Mastery of Alignment en Onvoorwaardelijke Liefde – Hoe werkt dit in de praktijk?

True Mastery of Alignment Audio by Abraham-Hicks and Karen Lorre

Bovenstaand gesprek tussen Abraham-Hicks en Karen Lorre is vertaald door mij:

Inzoomen en uitzoomen met je aandacht

Karen: Als ik iets tegenkom dat niet zo hoog vliegt als dat ik wil vliegen, dan luister ik niet, ik hou gewoon van ze, ik ga heel erg algemeen (met mijn aandacht). Ik hou van hun weerstand, want ik weet dat hun weerstand nog meer in hun Vortex stopt. Ik berijd hun raketten zo goed als ik kan. Als iemand een beetje ‘afwijkt’, dan raak ik enthousiast over wat ze willen. Over de helderheid dat eraan komt, of de vrijheid…

Abraham: En zolang je dit niet direct in hun ervaring probeert te stoppen, zolang je het jouw persoonlijke ervaring kunt laten zijn, dan behoud je je eigen alignment en dan zal het universum je de perfecte timing leveren wanneer zij dichtbij genoeg in de buurt zijn, zodat ze het werk kunnen waarderen dat jij hebt gedaan, in hun naam. Dat is de sleutel. Zodat het niet te direct geraakt wordt. Niet proberen om het grid in te vullen maar erop vertrouwen dat het opgevuld zal worden, met perfecte timing, onder voorbehoud dat jij je eigen aandacht, interesse en balans behoudt.

Karen: En datzelfde geldt ook voor mij met mijn eigen weerstand. Lachen om mijn eigen weerstand en van mijn eigen weerstand houden.

Abraham: Tja, dat is waar het allemaal start, toch? Dat is waar dit verhaal precies over gaat. Jullie zijn allemaal veel harder voor jezelf dan voor ieder ander tezamen.

Karen: Ja, dat heb ik opgegeven. Ik hou van mezelf.

Abraham: Dat is waar ware waardigheid vandaan komt. Dat is wat het gevoel van waardigheid is. Het is jezelf zo positioneren, het is het grid voorbereiden, zodat wat in je Vortex zit binnen kan stromen. En als dit binnen stroomt en het binnen valt en je neemt het waar, je vertaalt het, en je ervaart het, dat is waar dat gevoel van waardigheid… Je moet het aan jezelf bewijzen, want niemand anders kan het je geven. En niemand anders kan je ervan weerhouden.

Karen: Het enige andere onderdeel hiervan is, is denk ik, dat ik vaak niet echt hoor wat anderen zeggen. Maar ik hou van ze…

Abraham: Zeg je dat je uittuned van wat niet resoneert met de balans die jij hebt ontdekt?

Karen: Ja, en ik zie hen in hun schoonheid en hun waardevolheid en hun perfectie en gewoon…

Het kenmerk van Ware Mastery

Abraham: Tja, dat is het kenmerk en proces van Ware Mastery. Waar je in staat bent om naar je alignment te voelen en het te vinden en te weten wanneer je erop zit en wanneer niet en je balans behouden, ongeacht wat. Bewust je eigen balans behouden. Dat is wat ware mastery is. Dat is wat de Kunst van het Toelaten is. De Kunst van het Toelaten van Mezelf om in alignment te zijn met alles dat ik ben, ongeacht wat wie dan ook aan me wil presenteren. En in dat begrip is de ware vrijheid waar iedereen naar zoekt. Want, het is vrijheid van weerstand dat jullie allemaal zoeken. En als je dat niet begrijpt, dan moet je die persoon en die persoon ervan weerhouden en je hebt een straatverbod nodig voor die en die… (we hebben het over jou….)

Bepalen hoe je jezelf voelt met de kracht van je focus

In andere woorden: dan wil je actie ondernemen om de wereld zo prachtig te maken als dat jij wilt dat het is. Maar als je eenmaal meester bent over dit concept; dat je kunt bepalen hoe je jezelf voelt omdat je de kracht hebt om te focussen, en je vervolgens jezelf in een stabiele en chronische staat van alignment brengt door dit te (be)oefenen en dat het universum dan enkel gewenste dingen naar je toe laat stromen. En als er iets is dat een beetje ‘afwijkt’, dan ga je hier niet door flippen. Dan neem je het gewoon weer als een stap 1 moment en behoud je je balans ongeacht datgene.

Onvoorwaardelijke liefde: alignment ongeacht omstandigheden

Dat is wat onvoorwaardelijke liefde is: Alignment ongeacht de omstandigheden. Je moet gewoon beginnen met een beslissing dat je je goed wilt voelen. 

Als dat voorop gesteld is; als je gestart bent met die beslissing dat je je goed wilt voelen, dan houdt dit in, wat je zegt is: Ik wil me goed voelen en ik begrijp dat ik me niet goed kan voelen tenzij ik echt vermengd ben met alles dat ik ben. Wat er dan voor zorgt dat je begrijpt dat als je niet ge-expandeerd was in meer, dan je, wellicht, normaal gesproken kunt onderhouden, er geen enkel nieuw bereik zou zijn. En dus heb je nu vrede met het feit dat je altijd vibrationeel reikt voorbij de patronen en gewoonten die je beoefend hebt.

Omarmen van al je overtuigingen

Dus, het is altijd accuraat om te zeggen dat: Ik overtuigingen heb die niet op snelheid zijn met het geheel van wie ik ben. En het is mijn bedoeling om uit te vinden welke van deze overtuigingen niet op snelheid zijn met wie ik ben, zodat ik op snelheid kan komen met wie ik ben. Maar!

De overtuigingen die ik heb die niet op snelheid zijn met wie ik ben zijn verantwoordelijk voor mijn verdere expansie. Dus ik omarm al deze overtuigingen, de positieven en de negatieven, want mijn expansie betekent zoveel voor mij.

Als ik niet de mogelijkheid had om te weten wat ik niet wil, dan zou ik de mogelijkheid om te weten wat ik wel wil niet hebben. Dus ik zoek hier niet naar perfectie. Ik zoek gewoon naar stabiele dingen die me helpen om continu te expanderen en constante bewustheid en verlangen om me goed te voelen, wat me blijft bewegen in de richting van de expansie die ik heb bereikt en het is mijn krachtige intentie om, op deze manier, lang en gelukkig te leven.

Je bent geboren om de vreugdevolle creator te zijn die je bent

En als iemand anders het voordeel heeft om dicht bij mij in de buurt te zijn en dit kan uitvinden op basis van het krachtige voorbeeld dat ik bied, dan vervul ik echt het doel van mijn zijn. Maar ik ben niet geboren om een voorbeeld voor hen te zijn. Ik ben geboren om de vreugdevolle creator te zijn die ik ben. 

Dat is iets wat we echt willen dat je hoort, want het ontspoort vrij gemakkelijk wanneer je een mentor probeert te zijn voor iemand om wie je echt geeft. En het komt weer heel snel terug op de rails wanneer je begrijpt dat het ze sowieso niet kan ontgaan. Niemand zal dit ontgaan. Iedereen expandeert. Iedereen stopt dingen in zijn Vortex. En iedereen komt er uiteindelijk mee in alignment.

Dit is een universum van aantrekking

Dit is een universum van aantrekking en er is geen uitsluiting. Niets kan weggeduwd worden. Waar je aandacht aan geeft, is wat je naar je toe roept. 

En natuurlijk weet jij dit maar het was de perfecte plaatsing naast die opmerking, want aandacht eraan, is de uitnodiging ervan. Dat is waarom we zeggen en echt menen dat: Je kunt iets niet tot de bodem uitzoeken.

Je kunt niet tot de bodem komen van wat je dwars zit. Want je aandacht aan wat je dwars zit, zorgt er enkel voor dat je het dieper en dieper en dieper en dieper en dieper zult hebben. Er is geen bodem.

Karen: Maar als ik doe wat Kate deed, of lach of liefheb, dan deert het je niet en dan verandert het en is het niet langer datzelfde ding.

Abraham: Dat klopt, maar bovendien, waar we het in dit verhaal over hebben, is: zolang je geen groot harig ding maakt van de dingen die je dwars zitten, en je voegt wel nadruk toe aan de dingen die goed gaan, als je jouw werk, jouw proces meer het maken van lijsten met positieve aspecten laat zijn…

Van algemeen Zijn naar specifiek Waarderen

Wij zouden bewegen van meditatie, wat het meest algemene ding is dat je kunt doen met je geest, naar het maken van lijsten met positieve aspecten, wat het meest specifieke ding is dat je kunt doen aangaande de dingen die belangrijk voor je zijn. En dan zouden we heen en weer bewegen tussen die processen.

En terwijl je dit doet, zou je jezelf tunen tot de frequentie van wat er in je Vortex zit. En dan zouden we alle ‘muntjes’ gewoon laten vallen waar ze vallen.

We zouden de Wet van Aantrekking niet proberen te beheersen. We zouden andere mensen niet proberen te beheersen. We zouden een beslissing nemen dat we maar één enkele intentie hebben en dat is: bewust te zijn van de vibrationele uitzending en deze zodoende te beheersen.

Specifieke waardering voor het creatieproces

Dus, als je de dingen begrijpt zoals je doet: Weet je dat je de creator bent van je eigen ervaring? Weet je dat je elk moment dat je wakker bent een vibratie aanbiedt? Geloof je dat de Wet van Aantrekking deze matcht? [Ben jij de enige die dit weet?] Geloof je dat wat je uitzendt hetgeen is wat bij je terug komt? En is dat geen waardevolle informatie? Vind je het niet geweldig, dat als het je ontgaat in de subtiele fases en je ermee doorgaat om het te doen ook al is het niet je bedoeling om dit te doen, vind je het niet geweldig dat het dan groot genoeg wordt dat het spoedig je aandacht zal krijgen?

En is het niet fijn dat weten wat je niet wilt je helpt om echt te weten wat je wel wilt? En voelt het niet fijn om in te zien dat er geen einde is aan die expansie? Vind je het niet geweldig om in te zien dat wanneer je om iets gevraagd hebt en er geen vibrationele match mee bent, dat je je goed wilt voelen en je blijft reiken naar het gevoel ervan totdat je het vindt?

En je het een soort van op z’n plek kunt voelen klikken op een vibrationele manier? En zodra het op een vibrationele manier, op een emotionele manier, op z’n plek klikt, dat je Dan, jezelf hebt voorbereid op een gedeelte van de inhoud van je Vortex en dat nu, net als dat water bergafwaarts stroomt, het in je ervaring begint te stromen als bevestiging of bekrachtiging of manifestatie, als bewijs, als bewijsmateriaal van de verbetering die je aanbracht in je vibrationele uitzending?

En dan, vind je het niet heerlijk dat er genoeg variëteit is dat ervoor zorgt dat je jezelf dan hergroepeert en opnieuw een raket lanceert die in het begin niet lekker voelt? Het is geen vibrationele match met waar je bent… Je kunt niet echt je vinger plaatsen op wat er mis is, maar je wilt je goed voelen dus je bent bereid om ernaar te reiken. Dus je mediteert en je doet wat je kunt om je beter te voelen en dan komt er een ander deel tevoorschijn en je voelt het op z’n plek klikken.

Genieten van het vormen van de energie

Wij willen je helpen om je te voelen zoals wij ons voelen over de heerlijkheid van het vormen van de energie. We willen dat je de subtiliteit ervaart en daarmee de precisie en daarmee de heerlijkheid.

Het is als het zijn van een energie-fijnproever. 

Je vond dat grote oude vier en een halve liter vat lekker, maar nu niet meer. Met andere woorden: je smaakt raakt verfijnder in alle dingen. Je smaak in energie raakt verfijnd. Je wordt er beter en beter en beter in en je begint meer te genieten van de subtiliteiten.

Een natuurlijk gevoel van waardigheid ontstaat

En dan begin je dit gevoel van waardigheid te voelen wanneer je eindelijk erkent dat het universum je vibratie tot vibratie zal matchen.

Zodanig dat als deze tijd-ruimte-realiteit de middelen heeft om je te inspireren tot de unieke nieuwheid waar je om vraagt, dat met begrip van de wetten van het universum en een simpele bereidheid om je goed te willen voelen, en een begrip van de wetten van het universum voldoende om te weten dat algemeen gaan (met je aandacht), wat de potentie heeft om saai te lijken, maar ook de potentie heeft om jouw subtiele gewaarwordingen te activeren, dat dit je in feite meer definitie geeft dan je voorheen ooit hebt gehad, zodat je een creatief genie kunt worden rondom het ene na het andere onderwerp.

De niet-fysieke wereld focust met ons mee

Jij bent de creator van jouw ervaring, maar wij doen met je mee. En als je onderzoekt en expandeert voorbij je huidige geloof of capaciteit om je expansie toe te laten, dan nemen wij die expansie nog altijd, en weten het en houden jou als ons onderwerp van aandacht, wetende dat je het zult vinden. 

Maar belangrijker nog: niet wetend dat je het zult vinden zodat je de manifestatie zult hebben die je blij zal maken, maar wetend dat in het reiken naar het vinden ervan, jij de vreugde zult beleven die wij gevonden hebben, nog voor de manifestatie ervan.

Karen LorreAbraham-Hicks

Dankjewel voor jullie inspirerende gesprek en voorbeeld! Dit is waar Mastery of Alignment allemaal om draait!

Afbeelding van Andreas Riedelmeier

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je het online Sparkle Magazine wilt ontvangen, vul dan dit formulier in.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *