Multidimensionaal Meesterschap

Wil je reageren compleet omzetten in bewust creëren?
Wil je volledig ontwaken en dit bewustzijn belichamen?
Wil je samen met anderen wennen aan jouw Meesterschap?

Wanneer je Goddelijkheid versmelt met je Menselijkheid word je Meester over je Fysieke Realiteit.
Ontwikkel de kunst van het toelaten van het leven en het focussen op dat wat je (meer) wilt zien.
Lees meer

Multidimensionaal Meesterschap

Wil je reageren compleet omzetten in bewust creëren?
Wil je volledig ontwaken en dit bewustzijn belichamen?
Wil je samen met anderen wennen aan jouw Meesterschap?

Wanneer je Goddelijkheid versmelt met je Menselijkheid word je Meester over je Fysieke Realiteit. Ontwikkel de kunst van het toelaten van het leven en het focussen op dat wat je (meer) wilt zien.
Lees meer

Wie Ontwaakt is Vrij

De stap naar 100% creatorschap

We zijn opgegroeid met het idee dat dingen ons in het leven kunnen overkomen. Omdat er een wereld is die los staat van ons. Omdat er mensen zijn die los staan van ons. En omdat er in die wereld en met die mensen allemaal dingen gebeuren waar wij geen controle over hebben. Maar wat als dit niet waar blijkt te zijn? Wat als er geen afscheiding is? En dat alles en iedereen in onze realiteit het gevolg is van onze innerlijke, gekozen werkelijkheid? Als je jezelf dat begint te beseffen ben je aan het ontwaken en kun je de stap zetten van ‘slachtofferschap’ naar 100% creatorschap. Het einde van het menselijke drama. Het begin van een verlichte samenleving. Meesterschap over jezelf.
 • Wil je ondersteuning ontvangen bij het doorbreken van je diepste gewoontepatronen en bevrijd raken van alles wat je nu nog in oude automatische reacties doet vervallen?
 • Wil je alle weerstand opgeven en echt geaard raken in je besef en overtuiging dat jij de creator bent van je eigen werkelijkheid?
 • Wil je jezelf erin trainen om anderen en de Wereld te zien voor Wie Ze Werkelijk Zijn, ongeacht hun huidige gedrag en staat van zijn?
 • Wil je jezelf erin trainen om jezelf te zien voor Wie Je Werkelijk Bent, ongeacht je huidige ideeën over jezelf?
 • Wil je kunnen blijven staan en stralen in jouw licht en liefde ongeacht de huidige omstandigheden in je leven?
 • Wil je in verbinding kunnen blijven met jezelf, met anderen en de wereld, ook al ervaar je soms pijn en ongemak?
 • Wil je op regelmatige basis samenkomen met anderen die zichzelf ook aan het ontwikkelen zijn op het niveau van meesterschap en 100% creatorschap?
 • Wil je jezelf laten omringen door andere mensen die aan het ontwaken zijn en gewend zijn om te vibreren op hoge frequenties?
 • Wil je ontdekken wat het effect daarvan is op jouw dagelijks leven?

Ontwikkel Meesterschap over Fysieke Realiteit zodat je kunt Leven in Ultieme Vrijheid

“Ontvang het cadeau van Onvoorwaardelijke Liefde die haar Licht op jouw Creatieve Meesterschap laat schijnen, totdat je je Goddelijke Soevereine Zelf weer (h)erkend.”

— Mariëlle Duijndam

Mijn naam is Mariëlle Duijndam, creator van Sparkle Paradise en ik zie er naar uit om je te mogen begeleiden en supporten terwijl je Meesterschap ontwikkelt over je fysieke realiteit. Een enorm opwindend en bevrijdend avontuur voorbij The Matrix!

Ook ik had de gewoonte om te reageren op mijn huidige realiteit. Het is zo normaal en het lijkt zo nodig en logisch. Alsof er geen andere manier is om je leven te leven. Je moet nou eenmaal dealen met wat er op je bordje ligt en wordt gelegd. Of toch niet? Het leven blijkt veel flexibeler te zijn dan dat. Ons bewustzijn kan de realiteit gebruiken ter inspiratie en buigen zoals ze wil. Mits je door de emotionele patronen heen leert prikken die je in automatische reacties doen vervallen, vanuit zelfbescherming en overleving.

Ik nodig je uit als je het leven wilt beleven vanuit het perspectief van Wie Je Werkelijk Bent, waardoor je zelf in ultieme vrijheid en tevredenheid zult leven, maar deze bedding tevens ook aan anderen kunt bieden…

In mijn ervaring is niets zo krachtig en upliftend als iemand die meesterschap over zichzelf en fysieke realiteit heeft ontwikkeld. Daarmee ontstijg je de hele Matrix en al het lineaire procesgerichte denken. Je wordt een levend voorbeeld van Onvoorwaardelijke (Zelf)Liefde.

Wat de basis is voor Multidimensionaal Leiderschap. Je komt in contact te staan met meerdere dimensies van je Zelf en hebt elk moment van de dag toegang tot die connecties, hun informatie en onuitputtelijk bron van vrijheid, vreugde, liefde, waardering, weten en kracht. Een absolute aanrader voor iedereen die coach, therapeut, healer, leider, mentor, spreker, schrijver et cetera is of wil zijn.

Kies bewust de wereld die je wilt creëren en laat jouw Hemel op Aarde manifesteren

Wil je Leven in Ultieme Vrijheid?

Dan kun je gebruik maken van deze mogelijkheid

Ontwikkel stap voor stap Meesterschap over Fysieke Realiteit. Bevrijd jezelf volledig uit The Matrix en de illusie en maak elk moment gebruik van je Goddelijke Creatiekracht. Een wekelijkse bijeenkomst om realiteit te leren buigen en van tijdlijn te shiften met de kracht van jouw beslissingen.

 • Vrijwel elke donderdagochtend om 09:00 uur
 • Gelegenheid om live vragen te stellen
 • Gelegenheid om ervaringen te delen
 • Gelegenheid om inspiratie op te doen
 • Gelegenheid om je vibratie te laten liften
 • Gelegenheid om je perspectieven te shiften
 • Voel je gesteund terwijl je met ‘realiteit’ speelt
 • Ontmoet gelijkgestemden in kleine subgroepjes
 • Beluister naderhand de opnames in je eigen tijd

MEESTERSCHAP Abonnement: €200,- per maand incl. BTW

Wil je ook fysieke bijeenkomsten bijwonen?

Laat dan je gegevens achter om op de hoogte te blijven

Pin It on Pinterest