Ontdek

alles in Sparkle Paradise

Mariëlle Duijndam

Jarenlang ben ik bezig geweest om los te komen van mijn verhaal, mijn identiteit, mijn persoonlijkheid en alle overtuigingen die ik overgenomen had uit het massabewustzijn. Nu deel ik met liefde en compassie mijn verhaal van ontwaken tot zelfrealisatie.

Sparkle Paradise

De visie achter Sparkle Paradise is dat we al in de Hemel op Aarde leven. We realiseren het ons alleen niet! Maar als we ontdekken dat er meer is in het leven dan enkel wat onze ogen kunnen zien, opent zich een wereld van energie en oneindige mogelijkheden voor ons.

Sparkle Angels

Vanuit lineaire tijd bekeken worden organisaties ingericht als een piramide. Vanuit circulaire NU-tijd bekeken is het centrum een cirkel die in contact komt met andere cirkels. Zo ontstaat een flower of life patroon. Ieder van ons is een compleet universum op zich.

Voorbereiding

op jouw zelfrealisatie

Onderstaande elementen zijn vrijwel altijd onderdeel van het transformatieproces dat leidt tot Zelfrealisatie en Meesterschap over jezelf en jouw leven. In de praktijk lopen alle fases door elkaar. Je kunt zelf bepalen of je er in groepsverband of in een 1-op-1 traject met mij doorheen wilt gaan. Ze vullen elkaar ook heel goed aan.

ALIVE

Wanneer jouw hart en ziel weer op de voorgrond mogen treden, kom je in contact met je lichaam, je levensenergie en je passie voor het feit dat je bestaat en leeft. Je verlangen om werkelijk te Leven in Ultieme Vrijheid groeit.

THRIVE

Het is natuurlijk voor ons als mens om te floreren op elk gebied van ons leven. We hoeven het alleen maar te kiezen en toe te laten. Wat heb jij nodig om de controle compleet los te kunnen gaan laten?

DEEP DIVE

 Tijd om je terug te trekken in je cocon om te ontpoppen als vlinder met vleugels. Diep jezelf in duiken om de shift te kunnen maken van menselijke manager naar goddelijke creator. Leven met hart en ziel in ultieme vrijheid.