Shift Traject

integratie van realiteit

Wil je ondersteund worden bij de integratie van je Nieuwe Zelf en je Nieuwe Realiteit in jouw dagelijkse werkelijkheid? Vind je het fijn als ik mijn licht blijf schijnen op Wie Jij Werkelijk Bent en de potentiële realiteit die jij hebt gekozen, zodat je niet meer terugvalt in oude patronen? Lijkt het je heerlijk om samen alles te verwelkomen wat je daarbij tegenkomt, zodat de verschuiving een feestje wordt en je het gevoel hebt dat je alles aankunt wat je ook tegen gaat komen?

Na een Quantum Shift sessie ben je helemaal voorbereid op wat er gaat komen: de integratietijd waarin je getest en uitgedaagd gaat worden door je huidige realiteit om zowel stevig als zacht te blijven staan. Je kunt het zelf. Maar wil je dat ook? Ik geloof in jou. Sterker nog: ik weet dat de Shift al heeft plaatsgevonden. In mijn ogen BEN JE ER. Dat is mijn grote passie: jou zien voor Wie Je Werkelijk Bent in de realiteit die jouw hart laat zingen. Ik heb er geen enkele moeite mee om jou in volle glorie te zien sprankelen.

Ik kan heel makkelijk door de huidige realiteit heen kijken. Het is een van mijn kwaliteiten om bruggen te kunnen creëren tussen de Hemel en de Aarde. Want dat is de bedoeling: dat we die hemelse visie écht op Aarde laten landen. Het is niet langer vervullend om enkel te blijven dromen. Nu is het tijd om de droom werkelijkheid te laten worden en alles onder ogen te zien wat je er zelf tussen gezet hebt. Niets of niemand staat je in de weg om de grootste versie van jezelf te worden die je je voor kunt stellen. De enige die er tussen staat, ben jij.

Dat legt alle verantwoordelijkheid in jouw eigen handen. Maar door die te accepteren kun je ook gaan genieten van de ongelimiteerde vrijheid van een Goddelijk Creator in een menselijk jasje. Voel je het sterke verlangen om er écht voor te gaan? Om van dit leven een kunstwerk te maken waarbij je zo fel als je kunt gaat sprankelen en alles de wereld in brengt wat via jou geboren wil worden? Wil je JA zeggen tegen jouw Zelfrealisatie, Meesterschap, Creatorschap en ongecensureerde Zelf-Expressie vanuit Wie Je Werkelijk Bent?

“Uw derde oog is uw mystieke oog dat alles ziet vanuit een liefhebbend perspectief. Uw fysieke ogen zien voorwaardelijk, in dualiteit, maar uw mystieke oog ziet onvoorwaardelijk, in eenheid, ziet plaatsen die uw fysieke ogen niet kunnen zien - het hart van alles. Breng alle drie de ogen samen om alles te kunnen zien met een volledig evenwichtige blik. Kijk in uw eigen hart en zie de schoonheid van uw essentie. Kijk achter de angst en beperkingen en stel uzelf open voor de mogelijkheid dat alles mogelijk is. Vanuit deze plek kunt u verder, hoger en dieper kijken."

- Denise Jarvie -

Shift Traject Voorbeelden

Het maakt mij niet uit wat voor Shift je wilt maken. Ik weet alleen dat het essentieel is dat je jezelf in de basis erkent en geaccepteerd hebt als Wie Je Werkelijk Bent: de Goddelijke Creator en Bron van jouw eigen werkelijkheid. Wanneer die integratie er eenmaal is in jouw dagelijkse leven, kun je gaan spelen met de realiteiten waarin je jezelf plaatst, die je jezelf laat ervaren en van waaruit je gaat leven.

Voorbeelden van Shifts:

  • Van het zijn van een ontwakend gewoon mens naar een verlichte belichaamde meester.
  • Van het zijn van iemand zonder relatie naar het zijn van iemand met een heerlijke relatie.
  • Van het zijn van iemand met een baan naar iemand met een succesvol eigen bedrijf.
  • Van het zijn van iemand met een succesvol bedrijf naar iemand met een zielsmissie.
  • Van het zijn van iemand met tijd- of energietekort naar iemand met rust en passie.
  • Van het zijn van iemand die hard werkt naar iemand die echt geniet van z’n werk.
  • Van het zijn van iemand die moeilijk rondkomt naar iemand die in overvloed leeft.
  • Van het zijn van iemand met veel relationele conflicten naar harmonieuze relaties.
  • Van het zijn van een controlefreak naar iemand die ontspannen leeft in vertrouwen.
  • Van het zijn van iemand die niet van zichzelf houdt naar iemand die vol Zelf-Liefde is.

En zo zou ik nog veel meer voorbeelden kunnen noemen. Maar je begrijpt het: alles is mogelijk. Niet in de toekomst, maar wel in het NU. Die Shift kan ik je helpen maken en je hier elk NU-moment weer aan herinneren om bij jouw keuze te blijven, zodat je consistent vanuit deze versie van jezelf en jouw realiteit aanwezig kunt zijn en vanuit die energie kunt gaan denken, spreken en handelen.

Wat er dan gaat gebeuren is magisch. De realiteit gaat zich aanpassen aan jouw nieuwe consistente vibrationele signaal. Alles is energie en de energie begint te luisteren naar jouw nieuwe instructies. Het doet niets liever dan dat. Hoogste tijd om er echt gebruik van te maken.

Is dit spannend om te doen? Wanneer je in de energie bent van de nieuwe versie van jezelf en je nieuwe realiteit, dan is alles makkelijk en leuk. Het wordt enkel zwaar en moeilijk wanneer je zakt in frequentie en je de versie van jezelf en de realiteit die je gekozen hebt niet meer kunt zien en voelen. Dan voelt het eng. Want je hebt de kade al losgelaten maar je bent nog niet aangekomen op je nieuwe fysieke bestemming. Maar daarom ben ik er. Daarom doen we het samen. Dat maakt het zoveel makkelijker. Dan kun je momentum opbouwen zonder steeds te jo-jo-en. Want dat kost de meeste energie en is doodvermoeiend. Samen maken we een keuze en blijven we erachter staan! Ik voorzie je tijdens de transitieperiode van de nodige humor, luchtigheid, stevigheid, focus, compassie en liefde.

“Elk groot werk, elke grote prestatie, is tot manifestatie gebracht door de visie vast te houden, en vaak komt vlak voor de grote prestatie een schijnbare mislukking en ontmoediging.​"

- Florence Scovel Shinn -

Ben ik geschikt voor een Shift Traject?

Ik doe enkel Shift Trajecten met mensen die niet meer gehecht zijn aan een uitkomst in de toekomst, omdat ze weten dat al hun creatiekracht in het NU ligt en we alleen dít moment echt kunnen ervaren. Indien je nog weerstand hebt tegen Wat-NU-Is en er vanaf wilt, dan ben je er nog niet klaar voor. Dan is een Sprankelsessie de beste eerste stap voor jou. Dan kun je jezelf eerst gaan openen voor alles wat toegelaten dient te worden waar je nu nog weerstand tegen biedt. Je kunt een oude realiteit enkel vervangen met een nieuwe wanneer het niet meer nodig is om je vreugdevol, vervuld, overvloedig, vrij, rustig en tevreden te kunnen voelen. Heb je het idee dat je al goed in die staat van zijn kunt komen? Dan kun je starten met een Quantum Shift sessie. Op basis van die gedeelde ervaring weten we dan allebei of we een match zijn om langere tijd met elkaar te werken, om zo de door jou gemaakte Quantum Shift te blijven ondersteunen.

“Vrijheid is niet iets wat je bereikt. Vrijheid is niet iets dat je kan worden onthouden. Vrijheid is geen voorwaarde of staat. Vrijheid is precies datgene wat je nu ervaart. Vrijheid is letterlijk een ander woord voor onvoorwaardelijke liefde. Het is het onvoorwaardelijke deel van onvoorwaardelijke liefde. En vrijheid is impliciet in de hele schepping.​"

- Communion of Light -

Praktische Details

Een Shift Traject kan 3, 6 of 12 maanden duren. Samen kijken we welke duur en intensiteit het beste bij jou past.

Ik heb een beperkt aantal plekken beschikbaar voor 1-op-1 Shift Trajecten aangezien je dan volop en regelmatig persoonlijke aandacht van mij krijgt. Boek daarom eerst een Sprankelsessie of een Quantum Shift sessie, zodat we op basis daarvan een eventueel vervolgtraject kunnen bespreken. Je ontvangt dan ook informatie over de manier waarop het traject vorm krijgt en de prijs van deze investering in jezelf.