Puur Plezier en Authenticiteit vanuit onze Essentie. Onszelf zijn is werkelijk genoeg.

Ik schreef een tijdje terug dat ik niet meer wilde coachen, trainen of leiden; ik wilde alleen nog maar mezelf zijn.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en heb ik vele Sprankelsessies mogen doen waarin ik alleen nog maar mezelf was.

Net als bij de Shift en Master Groep meetings gebeuren er op deze manier elke keer wonderbaarlijke dingen.

Ik doe geen enkele moeite om iets te veranderen, te verbeteren of te fixen. Mijn uitgangspunt is dat je er al bent, dat je het al weet, dat je het al kunt, dat je het al hebt, dat je het al doet. Dus dan is er ook niets meer dat nodig is om te doen.

Wat er overblijft is puur plezier en authenticiteit vanuit onze Essentie. Alles wat aangeleerd en dus niet waar is, valt tijdens het Samen Zijn in dit bewustzijn vanzelf van je af.

En weet je wat het grappige is? Ik doe nu niets liever dan Sprankelsessies en Sprankelmeetings! Met anderen op deze manier in verbinding kunnen zijn geeft me het grootste gevoel van rijkdom en vervulling dat er bestaat.

Wil je de kracht en het plezier ervan ervaren? Bekijk dan nu de kalender of en boek direct zelf je eerste gratis online Sprankelsessie om kennis te maken en helderheid te creëren over Wie Je Werkelijk Bent en Wat je Werkelijk Wilt.

Ik verheug me erop om met je Samen te Zijn in de realiteit van jouw keuze!

Dingen kunnen zo snel veranderen als dat wij het ons voor kunnen stellen…

Afbeelding van MI PHAM

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je het online Sparkle Magazine wilt ontvangen, vul dan dit formulier in.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *