Mijn nieuwe ‘Twin Flame’ liefde, wat ik daarmee bedoel en hoe je zo’n ‘relatie’ zelf ook kunt manifesteren

Mijn nieuwe liefde is de eerste man die ooit tegen mij gezegd heeft dat hij zijn eigen goddelijkheid volledig wil belichamen. Nog voordat ik hem leerde kennen was het zijn eigen intentie om de hemel op aarde te creëren. Het staat zelfs zwart op wit op papier in zijn notities, net als veel van zijn andere verlangens die we met elkaar gemeen blijken te hebben. Hij was al een bewuste creator toen we elkaar ontmoetten. Wat erbij is gekomen sinds wij met elkaar omgaan, is een heel diep gevoelsleven dat zich steeds verder opent. Het gedicht Engel van Licht heb ik geschreven na onze eerste ontmoeting. Ik ontving de hele tekst als een complete download, moeiteloos. Ik hoefde het alleen maar op te schrijven.

Hij is een Engel van Licht en het was tijd voor hem om op Aarde en in zijn lichaam te landen. Net als dat geldt voor iedereen die naar Sparkle Paradise toegetrokken wordt. Het is tijd om te erkennen Wie We Werkelijk Zijn en die schoonheid, liefde, vrijheid en zachte kracht in volle glorie te belichamen.

Ik kan een boek schrijven over de eerste 4 maanden van onze relatie. Mocht iemand mij een boekdeal aan willen bieden, dan heb ik een ongelofelijk verhaal in de aanbieding…

Voor nu wil ik het alleen even hebben over de term ‘twin flame’. Hoe zie ik een ‘twin flame’ en waarom noem ik het zo?

Op circulaire liefde kun je geen labels plakken

In essentie ben ik van mening dat labels niet nodig zijn en vaak juist hokjes creëren die vervolgens weer onnodige drama met zich mee kunnen brengen. Ik was er ook totaal niet mee bezig om onze liefde een label te geven. Zelfs het label relatie vind ik eigenlijk al teveel.

Wanneer je overstapt van lineair naar circulair leven, bestaat er niet meer zoiets als een relatie. Een relatie kan alleen bestaan binnen het concept van tijd, wanneer je uitgaat van verleden, heden en toekomst. In een circulair bewustzijn is er alleen maar NU. En in dat NU ontmoet je elkaar elke keer weer opnieuw. Vrij van aannames, afspraken, verplichtingen, verwachtingen, behoeften en verlangens, waarvan je vervolgens wenst dat de ander ze gaat invullen.

Circulaire liefde is zelfvervullend en heeft geen agenda. Ze is NU heel en compleet van zichzelf en vult zichzelf steeds opnieuw met de gevoelens waar ze naar verlangt. Wanneer beide partners dit doen en dus zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen vervuldheid, kun je elkaar werkelijk ten diepste ontmoeten. Alle ruis die normaal gesproken om lineaire relaties heen zit, is er niet. Dus er blijft des te meer energie, tijd en aandacht over om je samen te richten op datgene waar je van gaat stromen. Bij elkaar zijn, gaat over jezelf openen en elkaar inspireren om nog meer van je Zelf te kunnen ontvangen en liefhebben.

Bevrijd raken van automatische zelfbeschermingsmechanismen

Voordat je samen zover bent moet er vaak wel eerst het een en ander gebeuren. Je kunt niet op deze manier met elkaar omgaan vanuit oude overtuigingenstructuren. Angsten, twijfels en andere onzekerheden kunnen niet blijven bestaan, want anders zorgen deze steeds weer voor manipulatiegedrag om de ander zo te laten zijn dat jij geen last van die oncomfortabele gevoelens hebt. Dit vraagt dus om de bereidheid om aanwezig te blijven in alles wat het contact met zich meebrengt. Ook al wordt je nog zo sterk getriggerd en roept alles in jou alarm.

Ik was nog nooit eerder iemand tegengekomen die zo bereid was om alles te voelen en keer op keer opnieuw er toch weer voor koos om te gaan staan, ook al was hij compleet omver geblazen. “Het is alsof er een onzichtbaar elastiek tussen ons is”, zei hij dan tegen mij, wanneer de liefde toch sterker bleek te zijn dan wat dan ook. Op magische wijze trok de mist elke keer opeens weer op en wat dan overbleef was wijsheid, waar we ons beide dan heel dankbaar voor voelden.

Wat ik bedoel met een ‘Twin Flame’ liefde

Toen mijn lief mij wees op de term Twin Flame en ik er een artikel over las, kon ik niet anders dan beamen dat het bij ons precies zo was gegaan:

De Twin Flame is er niet om de ander compleet te maken. Dat zijn we zelf al.

Niemand kan jou compleet maken. Als je daarop wacht, kun je lang blijven wachten. Die overtuiging leidt tot uitstelgedrag en keer op keer tot teleurstellingen. Die druk kun je niet op een ander leggen. Dat is geen liefde. Echt liefde is zelfvervullend, steeds weer opnieuw. En deze liefde biedt je onvoorwaardelijk aan de ander aan. We dienen zelf afgestemd te blijven op de frequentie van het beleven van onze droomrelatie met onze droompartner. Het gevoel dat je krijgt wanneer je je voorstelt dat je op dat punt in je leven bent aangekomen, is wat ervoor zorgt dat al je reserves oplossen in het niets en maken dat je jezelf helemaal durft over te geven aan de liefde die je voelt.

Twin Flame relaties starten vaak met een ‘Runner’ en een ‘Chaser’.

Oftewel een van de twee rent (emotioneel en/of fysiek) weg en de ander achtervolgt de renner. Degene die rent is op dat moment minder spiritueel volwassen dan de achtervolger. Totdat ze samen tot het punt komen dat er geen behoefte meer is aan rennen of achtervolgen. Ze accepteren zichzelf en elkaar nu totaal en volledig zoals ze zijn en er is een ruimte voor onbegrensde openheid gecreëerd. Op dat punt zijn wij nu aangekomen. We blijven in verbinding, ongeacht wat dan ook. De grote mate waarin we in staat zijn om elkaar te voelen en elkaars gedachten op te vangen, maakt dat er ook enorm veel compassie, begrip en zachtheid is. Samen bewegen we overal doorheen. In het begin met meer drama dan nu het geval is. Aangezien we inmiddels allebei ons meesterschap geaccepteerd hebben. Vanuit het perspectief van de Master is het verhaal niet meer belangrijk. Alleen het gevoel doet er toe.

Twin Flames ervaren een diepe onverklaarbare liefde vanaf de start.

Een liefde die vaak gepaard gaat met een gevoel van herkenning en vertrouwdheid. Onze hoofden begrepen niets van wat er tussen ons allemaal gebeurde. Rationeel gezien waren er voor ons beide genoeg redenen om er niet mee door te gaan. Maar onze lichamen gaven overduidelijk aan dat we bij elkaar moesten zijn en ons niet met het proces moesten bemoeien. We dienden vrij van oordelen te worden. Contact via ons hoofd liep op teleurstellingen uit, maar wanneer we bereid waren om te openen en te zakken in ons hart en de rest van ons lichaam, dan konden we beide een verbinding, intensiteit en diepgang voelen die we nog nooit eerder meegemaakt hadden in een liefdesrelatie. We zijn nu in staat om elkaar zowel spiritueel, emotioneel, fysiek als energetisch te raken en wakker te maken.

Twin Flames zijn een goddelijke expressie van Balans, Harmonie en Onvoorwaardelijke Liefde. Twin Flame stellen hebben een ‘higher purpose’ om samen te realiseren.

Hoe dit allemaal precies uit gaat pakken weet ik niet. Ik kan alleen maar zeggen dat hij een enorme bijdrage heeft geleverd aan het tot stand laten komen van de nieuwste versie van Sparkle Paradise, zoals het diep in mijn hart altijd al de bedoeling is geweest. Onze liefde hield mij stromend en sensueel tijdens het proces en voorzag me steeds op het juiste moment van de juiste inspiratie om alles te laten ontvouwen. Onze eerste intense maanden samen hebben er ook voor gezorgd dat ik op het idee ben gekomen van het Sneltraject dat ik nu aanbied aan een handvol mensen. Niet alleen blijkt dat supereffectief te werken, maar zorgt het er ook voor dat ik financieel gezien een hele relaxte basis in mijn leven heb gekregen. Dankzij deze ontwikkeling word ik betaald om moeiteloos mezelf te zijn en kan ik verder puur voor mijn plezier ondernemen. Die basis is nodig om echt vanuit mijn hart geïnspireerd te kunnen werken en maakt dat het ook fijn voelt om mensen als gelijkwaardige co-creators en masters te verwelkomen in mijn wereld. Ik heb niets meer van ze nodig. En ik geloof niet meer in de illusie dat zij iets van mij nodig hebben. In plaats daarvan kunnen we nu gewoon samenkomen om te ontdekken wat dit Samen Zijn ons gaat brengen. En vanuit de ervaring met mijn lief weet ik nu dat dit ongelofelijk veel kan en zal zijn.

Twin Flames kunnen tijdloos opgaan in het contact met elkaar.

Wanneer we samen zijn en elkaar puur en alleen in de ogen kijken, valt de hele wereld weg en komen we in een andere belevingswereld. In deze staat ontvangen we downloads van wijsheid, informatie, inzichten, inspiratie, creativiteit en nieuwe perspectieven. Tijd lijkt ook niet te bestaan in ons contact. Het een na het ander volgt elkaar continu op, we maken de meest bijzondere dingen mee en staan elke keer weer verbaasd van de perfectie en de synchroniciteit achter alles wat we beleven. Het is steeds overduidelijk hoe alles precies zo moest gaan zoals het ging, om datgene wat daarna komt mogelijk te maken. Hoe langer we met elkaar omgaan, hoe meer bereidheid er is om het te laten komen zoals het komt en onvoorwaardelijk te vertrouwen op onze intuïtie. Zowel op die van onszelf als op de intuïtie van de ander.

‘Twin Flame’ of ‘Two Flame’ relaties worden de Nieuwe Standaard

Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan met uitleg geven over hoe bijzonder het voelt wat we samen delen, maar wat ik eigenlijk voel is dat dit soort ‘relaties’ in de toekomst juist heel normaal gaat zijn. Dit wordt de nieuwe standaard.

En misschien zouden we het dan geen ‘Twin Flame’ relatie moeten noemen, maar een ‘Two Flame’ relatie. Om aan te geven dat het gaat om liefde tussen mensen die in staat zijn om hun eigen vlam onvoorwaardelijk en onafhankelijk van anderen, te laten branden.

Het enige dat je ervoor nodig hebt om een ‘Twin Flame’ of ‘Two Flame’ relatie te kunnen ervaren is jouw eigen zelfrealisatie.

Wanneer je in jouw meesterschap staat, ben je er klaar voor om een relatie als deze aan te kunnen. Want het zal je uitdagen tot je kern. Je zult moeten kunnen blijven staan waar anderen het al lang opgegeven zouden hebben. Je zult door drama en manipulatie heen moeten kunnen prikken. Je zult een onvoorwaardelijke liefde voor jezelf ontwikkeld moeten hebben. En je zult geleerd moeten hebben om op de signalen van je hart te vertrouwen boven alles wat je hoofd je wijs probeert te maken.

Nog vóór onze eerste fysieke ontmoeting hoorde ik mezelf na het lezen van een e-mail van hem hardop zeggen: “Ik hou nu al van jou!” We hadden elkaar toen pas één keer via een Zoom meeting gesproken. Hoe verklaar je dat? De woorden welden gewoon in me op bij het voelen van zijn energie, zonder dat ik ze bedacht had.

Op zo’n moment ben ik blij, heel blij, dat ik geleerd heb om mijn hart te volgen en open uit te spreken wat ik voel en qua inspiratie ontvang. En net als ik, bleek hij iemand te zijn die er niet voor terug deinst om ergens vol gas in te duiken. Zo zitten we beide in elkaar. We hebben allebei onze eigen motor en worden van binnenuit gedreven. Hij vond mij en mijn hart herkende hem. En de rest, dat zien we wel, van moment tot moment…

Afbeelding van Anne Nygard

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je het online Sparkle Magazine wilt ontvangen, vul dan dit formulier in.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *