Deze Shift is de Poort

Naar Hemel op Aarde en een Gouden Eeuw

We leven nu in een hele bijzondere tijd. Een tijd waarin mensen massaal ontwaken en zich bewust worden dat ze veel meer zijn dan enkel gewone mensen die een gewoon leven leiden. We zijn zoveel meer en we hebben zoveel meer potentie dan we tot nu toe gebruikt hebben. Maar dat is aan het veranderen… En dat gaat gepaard met een grote Shift in je bewustzijn. Een Shift waar je meestal niet zelf voor gekozen hebt, maar waar je in terecht komt, omdat de dingen niet langer meer blijken te werken op de oude manier. Herken je dit? 
  • Merk je dat je niet meer op dezelfde manier door kunt noch wilt gaan, zowel zakelijk als privé? Dat het niet meer stroomt?
  • Merk je dat er dingen fundamenteel aan het veranderen zijn in jezelf en je omgeving? Gaan sommige deuren ineens dicht?
  • Merk je dat je niet meer dezelfde vervulling ervaart bij wat je voorheen deed? Merk je dat je andere interesses krijgt?
  • Merk je dat je lichaam begint tegen te sputteren op allerlei manieren? Voel je jezelf regelmatig overweldigd door wat je allemaal zou moeten zijn, doen en hebben?
  • Merk je dat je verlangt naar meer moeiteloosheid en ontspanning? Zou je graag écht authentiek jezelf willen zijn?
  • Wil je graag meer gemak, plezier, vervulling, helderheid, simpliciteit en flow in je leven?
  • Wil je Leven in Ultieme Vrijheid, voorbij vele oude aangenomen conditioneringen?
  • Wil je Ontwaken en je ware Zelf – die buiten deze Tijd-Ruimte dimensie leeft – gaan ontdekken en belichamen?
  • Wil je Onvoorwaardelijk Geluk ervaren, op een relaxte manier jouw Droomleven realiseren en Hemel op Aarde manifesteren?

Shift naar de vijfde dimensie en ontwaak in het contact met je Essentie

De verschillen tussen 3D en 5D

De veranderingen in je bewustzijn wanneer je ontwaakt

“Ontvang het cadeau van Onvoorwaardelijke Liefde die haar Licht op jouw Perfectie laat schijnen, totdat je het Zelf ook weer gelooft.”

— Mariëlle Duijndam

Mijn naam is Mariëlle Duijndam, creator van Sparkle Paradise en ik zie er naar uit om je te mogen begeleiden en supporten terwijl je door de Shift gaat. Vanuit eigen ervaring weet ik dat dit een hele bijzondere maar ook intense tijd kan zijn.

Ik heb in die tijd zoveel van al mijn aannames, ideeën, identiteiten, manieren van werken en denken, beschermingsmechanismen, perspectieven en emoties bewust mogen worden… Alles wat mijn energie en mijn leven zwaarder maakte dan nodig, werd losgeweekt. Ik heb mezelf opengesteld om het allemaal te laten gebeuren, terwijl ik per moment volgde wat fijner voelde om te denken, te zeggen en te doen. Oftewel: leven vanuit je intuïtie.

Met als gevolg dat ik mezelf nu een totaal nieuw mens voel. Ik voel een enorm vertrouwen in mijn Essentie, het leven en alles wat er gebeurt. Alles wordt mooier en meer vervullend.

Ik kan nu door de illusies heen kijken en een bedding van Onvoorwaardelijke Liefde bieden aan anderen – een liefde die onafhankelijk is van omstandigheden – waarin alle weerstand op kan lossen die zich in de loop der tijd in je geest, lichaam en leven genesteld heeft, simpelweg doordat je in een omgeving met 3D-bewustzijn opgegroeid bent.

Gebruik kunnen maken van de support van anderen die dit ook konden was voor mij een godsgeschenk. Nu ben ik blij dat ik deze gave aan kan bieden aan jou, zodat je hem vervolgens ook weer door kunt gaan geven aan anderen.

Pin It on Pinterest