Leiderschap & Hemel op Aarde Belichamen

Mentortraject voor support bij jouw stap naar Leiderschap

“Your Keycode mentor’s unwavering faith in your highest potential profoundly elevates your own belief in yourself. Our devout faith in your true worth supports the growth of your self-confidence to create a blessed life – far beyond what you may deem possible for yourself.”

— The Sophia Code

Liefde is het antwoord op alles. En alles is liefde. Alleen kan die liefde niet altijd ervaren worden. Soms zit er weerstand voor, gecreëerd door gedachten die een filter leggen over die liefde. Samen met jou kijk ik graag door die sluier heen, zodat we samen kunnen zien Wie Je Werkelijk Bent en Wat je Werkelijk Wilt. En als we dat weten, dan kunnen we de liefde laten groeien door steeds meer ruimte te creëren waarin je je Zelf en deze Liefde met plezier tot expressie kunt brengen in de buitenwereld.

Als het pad van synchroniciteit je naar deze pagina heeft geleid, dan voel je diep van binnen waarschijnlijk het verlangen om in jouw leiderschap te stappen of hier een nieuwe draai aan te geven vanuit het multidimensionale bewustzijn dat nu op Aarde beschikbaar is.

Liefde is het antwoord op Alles

 1. Liefde voor je missie
 2. Liefde voor je dromen
 3. Liefde voor je eigenheid
 4. Liefde voor je creativiteit
 5. Liefde voor je onderneming
 6. Liefde voor je innerlijke leiding
 7. Liefde voor je gesproken woord
 8. Liefde voor je geschreven woord
 9. Liefde voor je gechannelde woord
 10. Liefde voor je zelfbeeld als leider zijnde
 11. Liefde voor je co-creators / cliënten / publiek

Mijn naam is Mariëlle Duijndam en het is onderdeel van mijn missie om de lichtwerkers en leiders van de Nieuwe Tijd te ondersteunen om vol in hun Licht & Goddelijke Grootsheid te gaan staan, zodat ze kunnen gaan doen waarvoor ze hier gekomen zijn. Dit leven is een keerpunt voor heel veel mensen. Alle ervaringen die we vele levens lang opgedaan hebben, dienen dit leven. Nu kun je AL die kwaliteiten in gaan zetten. This is it. Now it’s your time to shine!

Je bent niet beter, mooier, wijzer, lichter, machtiger, krachtiger of meer verheven dan wie dan ook, als je ervoor kiest om in jouw leiderschap te gaan staan. Integendeel. Als je echt gaat staan in het soort leiderschap waar ik over spreek, dan ga je staan in de energie van Eenheid & Onvoorwaardelijke Liefde, en weet je dat iedereen daar een onlosmakelijk én uniek onderdeel van is.

Het is het moment dat je jouw Persoonlijke Meesterschap over Fysieke Realiteit gaat inzetten om anderen te dienen. Omdat je niets liever wilt dan jezelf beschikbaar stellen om zoveel mogelijk van die heerlijke Eenheidsenergie door je heen te laten stromen langs allerlei nieuwe en verschillende wegen van creativiteit. Je gaat er dan plezier in krijgen om te sprankelen en te stralen, zodat anderen zichzelf daardoor ook weer kunnen herinneren dat het Paradijs van binnen zit en Hemel op Aarde alleen VIA ONS manifest kan worden.

Spiritueel Leiderschap

Het collectieve bewustzijn transformeren

“The charisma of these Key-codes to radically transform the collective consciousness of vast populations, with new thought paradigms and relevant paths of spiritual leadership, appeared to be godlike to those who were asleep to this same divine potential given to all.

— The Sophia Code

We hebben de kracht om het collectieve bewustzijn radicaal te transformeren. Niet door andere mensen te proberen te veranderen of de problemen in de wereld aan te pakken, maar juist door te zien voorbij die realiteit die eigenlijk niet meer dan het tijdelijke resultaat is van onze collectieve gedachten in het verleden. Het heden is niet waar we ons op dienen te focussen. Dit NU-moment en wat we daarin doen met onze aandacht, gedachten, woorden en acties, dát is relevant. Want alleen dat moment valt echt te beleven en dus kunnen we ook alleen vanuit dat moment een verandering inzetten.

En als die verandering eenmaal ingezet is, dan zal deze nieuwe beweging steeds sterker en sterker worden. Want als ze eenmaal zichtbaar begint te worden, dan gaan meer en meer mensen haar aandacht geven. En wanneer dat gebeurt, zal ze vanzelf groeien. Daar zorgt de Wet van Aantrekking automatisch voor.

Klik hier om het door mijzelf geschreven e-book: “Become a Sparkling Leader in the New World – By Mastering your Physical Reality” te lezen, voor meer informatie over spiritueel leiderschap.

Support bij jouw volgende stappen

Leiderschap in het dagelijks leven

“Seek not the ancient mystery schools of another age. Daily life is now your modern mystery school activating your highest potential in every present moment. With your conscious daily choice to mentor with our Ascended Master High Council, we prepare and activate your awareness to become a wayshower for others in birthing this next Golden Age of Miracles.”

— The Sophia Code

Om volledig te ontwaken in jouw leiderschapsrol en je hoogste potentie te activeren, hoef je geen oude geschriften te onderzoeken of andere dingen te leren. Het enige waar het om draait is het openen voor de Stroom van Innerlijke Inspiratie en haar je laten leiden bij elke stap die je zet. Het gaat erom dat je jezelf volledig beschikbaar gaat stellen voor dat wat zich via jou wil ontvouwen. 

Een mentortraject kent geen vaste vorm of tarief. Dat zijn dingen die we samen zullen bespreken op basis van het oriënterende gesprek waarmee we zullen starten. Tijdens dat gesprek luister ik naar jou terwijl je vertelt over je verlangens. Mijn rol is het om je vervolgens te gaan begeleiden naar het punt dat je direct een gevoel van vervulling gaat ervaren rondom die verlangens. Met andere woorden: dat je perspectief en gedachten zodanig gaan shiften dat je energie in het NU een match wordt met de frequentie van je verlangens.

Wanneer je energie een match is met de energie van je verlangens, dan kan het pad zich verder gaan ontvouwen op de meest directe en meest comfortabele manier. 

Vervolgens zul je in je dagelijks leven heel praktisch allerlei stappen gaan zetten. Niet omdat dit nodig is, maar omdat je dit wilt. Want nu je energie een match is met de energie van je verlangens doe je niets liever dan je inspiratie omzetten in acties.

Je gaat actief creëren. Je gaat je Zelf tot expressie brengen. Je gaat delen vanuit dat wat jou de grootste vreugde geeft. 

En ik zal naast je staan. Ik zal blijven focussen op Wie je Werkelijk Bent en Wat je Werkelijk Wilt, wat je ook tegenkomt.

Ik kan het niet voor je doen en ik ga het ook niet voor je doen. Ik volg wat fijn voelt voor mij tijdens ons traject. Ik zal een voorbeeld voor je zijn van iemand die Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde altijd op de eerste plek zet, zodat de energie in mij kan blijven stromen. Want dat is een vereiste wil je zelf ook in jouw leiderschap kunnen gaan staan én op langere termijn kunnen blijven staan.

Leiderschap Mentortraject op Maat

Circulair Expanderende Werkwijze

“Your emotions serve your purpose and guide your daily alignment. You remember to call upon the Holy Spirit within you every day, to go ahead of you and prepare The Way for grounding heavenly solutions and realities on Earth, beyond your effort or understanding.”

— The Sophia Code

Voor het mentortraject hanteer ik een circulair expanderende werkwijze. Dat houdt in dat er een aantal basiselementen zijn die de kern vormen en steeds verder zullen uitwaaieren vanuit het centrum. We starten met een traject wat op dat moment passend voelt. Wanneer deze afgerond is en we samen door willen gaan, bespreken we hoe de volgende fase eruit gaat zien. Door te volgen wat ons vreugde brengt, groeien en ontwikkelen we vanzelf en wordt het mooier dan we nu kunnen bedenken.

Het mentortraject is geschikt voor iedereen die in korte tijd samen met mij grote stappen wil zetten. We focussen op de elementen, verlangens en gebieden in je leven waar de energie en aandacht nu als eerste naar uit gaat. Puur door tijd met elkaar door te brengen zal alles zich gaan ontvouwen en in razend tempo gaan transformeren. Jij en je bereidheid tot openen en ontvangen is bepalend voor de snelheid waarmee dingen kunnen gaan. Een mentortraject duurt minimaal een week.

Samen kijken we bij wat voor soort mentortraject jij het meeste baat zult hebben. Misschien past kort en krachtig bij jou of voel je juist meer voor langdurig en regelmatig. Telefonisch contact, een persoonlijke Sparkle Retreat van één of meerdere dagen, bijeenkomsten met jou en je team, meetings met andere leiders van de Nieuwe Tijd, ervaring opdoen binnen Sparkle Paradise, hulp bij het creëren van wat je voor je ziet…

Op basis van waar je nu staat, wat je verlangens zijn en de inspiratie die ik tijdens ons oriënterende gesprek doorkrijg, bepalen we wat het beste voelt om mee te starten en doe ik je een perfect aansluitend voorstel. 

Basiselementen Leiderschap Mentortraject

Z

Emotionele Vrijheid

Jezelf vertrouwd voelen met je gevoelens en emoties. Weten wat ze je te vertellen hebben. Ze leren gebruiken zoals ze bedoeld zijn bij het bewust creëren van je eigen realiteit.

Z

Fysieke Vrijheid

Jezelf fijn en comfortabel voelen in je lichaam. Onverwerkte emoties leren omarmen, aarden, gronden, aanwezig leren zijn in het moment – in verbinding met al je zintuigen – en ruimte creëren voor jeZelf.

Z

Geestelijke Vrijheid

Je gedachten zijn de bouwstenen van je verleden, heden en toekomst. Wat doe je ermee? Bedenk je ze of ontvang je ze? Optimaal gebruik leren maken van de ultieme vrijheid waarover je beschikt.

Z

Intuïtieve Vrijheid

Hoe zou het zijn om in elk moment je intuïtie te volgen? Raak hier vertrouwd mee, ongeacht omstandigheden, waar je ook bent en met wie je ook bent. Je Hoger Zelf weet de weg.

Z

Spirituele Vrijheid

Je bent een spiritueel wezen op een menselijke reis. Aan jezelf erkennen Wie Je Werkelijk Bent en vanuit – en in samenwerking met – dit steeds groter wordende bewustzijn van je Zelf leven.

Z

Financiële Vrijheid

Geld hoort erbij en je beschikt over een ongelimiteerde hoeveelheid. Leer je beslissingskracht te gebruiken om financiële vrijheid in je leven te manifesteren. Word duidelijk over wat je werkelijk wilt en open om te ontvangen.

Z

Seksuele Vrijheid

Onze seksuele levensenergie is een van de meest krachtige tools waar we over beschikken. Niet alleen om van te genieten, maar ook om alles te voeden wat ons lief is. Leer hier gebruik van te maken.

Z

Communicatieve Vrijheid

Leer te communiceren vanuit je zelfgecreëerde realiteit. Breng tot uiting wat je werkelijk wilt zeggen. Geniet van je eigen woorden.

Z

Creatieve Vrijheid

Creëer met je gedachten, woorden en acties wat je maar wenst. Volg wat fijn(er) voelt voor jou. Deel wat er via jou door wil komen – in welke vorm dan ook – en laat anderen hiervan meegenieten.

Klaar om het pad van je Heilige Hart te volgen?

Zodat vele anderen jouw voorbeeld weer kunnen volgen?

“Through the living transmission of your Higher Self embodiment, people who are suffering beyond their understanding will experience the freedom of your life, through a holographic transference of upgrades for their conciousness. For as you embody the golden radiance of your Higher Self, the seas of humanity’s collective consciousness will part for millions to follow your lead as you walk The Way of your Sacred Heart. Yes indeed! You are a wayshower for this Golden Age of Miracles!”

— The Sophia Code

The Golden Age of Miracles is here!

Deze tijd wordt The Golden Age of Miracles genoemd en deze titel verwijst naar het ongewoon hoge aantal geincarneerde zielen die nu samenkomen om het volledige goddelijke potentieel van hun Hogere Zelven te belichamen, in één leven.

De Gouden Eeuw van Wonderen is ook een naam die het zaad van een intentie in zich draagt en voorspelt dat er een ongelofelijk aantal wonderen zullen gaan geschieden wanneer deze grote hoeveelheid master zielen bewust gaan samenkomen vanuit allerlei richtingen en een eenheid gaan vormen als een wereldwijde community voor de ‘hemelvaart van de mensheid’.

Ja, ik wil sprankelen in mijn leiderschap!

Als je voelt dat dit het moment is voor jou om er werkelijk voor te gaan, dan hoor ik graag van je. Zoals gezegd bekijken we tijdens een oriënterend gesprek wat goed en geïnspireerd voelt voor ons beiden.

Klik hier om eerst nog meer over mij te lezen en neem daarna contact met me op door me een e-mail te sturen of me te bellen. Als ik niet op neem, spreek dan je bericht in zodat ik je terug kan bellen.

Ik kijk er naar uit om je te mogen supporten op jouw pad van meesterschap, leiderschap en zelfrealisatie en ik verheug me op de wonderen die we samen zullen beleven en belichamen.

Pin It on Pinterest