over Sparkle Paradise

De Hemel is Hier

De visie achter Sparkle Paradise is dat we al in de Hemel op Aarde leven. We realiseren het ons alleen niet! Maar als we ontdekken dat er meer is in het leven dan enkel wat onze ogen kunnen zien, opent zich een wereld van energie en oneindige mogelijkheden voor ons.

Ik wil je graag helpen ontwaken in dit besef. Zodat je onafhankelijk wordt en alles wat je zoekt in jezelf kunt vinden, ongeacht je huidige omstandigheden. Dat is wat leven in onvoorwaardelijke liefde wordt genoemd.

Over

onvoorwaardelijke liefde

We zijn niet alleen maar mensen. Het blijkt dat we geweldige multidimensionale wezens zijn die toegang hebben tot alles wat we maar wensen, wanneer we maar willen! Dit verandert alles. Want we zijn eeuwen bezig geweest om onze behoeften via de buitenwereld te vervullen, in plaats van via onze binnenwereld.

We moesten zoveel zijn voor andere mensen. Want ze leerden ons dat als we goed genoeg waren, dat we dan genoeg zouden krijgen. Aandacht, liefde, zorg, geld, kansen… Genoeg van alles wat we dachten nodig te hebben om gelukkig te zijn en een vreugdevol leven te leiden.

Maar wat ons geleerd is, is niet juist. We zijn niet afhankelijk van onze externe wereld en goedkeuring van buitenaf om onze verlangens te vervullen. Wij zijn zelf de enigen die bepalen wat we wel en niet kunnen hebben, verdienen en ontvangen. Alles en iedereen is onze eigen creatie.

Kortom, alle beperkingen zitten enkel in onze eigen geest. En wanneer we onze geest veranderen en onze energie shiften, opent alles. Want de wereld is een weerspiegeling van wat zich in ons afspeelt. Het spiegelt precies wat er gaande is in je hoofd. Het hele leven vindt eigenlijk plaats in je verbeelding.

Het leven kan enkel zo goed zijn voor jou als jij voor jezelf bent… Ben je bereid om jezelf te ontvangen met compassie en onvoorwaardelijke liefde?  En wat ben je bereid om waar te nemen en te ontvangen als jouw realiteit, voordat je het kunt zien met je fysieke ogen, HIER en NU?

"Het leven zelf is een activiteit van verbeelding. Alles wat we waarnemen, ook al lijkt het buiten, het is binnen."

-Neville Goddard-
Het verhaal

achter Sparkle Paradise

Hi, mijn naam is Mariëlle Duijndam, oprichter van Sparkle Paradise en de visionair achter dit alles. Als ik heel eerlijk ben, heb ik dit platform in de eerste plaats voor mezelf gecreëerd. Hier kan ik Wie Ik Werkelijk Ben tot expressie brengen en elke dag doen Wat Ik Werkelijk Wil.

Het is een reis en een avontuur, om trouw te zijn aan de visies die ik van binnenuit ontvang. Ze dagen me uit om te worden wie ik nog nooit geweest ben, dingen te doen die ik nog nooit heb gedaan en dingen te creëren die ik nog nooit heb gecreëerd.

Zo trouw aan jezelf blijven kan soms eng zijn. Maar ik weet uit eigen ervaring dat niets me meer blij maakt dan me simpelweg over te geven aan het proces, ongeacht wat.

Ik heb het gevoel dat we allemaal worden uitgenodigd in een nieuw hoofdstuk op de reis van onze Zielen. Nu kunnen we belichamen Wie We Werkelijk Zijn, op planeet Aarde. En we kunnen deze speciale ervaring samen creëren en vieren door ons te verbinden.

We helpen elkaar om ons te herinneren Wie We Werkelijk Zijn en Wat We Werkelijk Willen. En we geven elkaar toestemming om volledig in deze visies te stappen, zodat ze onze werkelijkheid kunnen worden. Wanneer we dit laten gebeuren, geloof ik dat we dingen creëren waar Ieder-Van-Ons baat bij heeft. Het is allemaal onderdeel van één groot meesterwerk.

Ik zie graag dat jij wordt Wie Je Werkelijk Bent en ik zou het geweldig vinden om deelgenoot te zijn van de manifestatie van Wat Jij Werkelijk Wilt. En bovenal: beleef ik dolgraag een geweldige tijd met je terwijl we op weg zijn naar die bestemming. Want weet je; er zal altijd iets zijn, een visie, een verlangen, dat je nog niet in realiteit hebt omgezet.

Maar de echte vreugde in het leven ligt in die stukken ertussen. Het gedeelte waar we intens van de droom genieten nog voor we haar kunnen zien met onze fysieke ogen. Dat is waar het allemaal om draait voor mij.

Wanneer we leren hoe we dit kunnen doen, hebben we de sleutel tot Leven in Hemel op Aarde gevonden. Want wanneer we zo intens van een visie genieten – is er simpelweg geen andere mogelijkheid dan dat deze visie realiteit wordt. Het is de wet; de universele Wet van Aantrekking. Wat we aandacht geven, zal groeien.

Terwijl we elkaar leren kennen, zul je nog veel meer ontdekken over mij en de innerlijke visie die mij drijft. Maar ik kan je dit zeggen: als ontwaakte en afgestemde mensen zijn we zo ongelofelijk krachtig! Het is mijn intentie om deze kracht zelfs nog meer te versterken door ons bij elkaar te brengen, zodat we een beweging van geluk en ontvangen kunnen creëren, zoals deze planeet nog niet eerder gezien heeft.

Jij bent uitgenodigd voor dit feest. We zijn één. Laten we genieten van de reis!

"Velen denken dat succes inhoudt dat je alles krijgt wat je wilt. En wij zeggen, dat is wat dood is, en er is niet zoiets als dat soort dood. Succes is nog niet klaar zijn; niet compleet zijn. Succes is nog steeds dromen en jezelf positief voelen tijdens het ontvouwen."

-Abraham-Hicks-
Dit is Waarom

Ik zo houd van dit werk en wat ik zie gebeuren als gevolg

"In je actie, verlies je het zicht op je visie, verlies je het zicht op je vertrouwen in het proces, en slinger je in de rondte met een gevoel van futiliteit. Houd de visie vast en vertrouw erop dat het Universum zich zal aanpassen aan jouw visie. Houd de visie vast en vertrouw het proces."

Abraham-Hicks
Over

sparkleparadise.com

DSC08683

Dit is de Gouden Eeuw

Dit is de Gouden Eeuw waar we naartoe gewerkt hebben sinds zoveel jaren en levens. Maar het is zover en wij mogen de pioniers en wegwijzers zijn. We bevinden ons op de voorrand van nieuw bewustzijn en het is zo’n opwindende tijd om te leven! Ik weet dat het niet altijd makkelijk is om de eerste te zijn. Het is makkelijker om ‘normaal’ te zijn. Maar ik heb zo’n gevoel dat jij niet bent als iedereen. En ik weet dat daar een reden voor is. Je bent hier om anders te zijn! Je bent hier om licht te schijnen op nieuwe mogelijkheden! En je bent perfect geschikt voor deze ‘rol’.

Sparkleparadise.com is een multidimensionaal platform dat ontworpen is om ons een fijne plek te geven om Samen te Zijn en samen te oefenen in het Shiften van Realiteit. Nu kun je jezelf verbinden met gelijkgestemden en jezelf heel zeker gaan voelen over jezelf, je dromen, je visies en de reden van je bestaan hier op Aarde: om vreugde te ervaren.

Ik laat je zien hoe ik bewust mijn eigen realiteit creëer, zodat het makkelijker wordt om mijn voorbeeld te volgen op jouw eigen unieke manier. In Sparkle Paradise faciliteer ik een ruimte van onvoorwaardelijke liefde om je Ware Zelf te onthullen en om te verschuiven van het zijn van een Manager naar een Master.

Over het

logo

Het logo symboliseert een ontwaakt mens die de frequenties van hemel op aarde belichaamt. Ze heeft sprankelende vleugels die een goddelijke energie uitstralen waar ze ook gaat, terwijl ze reist door tijd en ruimte in het veld van ongelimiteerde mogelijkheden. Haar armen, hart en handen zijn open om te ontvangen.

Ze leeft in onvoorwaardelijke liefde, zonder weerstand tegen menselijke emoties en ervaringen. Ze blijft verbonden met haar eigen Kern Energie en laat Bron Energie haar dienen. Alles wat ze aanraakt verandert in goud. Alles wat ze zich voorstelt en accepteert als haar realiteit, wordt haar werkelijkheid. Ze voelt zich waardig om alles wat ze wenst te ontvangen, omdat ze weet dat zij zelf de Goddelijke Creator is.

Leven in de Hemel op Aarde

Zou je graag met meer gemak, gratie en vreugde leven? Zou je jezelf graag onoverwinnelijk voelen in je eigen manifestatiekracht? Is het tijd om in het leven van je dromen te stappen? Ben je er klaar voor om te leven in Onvoorwaardelijke Liefde zodat je prachtige en vervullende relaties met anderen kunt creëren? Verlang je ernaar de innerlijke strijd op te geven, jezelf over te geven en de stroom van het leven te gaan vertrouwen, zodat ze jou kan begeleiden en dragen?