

Wat nou als je nu precies perfect bent zoals je bent, met de juiste omstandigheden en omringd wordt door de juiste mensen?

Zou dat niet enorm veel schelen qua weerstand die je tegen jezelf biedt? Zou het niet enorm veel opluchting geven als je alles zou kunnen accepteren, omarmen en goedkeuren zoals het is?

En weet je? Die toestemming heb je. Jij mag dat. Bovendien zijn de mensen om je heen vaak veel meer vergevingsgezind en zachter voor jou dan jij. Jij mag ook zo zacht voor jezelf worden. Dat is een ongelofelijk grote stap als het gaat om het kunnen toelaten en ontvangen van wat je wenst.

Je mag jezelf hulp gunnen

En je mag jezelf hier hulp bij gunnen, indien je dat fijn zou vinden.

Ik ben er voor je. Met onvoorwaardelijke liefde. Ik zie je en de perfectie van jouw pad, dwars door alles heen.

Soms vergeten we gewoon dat we goed zijn zoals we zijn. Dat gebeurt ons allemaal. Maar daarom zijn we samen. Om elkaar hieraan te herinneren.

Leven in de Hemel op Aarde is donker en licht omarmen met Liefde. Dan zijn we vrij van weerstand. En dat is ons grootste verlangen, want dan voelen we onszelf goed.

– Mariëlle Duijndam

Schaamte is het gevolg van een aangeleerd verhaal

De film: ‘De Groeten van Gerrie’ is trouwens een leuke om te kijken als het gaat om het loslaten van de lading rondom het gevoel en het verhaal van ‘schaamte’. Je kunt hem op Netflix vinden.

Honden weten niet wat het is om zichzelf te schamen. Die kunnen geen negatief verhaal over zichzelf creëren in hun hoofd. Die zijn veel meer in het NU en beschikken niet over focuskracht zoals wij mensen dat doen.

Maar dan is het wel fijn als we die extra capaciteit in ons voordeel gebruiken en niet tegen onszelf. In dat opzicht mogen we dus veel meer als honden zijn. Spontaan, blij en ongeremd, ons van geen kwaad bewust.

Dan staan we in de ontvangststand: Shift Fase 5 in het manifestatieproces.

Leven in de ontvangststand

Die staat van zijn in een open ontvangststand zijn velen van ons een beetje kwijt geraakt, doordat we omringd waren met zoveel mensen die niet in verbinding stonden met zichzelf en daardoor onafgestemde dingen deden.

Maar ook in al die ervaringen is er niets fout gegaan.

We zijn hier juist gekomen om ons weer te herinneren wat het is om in die ontvangststand te leven, ongeacht omstandigheden. Om te ervaren wat het is om in een fysiek lichaam, in een fysieke tijd-ruimte dimensie te belichamen Wie We Werkelijk Zijn.

En ja, dat is in het begin absoluut spannend. Maar het is ook hetgeen waar je in dit leven meesterschap over wilt ontwikkelen, toch?

Want wat er dan allemaal mogelijk is…. tja, daar ben je vast nieuwsgierig naar! Ik in ieder geval wel. Dus elke dag blijf ik verder openen en accepteer ik alle momenten makkelijker dat het me niet lukt(e) om dit te doen. Want dan kan ik aanwezig blijven, in contact blijven en vooruit blijven bewegen.

Ik wens dat we dat allemaal blijven doen. Want we zijn zo mooi en waardevol en we hebben zoveel te bieden aan het leven om ons heen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je het online Sparkle Magazine wilt ontvangen, vul dan dit formulier in.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *