Mijn Verhaal

van ontwaken tot zelfrealisatie

Jarenlang ben ik bezig geweest om los te komen van mijn verhaal, mijn identiteit, mijn persoonlijkheid en van alle overtuigingen die ik overgenomen had uit het massabewustzijn. Ik wilde mijn verhaal niet delen, want ik wist dat het eigenlijk niets te maken had met Wie Ik Werkelijk Ben. Maar nu ik mezelf niet langer meer identificeer met mijn verhaal, kan ik het delen.

Mariëlle Duijndam

We hebben allemaal ons eigen levensverhaal. Een idee van hoe we denken dat ons verleden geweest is.

Hoe echt het ook is in onze beleving, het blijven perspectieven op ervaringen die ons voorzien van bepaalde gevoelens wanneer we op die manier kijken en terugdenken.

Hoe ik kijk en terugdenk kan ik in het hier en nu steeds opnieuw veranderen. Mijn verleden is geen vast gegeven, het is mijn creatie in het moment. En toch kan het fijn zijn wanneer we onze verhalen delen.

Wellicht kan het jou een gevoel van herkenning bieden en creëert het een gevoel van verbinding tussen ons. We zijn allebei mensen en allebei zoveel meer… 

Onze verhalen definiëren ons niet. Maar de doorleefde ervaringen brengen ons wel wijsheid.

""Wanneer je door evolueert voorbij het zijn van de leiders en leraren, breng je een tijd door in de spirituele woestijn. Je komt terug uit die eenzaamheid als de Nieuwe Energie magiër."

- Een Soevereine -

Mijn kindertijd

Mijn herinneringen aan mijn jeugd zijn fijn. Ik mocht opgroeien in een warm gezin in het westen van Nederland, met een hele lieve vader en moeder. Ik ben het eerstgeboren kind van mijn ouders. Mijn moeder noemt mij haar prinses en soms sneeuwwitje vanwege mijn rode lippen. Na mij volgen nog 3 kinderen. Een zusje en twee broertjes. Ik vind het leuk om een grote zus te zijn en geniet van de gezelligheid in huis.

Mijn pubertijd

Van mijn pubertijd herinner ik me dat ik graag bij de volwassenen zat. Ik vond hun gesprekken boeiend. Het was alsof ik me verdiepte in het mens-zijn. Ik nam meer waar dan alleen hun woorden. Ik voelde energie en zag de dynamieken in gesprekken. Ik leerde ook veel over wat gewenst en normaal gevonden werd. Wanneer ik stil in mijn kamer op bed lag met de zon op mijn gezicht voelde ik me gelukzalig.

Verhuizing naar Turkije

Wanneer ik bijna 16 ben verhuis ik met mijn ouders en het hele gezin naar Turkije. Op een bepaalde manier noodgedwongen. Mijn vader was rozenkweker en heeft de tuin inclusief het huis verkocht. Er zijn ook veel dingen gebeurd waardoor het fijner voelt om een tijdje weg te gaan. Wanneer ze mij vragen hoe ik over het idee van de verhuizing denk antwoord ik positief. Ik heb wel zin in een avontuur. 

Weg uit het Westland

Op die leeftijd staat een puber normaal gesproken niet te springen om zo’n grote verandering van omgeving, maar ik vond het fijn. Ook al had ik genoeg vrienden op de middelbare school; toch voelde ik me niet echt thuis in de cultuur van het Westland. Ik vond de harde en grove manier waarop jongeren met elkaar omgingen vaak helemaal niet prettig. Het was alsof ik een bepaalde diepgang en verbinding miste.

Mijn eerste jaar in Fethiye

Mijn eerste jaar in Turkije is een sabbatical-jaar voor mij. Een verademing om mandala’s te creëren in de tuin met uitzicht op het zwembad van onze villa in Fethiye vlakbij de kust. Ik studeer Turks met een LOI cursus. Zo krijg ik de grammaticale basis van de taal goed onder de knie. Ik ontspan maar er zijn ook veel uitdagingen in het leven van mijn ouders, waarvan ik de nodige spanningen meekrijg. 

Tussen twee werelden

Na het eerste jaar in Fethiye verhuizen we naar de grote kustplaats Antalya waar de scholen beter zijn. Toch ben ik nog steeds voornamelijk bezig met het onder de knie krijgen van de Turkse taal. Het wordt steeds duidelijker hoe mensen in verschillende werelden leven door de verschillende overtuigingen die ze over dingen hebben. Ik besef me dat ik zelf de keus heb wat ik wil gaan geloven. Niets is DE waarheid.

Mijn eigen passie volgen

In tegenstelling tot andere leeftijdgenoten krijg ik in deze periode relatief gezien weinig overtuigingen van buitenaf mee, vanuit school en de sociale omgeving. Ik ben vooral op mezelf gericht en verdiep me in boeken die ik interessant vind om te lezen. Ik lees o.a. boeken van Dr. Wayne Dyer en vooral de gechannelde Gesprekken met God boeken van Neale Donald Walsch raken me diep en openen mijn bewustzijn.

Weer terug naar Nederland

Na 5 jaar besluiten mijn ouders om weer terug te gaan. Ik woon inmiddels samen maar kies er toch voor om mijn relatie te verbreken en terug te keren naar mijn eigen vaderland. Ik kan alles wat Nederland te bieden heeft nu nog veel meer waarderen. Bruin brood, hoe geordend en goed alles hier geregeld is en hoeveel mogelijkheden er zijn op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Avatar training

Na de eerste periode van reïntegreren komt er ruimte voor het volgen van mijn passie. Ik ontdek de Avatar trainingen vanuit Amerika en stort me binnen een periode van 6 maanden op het hele pad van Avatar naar Master, Professional en Wizard. Ik leer veel in de praktijk over de kracht van mijn eigen overtuigingen, verbinding ervaren met andere mensen en hoe ik vanuit mijn eigen Bron-Energie kan kiezen en creëren.

Tantra training

Waar de Avatar training vooral gericht was op het hoofd, was het Tantra pad dat ik hierna insloeg vooral gericht op het lichaam. Alle wijsheid mocht steeds meer beleefd gaan worden. Tantra leerde me over overgave, toelaten, voelen, alle gevoelens laten stromen, mezelf ongecontroleerd tot expressie brengen en te vertrouwen op mijn levensenergie. Ik ontdekte mijn Essentie van pure kracht en liefde.

De lichtheid van het bestaan

De tantratraining bestond uit drie lange weekenden: Orgasmic Body, Surrender en Divine Union. Tijdens de laatste meditatie ervaar ik mezelf als puur bewustzijn en smelt ik samen met Al-Wat-Is. Ik voel een enorme vreugde en orgastisch genot. “Wat hebben wij mensen het leven serieus gemaakt?! Wat een grote grap!” Ik lach onbedaarlijk vanuit mijn tenen, wel een half uur lang, door dit diepgaande inzicht.

Sprankelend genieten

De eenheidservaring die ik beleefd heb, heeft een blijvend effect. De energie werkt door in mij. Degenen die ik in de ogen kijk terwijl we samen ademen, komen vanzelf ook in deze vreugdevolle staat van humor, lichtheid en golven van genot. Mensen zijn dankbaar dat ze dit mogen ontdekken en ervaren via mij. “Te weten dat dit bestaat en mogelijk is, is voor mij al zo enorm waardevol”, zegt iemand.

Liefde brengt liefde

Doordat ik zo enorm sprankel en straal van binnenuit, duurt het niet lang voordat de liefde zich aandient. Tijdens salsales springt de vonk over. Hij is gefascineerd door mijn uitstraling en wil er meer van weten. Ook al is zijn achtergrond technisch en totaal niet spiritueel, toch stelt hij zich helemaal open voor mij. We besluiten het per dag te bekijken. Elke dag samen smaakt naar meer. Totdat we ineens samenwonen.

Luisteren naar mijn lichaam

Ondertussen ben ik in een baan terecht gekomen als Sales Manager in de wereld van kantoorinformatisering. Het leukste van dit werk vind ik eigenlijk de gesprekken met mijn baas en collega terwijl we onderweg zijn naar klanten. Op een gegeven moment word ik ziek en geeft mijn lichaam aan dat het tijd is voor verandering en een heel ander pad. Ik moet kiezen: durf ik in het diepe te springen en te vertrouwen?

Liefde Zijn in Frankrijk

Ik besluit de sprong te wagen. Ik kan niet anders. Ik krijg een paar maanden salaris mee en vertrek vrij snel daarna naar een ecologische woongemeenschap in Frankrijk om tot mezelf en mijn ware natuur te komen. Ik kan nog niet fulltime meehelpen. In mijn pauzes luister ik naar Abraham-Hicks en mediteer ik. Na 3 maanden neem ik weer afscheid. “Dankjewel dat je hier LIEFDE bent geweest”, krijg ik te horen.

High door Abraham-Hicks

De eerste keer dat ik Abraham gechanneld door Esther Hicks hoorde spreken was het alsof ik mijn vingers in het stopcontact had gestoken. Een elektrische stoot ging door mijn hele lichaam heen en de rest van de avond was het alsof ik high was. Ik wist dat ik op informatie was gestuit waar ik de rest van mijn leven mee bezig zou zijn: het bewust creëren van mijn staat van zijn en daarmee moeiteloos mijn realiteit. 

Coaching in Moeiteloos Creëren

Na mijn avontuur in Frankrijk en het ontdekken van mijn missie besluit ik in Nederland om januari 2010 mijn eigen bedrijf te starten: TBP Coaching, noem ik het. Waarbij TBP staat voor The Bigger Picture. Ik bied coaching en workshops aan. Enorm spannend vind ik het. Maar ik doe veel ervaring op. De onzekerheid maakt dat ik nog niet genoeg verdien om er van rond te komen. Ik neem een bijbaan voor 24 uur. 

Opleiding tot Bewuste Creator

In mijn vrije ochtenduren creëer ik mijn eerste product: de Online Opleiding tot Bewuste Creator – Leven in Ultieme Vrijheid. Van alle kennis die ik de afgelopen 10 jaar verzameld heb, filter ik alleen het meest essentiële en waardevolle eruit. Als gevolg ontstaat er niet alleen een hele mooie ‘cursus’, maar creëer ik in mijn eigen hoofd ook ruimte en helderheid. Alle ruis kan ik laten gaan. Ik hoef niet meer te zoeken.

Alle moeite loslaten

In mijn wens om dat wat ik ontdekt heb aan anderen over te dragen, verlies ik zelf het allerbelangrijkste uit het oog: mijn eigen staat van zijn. Ik voel een diepe angst om hier echt mijn hoogste prioriteit van te maken. Het is als een zwart gat waar ik in moet duiken terwijl ik niet zeker weet of het dan goed gaat komen met mij en mijn financiën. Toch doe ik het. En financieel begint het ineens te stromen. 10x zoveel omzet.

Geboorte van het Welvaartsspel

Ik besluit mijn persoonlijke ontdekkingen met anderen te delen in de vorm van een online Welvaartsspel van 30 dagen. Nu kan ik het samen met anderen herhalen en zo de kracht ervan nog meer versterken. Mensen delen als gevolg de mooiste manifestatie-verhalen. Hoe vaker ik het spel herhaal, hoe groter de groepen worden. Meer dan 100 mensen doen tegelijkertijd met me mee. Het zijn geweldige ervaringen.

Het Liefdesspel rondom relaties

Wat ik ontdekt heb, werkt niet alleen op het gebied van welvaart en overvloed. Ik begin me nu te verdiepen in onze creatiekracht op het gebied van de liefde en relaties. Hoe is onze staat van zijn bepalend voor wat we ervaren in de relatie met onszelf, onze partner, onze kinderen, onze families, gezinnen, collega’s, werkgevers, werknemers, kennissen, bekenden en onbekenden? Het Liefdesspel is het gevolg.

Opleiding tot Sprankelcoach

Mijn bedrijf stroomt inmiddels overvloedig en ik heb zoveel ervaring opgedaan met het coachen van mensen en het creëren van groepservaringen, dat ik klaar ben voor de volgende stap. Ik wil mijn kennis gaan overdragen aan anderen, zodat ook zij Sprankelcoach kunnen worden, gespecialiseerd in bewust creëren en het werken met de Wet van Aantrekking. De eerste jaargroep gaat van start.

Ayahuasca drinken

Toen ayahuasca op mijn pad kwam besloot ik om het een keer te doen. Ik wilde mezelf openen voor nieuwe levels van bewustzijn. Mijn ervaring bracht me in contact met het gevoel van Onvoorwaardelijke Liefde. Ik kon de perfectie zien waarmee alles georkestreerd werd. Als ik goed zorgde voor mezelf, pakte dat ook het beste uit voor anderen. Ik voelde dat ik hierdoor als een moeder/vriendin zou zijn voor vele mensen.

Next level: Welvaartsspel XXL

Om de Sprankelcoaches in opleiding ook praktijkervaring te gunnen, kom ik op het idee om een nieuw soort Welvaartsspel aan te bieden wat we samen vanuit het NU laten ontstaan. Dus geen vooraf gecreëerde modules. Elke dag creëer ik een nieuwe, aangevuld met inspiratie van een van de Sprankelcoaches in opleiding. Het resultaat is heel mooi en diepgaand geworden. Maar ik doe nog teveel mijn best voor anderen…

Angst voor afwijzing en oordelen

Hoe meer ik begin te luisteren naar wat goed is voor mij, hoe meer ook mijn angst omhoog komt rondom wat anderen daarvan zullen denken. Doe ik dan nog wel genoeg? Kan ik mijn beloftes wel nakomen? Mensen uit de eerste Sprankelcoach jaargroep beginnen mijn angsten te spiegelen. Ik ga door een hel wanneer de groep aan het einde uit elkaar valt. Ik weet niet goed hoe ik met al mijn gevoelens om moet gaan.

Bevrijding van beloftes

De tweede Sprankelcoach jaargroep gaat van start. Ik druk ieder van hen op het hart dat ik niet precies weet wat er gaat gebeuren en hoe het gaat verlopen omdat ik mijn inspiratie in het moment zal volgen. Ze stemmen in en een heel mooi jaar volgt. Het einde is voor velen van hen niet de start van hun eigen praktijk. In plaats daarvan krijgen ze grote ‘lessen’ mee rondom onvoorwaardelijk trouw blijven aan je Zelf. 

Lijden van anderen accepteren

Mijn leven lang heb ik een hechte band met mijn moeder gehad. Ze was mijn vriendin. Toen alle kinderen het huis uit waren kwam ze in een diepe depressie die gepaard ging met heel veel angst. Niets van de reguliere zorg bij het GGZ hielp. Jarenlang stond ik voor haar klaar. Samen tot op de bodem. Tot ik helemaal op was. Ik kon niet anders meer dan haar lijden accepteren en onvoorwaardelijk van haar houden.

Mijn eigen behoeften erkennen

Ik was altijd gewend geweest om te kijken wat ik voor anderen kon betekenen. Pas toen ik erkende dat ik er niet meer voor mijn moeder kon zijn, kon ik mijn eigen pijn, verdriet, machteloosheid, boosheid, gemis en behoefte aan onvoorwaardelijke moederliefde voelen. Zij kon me die niet meer geven, dus besloot ik me open te stellen om die behoefte via een andere weg te laten vervullen. Acceptatie van Wat-Is.

Deconstructiefase

Ik voel dat ik niet langer door kan gaan op de oude manier. Ik snak naar nog meer vrijheid, zodat ik volledig mijn inspiratie in het moment kan volgen. Ik ben rusteloos en ‘wil eruit’. Ik wil uit het systeem, uit de verwachtingen en verplichtingen van het massabewustzijn. Ik wil uit mijn eigen hoofd. Ik wil op avontuur en me weer levendig voelen. Ik laat al mijn bedrijfsactiviteiten los en weer stort ik me in het onzekere diepe.

Inzichten in Italië

De muren komen op me af. Ik besluit om echt op pad te gaan en beland in het groene hart van Italië: Umbrië. Het is mijn droom om een eigen retraitecentrum te hebben waar ik met mensen samen kan Zijn. Een prachtige locatie en een samenwerking met een ander stel dient zich aan. De eerste groepsretraite was een groot succes. Maar 4 kapiteins op 1 schip bleek teveel. Ik moet eerst terug naar mijn eigen centrum.

Mezelf (h)erkennen

Na 6 maanden Italië kom ik uiteindelijk in Friesland terecht bij Joke Nijveld en haar man. Voor een periode van 3 maanden trek ik bij hen in. Zij is de eerste die mij ziet voor Wie Ik Werkelijk Ben. Ze legt uit dat ik niet beter ben dan anderen, maar wel anders. Mijn bewustzijn reikt blijkbaar verder dan bij de meeste andere mensen. Ik ontwikkel meer compassie voor anderen doordat ik mezelf beter leer (er)kennen. 

Aarden en echt tot rust komen

Joke biedt mij een bedding van stilte, rust en stabiliteit. Wanneer ik de neiging heb om hyper te worden in mijn energie, laat ze mij voelen hoe ik dieper kan zakken in mezelf om echt te aarden en tot rust te komen. Langzaam geef ik alle strijd en weerstand op. Ik begin te voelen dat mezelf zijn genoeg is en dat ik onvoorwaardelijk mag ontvangen. Ook al is niets zeker in mijn leven en heb ik geen idee waar het heen gaat. 

Onvatbaar voor manipulatie 

Hoe meer ik leer rusten in mijn eigen centrum, hoe meer ik het machtsspel van manipulatie begin te doorzien. Mijn relatie is de perfecte plek om hier meesterschap over te ontwikkelen. Om niet alleen mezelf maar ook anderen onvoorwaardelijk te leren ontvangen in liefde, zelfs als ze pogingen doen om mij te veranderen, zodat zij zich fijn(er) kunnen voelen. Ik ontdek een zachte kracht in mij die onvatbaar is.

How high can I fly?

Na het creëren van zoveel ruimte voor mezelf is het tijd om echt van die ruimte gebruik te gaan maken. Ik wil weten hoe hoog ik kan vliegen wanneer ik mijn vleugels uitsla en mezelf continu laat volgen wat fijn(er) voelt voor mij om te denken, te zeggen en te doen in het moment. Dagelijks volg ik de stroom van steeds fijnere gedachten en gevoelens, terwijl ik ze opneem en deel met de groep die online met me mee doet.

Beslissingen nemen zichzelf

Hoe meer ik eraan wen om in mijn eigen centrum te zijn, hoe beter ik het kan waarnemen wanneer dit niet het geval is. De Manager in mij heeft regelmatig de neiging om te denken dat er bepaalde beslissingen genomen moeten worden op basis van de informatie die zij verzamelt en waarneemt in mijn realiteit. Ik leer dat ik niet langer beslissingen hoef te nemen op basis van mijn emoties. Beslissingen nemen zichzelf.

Van Manager naar Master 

Ik ontdek de 6 Shift Fases van Manager naar Master: De Manager regelt, De Observator neemt waar, De Focusser kiest, De Creator creëert, De Ontvanger ontvangt en de Master speelt en weet. Ik besef dat ik al jaren in de verschuiving zit van de derde naar de vijfde dimensie. Mijn bewustzijnsveld wordt steeds groter. Ik begin mijn ervaringen hierover te delen met anderen en vind weer aansluiting.

Circulair werken zonder doel

Het Samen Zijn met de mensen in mijn groepen is nu totaal anders. Ik Ben. En ik zie hen voor Wie Ze Werkelijk Zijn. Ik werk niet langer lineair naar een doel met hen, maar circulair vanuit de compleetheid van het NU. Mijn voorbeeld en afgestemde energie begint een groot effect op anderen te hebben zonder dat ik hier iets voor hoef te doen. Ook zij ontdekken Wie Ze Werkelijk Zijn en beginnen dit te belichamen.

De oude relatievorm loslaten

In mijn relatie heb ik alle stukken van mezelf en van hem waar ik weerstand tegen voelde kunnen integreren. Ik voel een diepe liefde voor hem en voor mezelf. Ik heb geen behoefte meer om weg te gaan, maar dit keer wordt ik van binnenuit geroepen om naar iets nieuws toe te bewegen. Het is voelbaar tijd om in beweging te komen en uit mijn oude vertrouwde huis, leven en relatie te stappen; het onbekende in.

Quantum Lifestyle

Nu we uit de oude relatievorm gestapt zijn ontstaat al snel het besef dat we onszelf aan het openen zijn voor een Quantum Lifestyle, waarin alles mogelijk is. Los van alle vaste vormen en afspraken. Een leven dat ontstaat en vorm krijgt vanuit het moment. Onvoorwaardelijk trouw zijn aan je hart en intuïtie terwijl je de wijsheid van je lichaam en bewustzijn volgt. Echt leven in ultieme vrijheid. Vrij van angst en vol met liefde.

Angst om niet welkom te zijn

Zoveel vrijheid brengt ook je diepste angsten naar boven. Niets meer om jezelf aan vast te klampen. Geen zekerheid van buitenaf. Echt op eigen benen staan. Eigen keuzes maken. Verantwoordelijkheid nemen. En dus ook hulp leren accepteren indien nodig. Ik mag tijdelijk in het huis van mijn vader zijn vriendin verblijven. Na een open gesprek met haar integreer ik de diepe angst rondom ‘teveel’ en ‘niet welkom’ zijn. 

Adamus Saint Germain

Eind juli 2020 was Adamus St. Germain al op mijn pad gekomen, gechanneld door Geoffrey Hoppe. Begin september 2020 verliet ik mijn huis in Delft. Het nummer Ready to Receive van Aiya M. Rose ondersteunt me hierbij, omdat het me herinnert aan het feit dat ik weet dat ik weet. En op dat innerlijke weten kan vertrouwen. Ook deze wijsheid blijkt achteraf gezien bij Adamus vandaan te komen. 

To be or not to be… Enlightened

Ik voel de impuls om Aiya M. Rose een berichtje te sturen om haar te bedanken voor haar rakende muziek. In een online Zoom meeting die hierop volgt noemt ze het boek Act of Consciousness: To be or not to be… Enlightenedvan Adamus. Ik lees het boek in een ruk uit en neem de beslissing om mijn meesterschap en zelfrealisatie (verlichting) toe te laten. Ik begin mezelf te (h)erkennen en te dragen als een Master. 

Vrij van je Verhaal

Met de acceptatie van mijn meesterschap verschuift mijn IK BEN ervaring van het zijn van een menselijke persoonlijkheid naar mijn goddelijke essentie. Ik voel dat ik mijn levensverhaal niet langer hoef te dragen. Ik hoef niet meer vanuit die lineaire tijdlijn te creëren en daarop voort te borduren. Ik mag uit de lineaire logica stappen. Ik spreek een video in over mijn inzichten. Elk moment is een compleet nieuw begin.

Blijven staan ongeacht wat…

Plots blijk ik niet meer in het huis van mijn vader zijn vriendin te kunnen verblijven. Waar ik eerst nog maanden dacht te hebben, moet ik nu ineens zo snel mogelijk weg. Zo hoog als mijn energie was, zo sterk word ik nu uitgedaagd om ongeacht omstandigheden te blijven staan. Een vriendin adviseert me op mijn eigen Vrij van je Verhaal video te kijken. Ik krijg er een enorme boost van en begin bewust te creëren.

Gaan voor wat je echt wilt

Indien ik vasthoud aan mijn oude verhaal rondom mijn huidige (on)mogelijkheden, dan lijkt het alsof ik nu bij iemand in huis moet intrekken, maar dit voelt niet als wat ik echt wil. Ik besluit om te gaan voor wat ik echt wil. Ik wil groen wonen, omringd door bos en rust en een zelfstandige ruimte hebben voor mezelf waar vanuit ik kan creëren en werken. Voorheen had ik hier al naar gezocht. Nu vind ik het direct.

Trouw blijven aan wat goed voelt

De Manager speelt nog even op in een poging om te gaan regelen wat er nodig is om de huur rond te krijgen. Ik doe een beroep op iemand waarvan ik denk dat het logisch is dat die mij gaat helpen. Het gesprek voelt niet goed. Mijn lichaam zegt dat dit niet de weg is. Nog voordat de ander er over na heeft kunnen denken, bel ik terug om te zeggen dat ik het zelf niet wil. De oplossing zal zich vanzelf aandienen, beslis ik.

Alles ontvouwt zich vanZelf

Voor alles waar ik nog geen antwoord of oplossing voor heb, ontvouwt het pad zich nu moeiteloos voor mijn ogen. Wanneer mijn demonen zich aandienen in de nacht ontvang ik ze met zachtheid en compassie en ga ik in mijn creatiekracht staan. Degene met wie er al eerder een afspraak in mijn agenda gepland stond, vlak na de bezichtiging, blijkt precies de juiste persoon te zijn om mij te helpen alles rond te krijgen.

Handelen vanuit Overvloed

Deze bijzondere vrouw is in het verleden ook een client van mij geweest en zeer dankbaar voor wat ik in haar leven betekend heb. Uit zichzelf vraagt ze aan mij wat ik nodig heb en zegt dat ze me graag wil helpen. In plaats van een lening, wil ze er zelfs een gift van maken. (Iets wat ik haar jaren geleden blijkbaar zelf heb aangeraden in zo’n situatie.) Ze vertrouwt erop dat er 10x zoveel op korte termijn op haar pad komt.

Integratiefase

De deconstructiefase is te vergelijken met het leeghalen van een complete boekenkast, zodat je hem vervolgens opnieuw kunt inrichten. Dat doe je in de integratiefase. Je IK BEN ervaring verschuift van het zijn van een menselijke persoonlijkheid naar je goddelijke essentie. Oftewel van de Manager van je realiteit naar de Master Creator van je realiteit. Alle aspecten van jezelf dien je thuis te laten komen in je Zelf.

Oog in oog met de draak

Het laatste stukje van die integratiefase is het meest beangstigend. Je kunt niet aan de overkant komen zonder bereidheid om de kade volledig los te laten en je over te geven aan je nieuwe Zelf en Zijn. Alle oude kaders van mijn leven zijn nu weg. Kan ik mezelf echt overgeven aan de stroom? Komt het allemaal goed met mij? Ik besluit te vertrouwen en mezelf te openen om alles toe te laten wat ik voel.

Ontspannen en Ontvangen

Ik voel me zo gelukkig op mijn nieuwe plek. Ik verken de omgeving en hier blijkt precies alles te zijn wat ik al langer zocht om bijvoorbeeld retraites in het bos aan te kunnen bieden. Na lange tijd pak ik mijn werk weer op en binnen 2 maanden genereer ik 3x zoveel omzet als het bedrag dat ik als gift ontvangen had. De gulle gever ontvang binnen 2 maanden een onverwachts bedrag dat 10x zoveel is als haar gift aan mij.

Acceptatie van mijn Zelfrealisatie

Ik heb het gedaan. Ik heb het allemaal doorstaan. In elk aspect van mijn leven belichaam ik nu Wie Ik Werkelijk Ben. Ik ben niet langer bang voor mijn eigen gedachten of die van anderen. Ik heb meesterschap ontwikkeld over mezelf. Mijn mind is niet langer de baas. Ik durf mezelf zonder masker, zonder zelfbescherming en zonder moeite te laten Zijn. Ik durf echte verbindingen aan te gaan vanuit de erkenning dat IK BEN.

Nieuwe ‘twin flame’ Liefde

Er komt een nieuwe man op mijn pad. Van het begin af aan voel ik een onverklaarbare maar overduidelijke liefde voor hem. Mijn manier van zijn en leven botst met zijn overtuigingen-structuren. Keer op keer bewegen we bij elkaar vandaan. Maar de liefde is sterker dan wat dan ook en brengt ons op een steeds dieper niveau bij elkaar, totdat er alleen volledige acceptatie, overgave, verbinding en vrijheid overblijft. 

Relatie zonder Ruis

Na de eerste elf intense maanden ontdekken we hoe we een basis van veiligheid kunnen creëren om samen alles toe te laten dat we tegenkomen, zonder inhoudelijk te reageren op elkaars verhalen. Steeds keren we terug naar ZIJN en een staat van onvoorwaardelijk ontvangen. Zodat er steeds meer tijd en ruimte is om samen te belichamen Wie We Werkelijk Zijn en daarvan te genieten.

Vredige stilte in mijn hoofd

Tijdens Sprankelsessies en Sprankelretraites sta ik als een boom. Verbonden met hemel en aarde. Diep geworteld en kosmisch open. IK BEN. Ik ben volledig aangekomen in het NU waar alles IS. Ik ben vrij van dualistisch denken. Sterker nog: ik denk bijna helemaal niet meer. In mijn hoofd is het stil. Mijn clienten vallen ook vanzelf stil en komen niet alleen in hun lichaam, maar ook in een diep vervullende & vredige stilte.

Samen Zijn – Samen Leven

Ik merk dat ik helemaal niets meer hoef te doen voor mijn cliënten. Mijn energie doet het werk. In ons contact komen alle patronen die klaar zijn om op te lossen aan het licht. Al hun weggedrukte, ongeliefde en ontkende aspecten dienen zich aan. Ik ontvang ze in onvoorwaardelijke liefde. Ik zie de perfectie van Wat-Is en geef mijn onverdeelde aandacht aan Wie Ze Werkelijk Zijn en Wat Ze (voor zichzelf) Werkelijk Willen. 

Leven in de Hemel op Aarde

Leven in de Hemel op Aarde is leven in de Onvoorwaardelijke Liefde die We Werkelijk Zijn. Onszelf niet langer kleiner maken dan dat. Er stroomt nu zoveel liefde door mij heen dat er meer dan genoeg is voor de hele wereld. Hoe meer ik het deel, hoe meer ik ontvang en hoe groter het gevoel groeit. Goddelijk Genieten met z’n allen. De ene vuurtoren steekt de andere aan. Samen helpen we elkaar het paradijs te vinden.

Co-Creëren met Masters 

Iedereen in mijn omgeving die ervoor open staat ontwaakt sneller dan ooit. In contact zijn met mij is als een fast-track naar verlichting. Dwars door jouw eigen Dark Night of the Soul, het leven in de Hemel op Aarde in. (H)erkennen dat ook jij een Master bent en dat je die staat van zijn hier en nu kunt belichamen, als jij jezelf toestemming geeft dit te doen. Dan kunnen we gaan co-creëren als belichaamde Masters onder elkaar.

ZELF het voorbeeld ZIJN

We hebben niet nog meer leraren, leiders, coaches, consultants, therapeuten, goeroes, healers, et cetera nodig. Het gaat erom dat we ZELF Sensueel en Soeverein in Verbinding met ons Zelf Zijn. Dat is de sleutel voor een Leven in de Hemel op Aarde. Via die weg kan iedereen in z’n eigen tijd en tempo ontwaken en vanZelf tot zelfrealisatie komen. Gewoon door in contact met elkaar te zijn in het dagelijks leven.  

Nieuwe Energie magiër

Als Nieuwe Energie magiër zie ik mezelf niet als licht of donker of iets daartussenin. Ik heb mezelf geaccepteerd als Al-Wat-Is. Transparant. Open. Alle kleuren van de regenboog. Bereid om alles te voelen en alles te laten zijn. Weerstand tegen donker of licht, creëerde afstand en tijd. Nu die er niet meer is, is er veel minder tijd nodig tussen het ontstaan van verlangens en de manifestatie daarvan. Mijn tempo ligt zeer hoog. 

Hoge vibraties & levenskwaliteit

Ook al ligt het tempo in mijn leven hoog en gebeurt er ontzettend veel, toch ervaar ik het van binnen vooral als rust en heel veel stilte. Mijn lichaam is al jaren gezond en vitaal, ik kan alles eten en drinken wat ik wil, ik geniet van mijn sensualiteit, ik voel me helder, wijs en zeker, creativiteit stroomt continu overvloedig en nu ik weer beschikbaar ben voor de buitenwereld stroomt en groeit mijn onderneming ook snel.  

Harmonie in mijn relaties

Mijn relaties met anderen weerspiegelen de innerlijke relatie met mezelf: openheid, diepgang, verbinding, liefde, onafhankelijkheid, authenticiteit en eigen verantwoordelijkheid. We laten elkaar vrij en zijn er onvoorwaardelijk voor elkaar. We blijven staan en in verbinding, ongeacht omstandigheden, ook – juist – als het even moeilijk is. Zo kunnen we totaal onszelf zijn en ongeremd van elkaar genieten.

Schoonheid in mijn omgeving

Ik woon nu met heel veel plezier in mijn eigen Sprankelstudio, in een gezellige woongemeenschap, in nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Leersum is mijn nieuwe thuis geworden in het centrum van Nederland. In deze vredige, groene, ruimtelijke, bosrijke omgeving geniet ik van alle seizoenen, een houtkachel in de woonkamer, mediteren, muziek, dans en lange wandelingen. Ik ga graag vroeg slapen en vroeg weer uit bed. 

Liefde voor mijn Co-Creators

Meer dan ooit geniet ik nu van het Samen Zijn met al mijn Co-Creators in Sparkle Paradise en daarbuiten. Het is zo vervullend om nu een Bewuste Creator & Zelfrealisatie Facilitator te kunnen zijn. Ik kan precies zien waar iemand zit op het pad en ze vanuit eigen ervaring geruststellen, bekrachtigen, helpen herinneren, inspireren en het gevoel van onvoorwaardelijke liefde faciliteren, waar ze ook doorheen gaan.

Leven in de Hemel op Aarde

Zou je graag met meer gemak, gratie en vreugde leven? Zou je jezelf graag onoverwinnelijk voelen in je eigen manifestatiekracht? Is het tijd om in het leven van je dromen te stappen? Ben je er klaar voor om te leven in Onvoorwaardelijke Liefde zodat je prachtige en vervullende relaties met anderen kunt creëren? Verlang je ernaar de innerlijke strijd op te geven, jezelf over te geven en de stroom van het leven te gaan vertrouwen, zodat ze jou kan begeleiden en dragen?