Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je het online Sparkle Magazine wilt ontvangen, vul dan het formulier hieronder in.

Nieuw

in Sparkle Paradise

Alive - Thrive - Deep Dive

18 februari 2021 - Mariëlle Duijndam

Dat zijn de titels van de nieuwe Sparkle Events. Tijdens het ALIVE event nodig ik iedereen uit om écht tot leven te komen, vol in het lichaam te gaan genieten, levensenergie vrij te laten stromen en het bewustzijn van Wie Je Werkelijk Bent binnen te laten komen. Tijdens het THRIVE event nemen we afscheid van al het tekort-bewustzijn op het gebied van geld, spiritualiteit, relaties, liefde, gezondheid, maatschappij, mensheid, moeder aarde et cetera, zodat je kunt gaan floreren als nooit tevoren. Vrij van zelfopgelegde beperkingen (wat geldt voor elk tekort/gemis dat je ervaart in je leven), kun je pas echt gaan kiezen wat je wilt. Op die manier kun je een goede basis creëren voor het DEEP DIVE event dat daarop volgt: nu ben je klaar om alle kaders los te laten en je zelfrealisatie toe te laten.

Sparkle Magazine

17 februari 2021 - Mariëlle Duijndam

In plaats van een persoonlijke nieuwsbrief wil ik overstappen op het maandelijks versturen van een online Sparkle Magazine. Waarin niet alleen mijn eigen verhalen, maar ook die van andere Sparkle Angels en Masters in de Sparkle Community belicht gaan worden. Het gaat erom dat we nu samen momentum op gaan bouwen. Dat we ons verbinden met ons Zelf en tegelijkertijd ook op zoveel mogelijk andere manieren met elkaar. Dat we transparant worden. Dat we elkaar toegang geven tot onze innerlijke wereld. Leven en werken vanuit de Nieuwe Energie is zó anders. Het is niet te vergelijken met de spiritualiteit die we nu kennen vanuit 3D bewustzijn. Door onze doorleefde verhalen te delen, zal het voor anderen steeds meer gaan leven. Het is geen sprookje. Wat er nu mogelijk is, is écht… 

Mijn Verhaal

16 februari 2021 - Mariëlle Duijndam

Jarenlang heb ik mijn verhaal niet willen delen. Ik bevond mij in een spirituele woestijn. Er was niets meer. De vraag die mij leidde was: “Wat blijft er over wanneer ik alleen nog maar trouw blijf aan de inspiratie die ik vanuit mijn Essentie ontvang in het moment?” “Wat ontstaat er wanneer ik 100% trouw blijf aan wat fijn(er) voelt voor mij, hier en NU, zonder dat ik dit zelf vooraf probeer te bedenken en te beslissen?” “Hoe ontvouwt mijn leven zich wanneer ik in de ERVARING blijf?” Het was een ongelofelijk avontuur. Wat er sindsdien allemaal gebeurd, veranderd en verbeterd is had ik zelf niet kunnen bedenken. Ik heb veranderingen toegelaten waar ik zelf vroeger nooit voor gekozen zou hebben. Mijn verhaal van ontwaken tot zelfrealisatie kun je hier lezen. Meer dan 60 korte hoogtepunten van mijn reis. 

Circulair Werken

15 februari 2021 - Mariëlle Duijndam

De afgelopen weken is de website weer flink onder handen genomen. Het was tijd om alle gesloten structuren te laten gaan en alles volledig open te gooien voor iedereen. Zodat je zelf kunt beslissen wat voor jou nu geïnspireerd voelt om te doen. En we met z’n allen circulair in alle richtingen tegelijk kunnen expanderen (groeien). Daarnaast is ook de organisatie helemaal plat geworden. Geen piramide meer met mij bovenaan als leider of leraar. Ik sta in het centrum van Sparkle Paradise en ik nodig jou/jullie uit om om mij heen te gaan staan, indien dat fijn voelt voor jou om te doen. Ik ben een compleet universum op zich. Jij ook. Wanneer wij als volwaardige universa met elkaar gaan communiceren via onze woorden en energievelden, dan komt er een ongekend potentieel beschikbaar voor ons allen.