Quantum Shift

Verschuiven van realiteit

Merk je dat je in herhalende patronen vast zit? Zou je graag grote doorbraken creëren? Zou je over het geheel gezien meer moeiteloosheid en plezier in je lichaam, leven en relaties wensen? Wil je eens objectief samen met iemand kijken naar de realiteit waarin jij gelooft dat je leeft? Wil je spelen met de kracht van de Goddelijke Creator in jou en experimenteren hoe ver je daarmee kunt gaan? Wat zou jij jezelf gunnen als elke realiteit een optie is?

In het bewustzijn van de derde dimensie herhaalt alles zich in patronen. We trachten veranderingen te creëren binnen ons concept van ‘de realiteit’. In het bewustzijn van de vijfde dimensie weet je dat een realiteit puur een mogelijkheid is – en dus geen vaste waarheid. Wanneer jij jezelf accepteert als de Goddelijke Creator van jouw realiteit, kun je vergaande nieuwe keuzes maken.

Tijdens een Quantum Shift sessie nemen we samen jouw versie van de realiteit onder de loep. Wat is het fundament waarop jij je realiteit gebouwd hebt? Wat zijn jouw kernovertuigingen? Hoe zie jij de wereld om je heen? Hoe zie jij de mensen om je heen? Hoe zie jij je werk? Hoe zie jij jouw rol en missie? Hoe zie jij jouw verantwoordelijkheden? Hoe zie jij jouw mogelijkheden? Hoe zie jij jouw NU & toekomst?

Ik neem je mee terug naar het nulpunt: de Bron, het Centrum, waar alles in jouw werkelijkheid uit voort gekomen is. We gaan diep de ervaring in, want je realiteit komt niet voort uit je gedachten maar uit je diepste en meest gepassioneerde gevoelens. We gaan terug naar de vreugde van de Goddelijke Creator die geniet van het feit dat hij/zij bestaat en alles kan kiezen en creëren wat hij/zij maar wenst. Door eerst heel ver uit te zoomen, kunnen we daarna inzoomen op een nieuwe basiswerkelijkheid en subwerkelijkheden binnen die realiteit.

“Niets is wat het lijkt. Geen enkele werkelijkheid is een feit. Alles is een perspectief. Wanneer je die verandert, verandert alles.​"

- Mariëlle Duijndam -

Goddelijk Genieten

Op Sparkleflix kun je een hele serie rondom Goddelijk Genieten beluisteren en beleven. Dit zijn voorproefjes van hoe een gedeelte van de Quantum Shift sessie kan verlopen. Met als grote verschil dat we ons samen vervolgens uitgebreid zullen verdiepen in de keuzes en perspectieven van jouw voorkeur; welke zijn gezien, gevoeld en gekozen vanuit de staat van zijn van de Goddelijke Creator in jou.

“Lijden staat je niet goed. Klein zijn is niet geschikt voor een groots wezen.​"

- Adamus St. Germain -

Het Natuurlijke Gevolg

Het natuurlijke gevolg van een Quantum Shift in combinatie met Goddelijk Genieten is dat je weg gaat als een ander mens die zich in een compleet andere realiteit bevindt. Ik doe geen sessie met jou om een verandering in de toekomst te creëren, want die bestaat niet. Jouw kracht ligt in het NU. Dus daar zullen we ons volledig op richten. Indien je nog geen vrede hebt met wat nu is, dan help ik je om die innerlijke strijd los te laten, zodat je aandacht vrij is om je te kunnen richten op de ervaring van Goddelijk Genieten in het hier en NU.

“Een ander mens die zich in een andere realiteit bevindt, heeft automatisch andere gedachten en gevoelens. Waardoor deze persoon zich ook tot compleet andere keuzes geïnspireerd zal voelen. Als gevolg verandert de realiteit om je heen."

- Mariëlle Duijndam -

De Nieuwe JIJ

Na het maken van je keuzes vanuit de Goddelijke Creator in jou, kunnen we ons nog verder gaan verdiepen in deze nieuwe versie van jou. Wat weet je vanuit deze realiteit? Wat zie je nu helder? Welke inspiraties dienen zich aan? Welke keuzes kun je nu makkelijk en met plezier maken? Wat past er nu bij jou en wat niet meer? Welke gedrag valt automatisch weg en welke nieuwe gewoonten spreken je nu aan? Wat interesseert je nu? Hoe zie je de mensen om je heen nu? Wat voor gevoelens voel je als gevolg? Wat wordt er nu mogelijk in je interacties? Samen zullen we alles in kaart brengen en help ik je met het versterken en verstevigen van deze versie in jouw hart, lichaam en geest.

“Voel in op wat JIJ wilt doen, op wat jou het meeste plezier zou geven."

- Adamus St. Germain -

Integratietijd

Na deze diepgaande sessie is het tijd voor integratie. De verandering heeft in je bewustzijn al plaats gevonden. Dat is de belangrijkste stap. Nu mag je gaan wennen aan het zijn van de Nieuwe Jij in jouw Nieuwe Realiteit. Je oude realiteit zal zich weer aandienen (fysiek, emotioneel, financieel, relationeel) om door jou onvoorwaardelijk en met compassie ontvangen te worden. Ze wil weten dat ze goed is zoals ze is en niet meer hoeft te veranderen van jou. Ze wil weten dat jij vrede met haar hebt zoals ze is. Dat is het moment dat deze oude creatie van jou zich zal overgeven en vervangen wordt met de nieuwe. Ik bereid je hierop voor zodat je van een soepele overgang kunt genieten.

“Je ziet het pas als je het door hebt."

- Johan Cruijff -

Praktische Details

Voor een Quantum Shift sessie reserveer ik een dag in mijn agenda. De sessie duurt zolang hij duurt. Ik volg de energie in het moment. We kunnen niets forceren. We dienen de tijd te nemen die je nodig hebt om compleet te openen in overgave, zodat je aanwezig kunt zijn in de ervaring van de Goddelijk Creator in jou. Indien je van jezelf weet dat je hier nog moeite mee hebt en controle nog een dingetje is bij jou, dan raad ik je aan om eerst voor een Sprankelsessie te kiezen. Dan nemen we samen uitgebreid de tijd om alle lagen die er nog tussen zitten te ontvangen, zodat je jezelf op een zeer diep en essentieel niveau kunt gaan ontspannen en openen om alles te voelen.

Voorafgaand aan de Quantum Shift sessie hebben we een persoonlijk online Connectiegesprek via Zoom om je intentie, je verlangens, de patronen en de blokkades die je in jezelf en je leven ervaart, te bespreken. Indien het voor beide een volmondige JA is, maak je aan het einde van het gesprek het bedrag over en plannen we de datum in onze agenda’s. Vervolgens vertel ik je hoe je je kunt voorbereiden op deze levenstransformerende ervaring. Een maand na de sessie komen we opnieuw online via Zoom bij elkaar voor een nazorg- en evaluatiesessie, zodat je steeds dieper kunt gaan met de integratie van de ervaring, ontdekkingen en inzichten in je dagelijkse leven.

De sessie vindt plaats in de prachtige bosrijke omgeving van Leersum (Utrecht – NL). De details over de locatie ontvang je later.

Indien gewenst kun je deze ervaring combineren met een overnachting en een massage om jezelf rustig de tijd te gunnen om alles te laten bezinken voordat je weer naar huis gaat. Het meebrengen van een partner, vriend of vriendin behoort ook tot de mogelijkheden.

Je investering in deze verschuiving van realiteit in het NU bedraagt €1.200,- inclusief 21% BTW. *

Vraag een offerte op maat aan indien je een Quantum Shift wilt doen met een bedrijfsteam.

* Mocht je er moeite mee hebben om in jezelf te investeren, kun je je afvragen hoeveel tijd, geld, energie, moeite, frustratie et cetera het je kost om in dezelfde realiteit en dezelfde herhalende patronen te blijven creëren en manifesteren. Elk patroon kan doorbroken worden, wanneer de oude energie ontvangen wordt en de nieuwe energie toegelaten wordt. Dit heeft niets met anderen te maken. Jij en jij alleen bent de creator van jouw realiteit en iedereen speelt daarin de rol die jij ze geeft. Lijden is niet natuurlijk. Het is altijd onze eigen keus.

Je kunt hieronder meteen een online Connectiegesprek inplannen via Zoom. Indien de samenwerking voelt als een volmondige JA zullen we alle voorbereidingen treffen.