Geniet van je Missie

Voel je dat je op een liefdesmissie bent?
Heb je een visie die je graag zou realiseren?
Wil je hier zoveel mogelijk plezier aan beleven?

Laat jezelf dan ondersteunen met fijne, magische, multidimensionale, praktische, technische, 
creatieve, organisatorische, speelse, visionaire, revolutionaire support vanuit Sparkle Paradise.

Lees meer

Geniet van je Missie

Voel je dat je op een liefdesmissie bent?
Heb je een visie die je graag zou realiseren?
Wil je hier zoveel mogelijk plezier aan beleven?

Laat jezelf dan ondersteunen met fijne, magische, multidimensionale, praktische, technische, creatieve, organisatorische, speelse, visionaire, revolutionaire support vanuit Sparkle Paradise.
Lees meer

Jouw Leven is jouw Kunstwerk

Maak van het creëren ervan een feest

Onze dromen en doelen zijn bedoeld om er plezier aan te beleven. Niet alleen wanneer ze gerealiseerd zijn, maar met name wanneer je onderweg bent. Want het grootste gedeelte van je leven zul je onderweg zijn en tussen een beginpunt en een eindpunt in zitten. Maar wat als het beginpunt en eindpunt steeds meer zouden komen te vervagen doordat je hoofdfocus komt te liggen op de Ervaring die je Hier en NU kunt hebben? Wanneer je de energie al ervaart van waar je heen gaat, dan wordt het zetten van elke stap een feest. En al helemaal als je jezelf daarbij laat ondersteunen en omringen door anderen die talenten hebben die jij hierbij goed kunt gebruiken… Samen kunnen we bergen verzetten.
  • Zou je ondersteuning willen ontvangen bij het helder krijgen van jouw visie of vervolgstappen voor je bedrijf, onderneming, organisatie, team of community, via je eigen intuïtie?
  • Zou je die visie vervolgens samen met iemand willen omzetten in praktische stappen, een heldere werkwijze, aantrekkelijke communicatie, een duidelijk aanbod en een heerlijk leven?
  • Zou je bij het zetten van die praktisch stappen ondersteuning willen ontvangen rondom technische zaken zoals je website, huisstijl, je back-office, je automatisering, je e-mail en marketingflow, social media uitingen en het creëren van diensten en producten in de vorm van video’s, audio’s, online programma’s, online agendabeheer voor sessies, (e-)boeken, audio-en videomeetings et cetera?
  • Zou je al deze zaken willen terugbrengen tot de simpele kern die voor jou meer dan voldoende en een plezier is om mee te werken?
  • Zou je willen ontdekken hoe je de kracht van je levensenergie, intuïtie, visie & vibratie ook bij het leiden van je bedrijf, team, organisatie of community kunt inzetten?
  • Zou je regelmatig samen willen komen met andere creatieve, geïnspireerde, bewuste leiders om samen op co-creatie-retraite te gaan zodat er gebruik gemaakt kan worden van ieders individuele talenten alsmede de kracht van een enorm sterke groepsenergie?
  • Zou je onderdeel willen zijn van het netwerk van mensen die vertrouwd zijn met alle elementen van de Sparkle Paradise Tempel voor Meesterschap over Fysieke Realiteit en Multidimensionaal Leiderschap in deze nieuwe Gouden Tijd?

Samen reizen en genieten terwijl we focussen op jouw missie en creatieve stappen zetten

Nieuwsgierig naar meer?

Ga mee op reis in Sparkle Paradise

Mijn naam is Mariëlle Duijndam, creator van Sparkle Paradise, en ik nodig je uit om jezelf aan te melden voor de Missie Mailinglijst als je plezier wilt beleven aan het realiseren van je missie en dit op de meest simpele, praktische, op jou zelf afgestemde manier wilt doen – terwijl je gebruik maakt van de talenten en focuskracht van anderen…

Ik heb zelf een achtergrond in sales, marketing, management assistentie en kantoorautomatisering. Ik heb een liefde voor mooie teksten, vormgeving en moeiteloze, goed georganiseerde, professionele processen die je op de achtergrond heel veel werk uit handen nemen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in bewust creëren met de Wet van Aantrekking en multidimensionaal meesterschap & leiderschap. Het maakt me gelukkig wanneer mensen met plezier hun droomleven realiseren. Alles wat ik aanbied heb ik zelf doorleefd en gecreëerd. Dit alles stel ik graag tot jouw beschikking. Ik zie jou in je ongekend prachtige potentie en creëer bruggen naar deze fysieke dimensie.

“I love you. You are free. You are me. We are one.” — Sophia

Samen werken aan je missie is spelen met levensenergie, liefde, talent en techniek

Sparkle Paradise

Tempel voor Meesterschap over Fysieke Realiteit en Multidimensionaal Leiderschap in deze nieuwe Gouden Tijd.
Supportplatform en toegangsportaal naar andere dimensies, realiteiten, staten van bewustzijn en versies van jezelf.

De intentie en visie achter Sparkle Paradise is het manifesteren van Hemel op Aarde en het creëren van een netwerk van mensen die in hun eigen goddelijke creatiekracht staan en hier individueel en met elkaar gebruik van maken. Gelukkige mensen die Weten Wie Ze Werkelijk Zijn en genieten van Wat Ze Werkelijk Willen. Leiders die als moeders zorgen voor de mensheid terwijl ze door de Shift naar de vijfde dimensie gaan. Leiders die als vaders focussen op de wereld die ze willen creëren en manifesteren via hun leven. Voorlopers en voorbeelden van hoe het anders kan in een tijd van grote veranderingen. Een Gouden Tijd waarin we de wetten van een 3-dimensionale wereld ontstijgen en ontwaken in het bewustzijn van ons multidimensionale, ongelimiteerde, niet-fysieke Zelf.

Missie is één van de pilaren van de tempel. Andere pilaren zijn:

Pin It on Pinterest