Sprankelvakantie Abraham Hicks – Cancun

door | 17 apr 2016 | 0 Reacties

Dit was onze derde Abraham-Hicks cruise vakantie alweer! Maar de eerste landcruise. En dat was toch wel een hele andere ervaring. In plaats van op een cruiseboot ben je dan met een enorme groep in een prachtig resort aan zee, compleet afgehuurd voor enkel Abraham-Hicks mensen. Nou, dat creëerde me toch een lekker sfeertje! De bootervaringen waren super, maar deze resortervaring vond ik nog relaxter. Je hoefde nergens heen om je een hele week geweldig te vermaken.

Maar het hoogtepunt waren toch wel de bijeenkomsten met Abraham zelf. Man wat was het weer diepgaand en geweldig. Aan het einde van de week, op de laatste dag, deden ze voor hoe je van algemeen afgestemd zijn kunt versnellen naar specifiek afgestemd zijn op wat je wilt. Precies zoals ik het zelf ook altijd al deed met mijn coachees, zo’n gave bevestiging!

Rondom de landcruise hebben we nog wat andere plekken bezocht en op 2 andere locaties geslapen. Stuk voor stuk perfect. Eentje in de jungle en eentje met een zwembad op het dak en uitzicht op de sterren vanuit bed. Het was een droomvakantie om nooit meer te vergeten. Daar, na die vakantie, is er heel veel geshift in mij. Ik voelde de energie van een groot liefdesnetwerk en hoe heerlijk het zou zijn om mensen over de hele wereld te kennen en een echte intieme connectie met elkaar te hebben… En ik besefte ook beter dan ooit tevoren hoe belangrijk het is dat ik mijn eigen alignment op de eerste plek zet, boven alles en iedereen… — Mariëlle Duijndam

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest