Multidimensionaal Leiderschap

Wil je jouw vrouwelijke leiderschapskwaliteiten ontwikkelen?
Wil je vanuit moeiteloosheid leiden, creëren en manifesteren?
Wil je (bege-)leiden met de kracht van jouw visie en vibratie?

Na de stap naar Multidimensionaal Meesterschap ben je toe aan Multidimensionaal Leiderschap.
Vanuit de overvloed die je in jezelf ontdekt hebt ga je van Zelf overstromen en met anderen samenkomen.
Lees meer

Multidimensionaal Leiderschap

Wil je jouw vrouwelijke leiderschapskwaliteiten ontwikkelen?
Wil je vanuit moeiteloosheid leiden, creëren en manifesteren?
Wil je (bege-)leiden met de kracht van jouw visie en vibratie?

Na de stap naar Multidimensionaal Meesterschap ben je toe aan Multidimensionaal Leiderschap. Vanuit de overvloed die je in jezelf ontdekt hebt ga je van Zelf overstromen en met anderen samenkomen.
Lees meer

Intuïtief dienend Leiderschap

Openen, ontvangen en overstromen

Een leider dient in de eerste plaats zichZelf te dienen. Je hogere, goddelijke, niet-fysieke Zelf en intuïtie. Door die connectie prioriteit te geven kun je openen om te ontvangen en daarvandaan overstromen. Dat is leiderschap vanuit een onuitputtelijke bron en vanuit verbinding met het grotere, multidimensionale geheel dat we samen vormen. Ieder mens beschikt in potentie over deze vrouwelijke leiderschapskwaliteiten, maar mogelijk maak je er nog geen gebruik van omdat je meer bent gaan vertrouwen op logica & actie dan op leiden vanuit de kracht van visie & vibratie. De kunst is om de twee in balans te brengen, zodat JIJ de Hemel op Aarde gaat belichamen en deze vanZelf activeert in anderen.
 • Zou je graag totaal ontspannen zijn in jouw leiderschapsrol en alle twijfels, angsten en pogingen tot perfectionisme willen ontstijgen?
 • Zou je graag leiden vanuit een sterke verbinding met je niet-fysieke Zelf, intuïtie, levensenergie, visie en de kracht van je vibratie?
 • Zou je graag groepen leiden zonder dat je jezelf hiervoor inhoudelijk hoeft voor te bereiden? Zou je alles graag vanuit het moment kunnen laten ontstaan, op het hoogst mogelijke niveau?
 • Zou je graag leiden zonder enige moeite te hoeven doen om anderen te sturen, te veranderen, te helpen, bewust te laten worden, inzichten te geven, te genezen, te helen, te leiden of te managen?
 • Zou je bij willen dragen aan verandering in het leven van anderen, puur door je goddelijke Zelf in een menselijk lichaam te zijn?
 • Zou je graag een voorbeeld zijn van iemand die houdt van zichzelf, van anderen, van het mooie werk dat je elke dag mag doen en van hoe je hiervoor enorm gewaardeerd en royaal betaald wordt?
 • Zou je mensen niet alleen willen kunnen begeleiden naar een gevoel van vrede-met-wat-is, maar ook naar een gevoel van sprankelende gelukzaligheid wanneer ze ontwaken in het besef van Wie Ze Werkelijk Zijn en wat er NU Werkelijk te Ervaren valt?

Multidimensionaal leiderschap is als liefdevol Ouderschap voor je eigen Creaties

“Ontvang het cadeau van Onvoorwaardelijke Liefde die haar Licht op jouw Multidimensionale Leiderschap laat schijnen, totdat je er Zelf met veel plezier en gemak helemaal in staat.”

— Mariëlle Duijndam

Mijn naam is Mariëlle Duijndam, creator van Sparkle Paradise en ik zie er naar uit om je te mogen begeleiden en supporten terwijl je Multidimensionaal Leiderschap ontwikkelt. De meest krachtige vorm van leiderschap die er bestaat!

In alle jaren dat ik groepen mensen heb begeleid heb ik ontdekt dat het een van de meest vervullende dingen zijn die je kunt doen, maar tegelijkertijd ook een van de meest uitdagende. Mensen zullen je spiegelen en laten zien wat er actief is in jouw innerlijke wereld. Het lijkt of je er bent om hen te helpen, maar in feite ben jij er om de leiding te nemen over je eigen creatieve voorstellingsvermogen. Degenen met wie je werkt inspireren je hier automatisch bij, waardoor zowel jij als zij vervolgens de vruchten kunnen plukken.

Ik nodig je uit als je andere mensen de ruimte biedt om in te kunnen transformeren – of dit nu wilt gaan doen, maar zelf ook graag ondersteund wordt en goed afgestemd blijft op waar het jou in de kern om gaat…

Zodra je echt ‘het veld’ in gaat is het gemakkelijk om jezelf in anderen en je rol te verliezen. Maar dit hoeft niet het geval te zijn, zolang jij jouw visie, vibratie, missie en perspectief maar helder hebt en Multidimensionaal Meesterschap ontwikkelt. Je hoeft niet perfect te zijn of dingen perfect te doen.

Het gaat erom dat jij jouw perfecte, unieke, authentieke zelf bent. Iemand die heeft leren dansen met de eb en vloed van het leven en zichzelf totaal omarmt in al die verschillende fases, wetende dat het altijd klopt in het grotere geheel. De wereld zit te wachten op jouw licht en liefde en NU is het perfecte moment om te gaan staan in jouw sprankelende leiderschap. Ik ben er voor jou.

Door jouw licht en liefde te delen kan de zon in het leven van vele anderen weer gaan schijnen

Wil je Leiden vanuit je Multidimensionaliteit?

Dan kun je gebruik maken van deze mogelijkheid

Ontwikkel jezelf stap voor stap als Multidimensionale Leider. Doe ervaring op in de praktijk. Deel wat je tegenkomt. Ontvang inspiratie rondom nieuwe manieren van leiderschap. Een wekelijkse bijeenkomst om jezelf te laten steunen terwijl je andere mensen begeleidt naar hun gewenste realiteit.

 • Vrijwel elke vrijdagochtend om 09:00 uur
 • Gelegenheid om live vragen te stellen
 • Gelegenheid om ervaringen te delen
 • Gelegenheid om inspiratie op te doen
 • Gelegenheid om je vibratie te laten liften
 • Gelegenheid om je perspectieven te shiften
 • Voel jezelf gesteund in jouw leiderschap & missie
 • Ontmoet gelijkgestemden in kleine subgroepjes
 • Beluister naderhand de opnames in je eigen tijd

LEIDERSCHAP Abonnement: €300,- per maand incl. BTW

Wil je ook fysieke bijeenkomsten bijwonen?

Laat dan je gegevens achter om op de hoogte te blijven

Pin It on Pinterest