Meesterschap

goddelijke zelf-expressie

Je weet Wie Je Werkelijk Bent en belichaamt de energie van je Goddelijke Essentie in jouw menselijke vorm op aarde. Je grootste passie is Zelf-Expressie, je Zelf ervaren en steeds verder evolueren en expanderen in alle richtingen.

Wanneer je het vuur van de draak voor de poort van Zelfrealisatie hebt doorstaan, kom je in de rust, de ruimte, de stilte en de vredigheid van de Master. Als Master laat je je niet meer gek maken. Niet door je eigen gedachten, niet door die van anderen en niet door wat er in de wereld om je heen gebeurt. Als Master heb je vrede met Wat-Is. En niet alleen dat. Je voelt ook een intense liefde voor Al-Wat-Is. Een Master heeft alle delen van zichzelf geïntegreerd, identificeert zichzelf niet langer met een bepaalde identiteit of persoonlijkheid van zichzelf. Als Master weet je dat dat allemaal je eigen creaties zijn. En je kan ook wisselen van creatie wanneer je maar wilt. De thuisbasis van de Master is het besef dat je Al-Wat-Is bent. En weet dat Al-Wat-Is volmaakt is. 

Als Master ben je ook niet langer vatbaar voor menselijk drama. Je herinnert jezelf steeds opnieuw aan de volmaaktheid van Al-Wat-Is. Je geniet van deze staat van overgave en openheid waarin je bereid bent om alles te ervaren, iedereen te ontmoeten en alles te voelen wat er te voelen valt. Niet langer voel je je kwetsbaar als het gaat om invloeden van buitenaf. Je eigen innerlijke vuur brandt zo sterk dat jouw energie als een fontein overstroomt van binnenuit naar buiten toe. De pijn, de twijfel, de angsten, het verdriet, de verwarring, de overtuigingen, de reacties, de behoeften, de verlangens, de manipulatietactieken en de machtspelletjes van anderen raken je niet meer. Je hebt wel gevoel, maar je schiet niet in een emotioneel drama. Je laat alles er zonder oordeel zijn en ervaart vrede in je centrum.

Hoe langer je in de staat van de Master bent, hoe consistenter je in alignment leeft. Met andere woorden: je gevoel van vredigheid en innerlijke rust wordt groter en groter. Zelfs zodanig dat vrijwel alle gedachten uit je hoofd verdwijnen. Meestal ervaar je totale stilte in jezelf. Als gevolg blijken mensen om je heen ook steeds vaker stil te vallen, hun gedachten verdwijnen in jouw aanwezigheid en ook zij beginnen dat gevoel van vredigheid, rust en ongelimiteerd bewustzijn te ervaren.

Als Master weet je dat je niets hoeft te doen. Puur door aanwezig te zijn vinden transformaties vanzelf plaats. Zowel in je directe omgeving als op grote schaal in de wereld. Je staat in direct contact met het massabewustzijn en upload als het ware compleet nieuwe manieren van zijn en denken naar het menselijke massabewustzijn op aarde. Iedereen die nog niet ontwaakt is en op de automatische piloot gedachten, overtuigingen en gedrag download vanuit het massabewustzijn, wordt hierdoor beïnvloed, of ze dit nu weten of niet. Hoe meer Masters er op aarde rondlopen, hoe sneller dit proces gaat.

Maar als Master heb je totaal geen haast. Sterker nog; je leeft buiten het idee van tijd en ruimte. Je weet dat elke versie van de realiteit, jezelf, anderen en het leven op aarde al bestaat. Alles wat je je maar voor kunt stellen bestaat al als potentiële optie om te kiezen in het Veld van Ongelimiteerde Mogelijkheden, welke je bereikt via het veld van je eigen bewustzijn. Niemand anders hoeft het met jouw keuze(s) eens te zijn. Je kiest en ervaart wat je wenst te ervaren, geniet ervan, biedt de frequenties, gevoelens en bijbehorende creativiteit aan aan anderen en laat iedereen verder vrij om daarmee te doen wat zij ermee wensen te doen.

Jouw grootste passie als Master is Goddelijke Zelf-Expressie geworden. Zonder na te denken ben je aanwezig en stel je jezelf open om de inspiratie die er door je heen stroomt tot uiting te brengen. Dit kan in oneindig veel verschillende vormen. Zelfs in totale stilte terwijl je niets lijkt te doen. De energetische frequenties die je dan uitzendt zijn als de meest goddelijke muziekstukken, indien je de oren zou hebben om ze te horen. En wie weet ontwikkel je die capaciteit wel…

Wie zal het zeggen waar het heen gaat nu je in de staat van de Master leeft? Alles is mogelijk voor jou. Je bewustzijn heeft zich geopend voorbij je menselijke bewustzijn en je leeft nu op verschillende dimensies van je Zelf tegelijk. Je bent aanwezig in het aardse leven, maar je belichaamt de frequenties van de potentiële realiteiten die we als mens net zo goed zouden kunnen kiezen. Zoals ‘ik leef in de hemel op aarde’, ‘ik krijg het mooiste van ieder mens te zien in elk contact’, ‘ik beleef de meest vervullende en diepgaande sensuele ervaringen via al mijn zintuigen’ en ‘ik ontmoet altijd de meest briljante, creatieve en liefdevolle mensen.’

Niet langer zijn je keuzes een wens of een verlangen voor de toekomst. Je probeert het niet meer te manifesteren. In plaats daarvan is het meer een kwestie van innerlijk accepteren dat dit zo is. Je weet tenslotte dat jij de God bent in jouw universum en dat het direct zo is, zoals jij kiest dat het is. Je menselijke zelf voelt zich niet langer verantwoordelijk om deze realiteit te gaan realiseren door je huidige realiteit te gaan manipuleren. Je laat het gewoon zichtbaar worden.

En zo word je als Master nergens meer door gelimiteerd. Niet door tijd, niet door ruimte, niet door andere mensen, niet door je huidige realiteit en niet door de aardse dualiteit. Je hebt het contrast van donker en licht, pijnlijke en prettige ervaringen, comfort en discomfort, vrijheid en dwang, et cetera, niet meer nodig om jezelf te kunnen ontdekken en ervaren. Je WEET Wie Je Werkelijk Bent, je ERVAART Wie Je Werkelijk Bent, je brengt je Zelf tot EXPRESSIE, je laat je Zelf steeds verder EVOLUEREN en in alle richtingen EXPANDEREN. Dat is je grootste passie geworden. Je hoeft niets meer, want je bent, hebt, kunt en weet alles al. Je bent tegelijkertijd al overal waar je maar wenst te zijn. Je hebt contact met iedereen met wie je in contact wenst te zijn. Je beschikt over alles wat je wenst en nodig hebt. Je hoeft het jezelf alleen maar toe te staan om het te KIEZEN, te ERVAREN en door je heen te laten stromen om ervan te GENIETEN.

Zo binnen, zo buiten. De realiteit volgt het voorbeeld van de keuzes die jij als MASTER maakt. De energie wil jou dienen en zichzelf vormgeven naar het beeld in jouw bewustzijn. Dit is altijd al het geval geweest en dat heeft de energie altijd al gedaan. Maar nu durf je bewust van je eigen scheppingskracht gebruik te maken.

In welke fase op jouw pad van Ontwaken, Zelfrealisatie en Meesterschap zit jij? Begin waar je nu bent en laat alles zich ontvouwen. Je hoeft niets te doen om jezelf te laten ontwaken, jezelf te realiseren en comfortabel te raken in de staat van zijn van een Master. Het hele proces gaat automatisch en vanzelf. Maar het kan wel onwijs fijn, ondersteund, verhelderend, verzachtend, verlichtend, plezierig, heerlijk en geruststellend zijn om jezelf te omringen met anderen die je voor zijn gegaan, zodat zij hun licht van bewustzijn op jouw pad kunnen schijnen. Waardoor je de afleidingen sneller gaat herkennen en je minder lang in dezelfde rondjes blijft draaien. Omgaan met een Master herinnert je aan de Master die je in werkelijkheid al bent. Waardoor je er eerder voor durft te kiezen om die te gaan ZIJN.