Lesson 7 of 30
In Progress

Welvaartsspel XXL Dag 7

Mariëlle September 17, 2019

Volg je stroom

Vandaag krijg je zoals gezegd opnieuw de tijd om de dagen in te halen waar je geen tijd voor hebt gehad of waar je zelf dieper op in wilt gaan. Of gewoon om lekker niks te doen. Doe waar je zin in hebt. Volg je stroom. Let op je gevoel in het moment en let op waar je werkelijk zin in hebt om te doen en om aandacht aan te geven. Geef jezelf de vrijheid om je aandacht af te halen van alles wat niet lekker voelt en te richten op alles wat juist wel lekker voelt. 

“Just because you can have it all, doesn’t mean there’s something wrong with you until you do. 

To the contrary, it means you’re smoking on fire, destined for greatness, exactly where you should be, with thoughts that become things, in a dream of your own creation, about to blast off as you become who you are meant to be.”

Wily, 
    The Universe

(via Mike Dooley van www.tut.com)

Dat je alles kunt hebben betekent niet dat er iets mis met je is, zolang je het niet hebt. Je ligt precies op schema, alles gaat goed, je doet het super, geweldige dingen zijn aan het gebeuren, je kunt niet briljanter zijn dan je al bent, je bent voorbestemd voor grootsheid, je bent precies waar je moet zijn en staat op het punt om gekatapulteerd te worden in de energie en het leven van wie je werkelijk bent. Duuuuussss… :))

Uitnodiging voor vandaag:

1. Start je dag zoals altijd in verbinding met jezelf, je lichaam, je omgeving en het NU-moment.

2. Haal in wat je in wilt halen en/of besteed meer tijd aan de oefeningen die je van de week erg goed bevallen zijn.

3. Volg je stroom. Volg wat fijn(er) voelt. Laat het gelukkige moment vandaag toe. Ontvang het, omarm het, geniet ervan.

4. Deel mooie ervaringen, stromen van waardering of wat je dan ook maar wilt delen vandaag in een reactie hieronder.