Sparkle Community Circle

Gezamenlijk focussen op een intentie

Geloof jij in de kracht van jouw aandacht? Geloof je dat je met jouw liefdevolle aandacht invloed kunt hebben op iets of iemand in het grotere geheel dat we samen vormen? Ik wel. Ik geloof dat je ongekend krachtig en invloedrijk bent.

Ik geloof dat de realiteit zich vormt naar de gedachte en het beeld dat jij in je geest vormt en uitzendt via je hart. En ik geloof dat je dit extra makkelijk zult kunnen doen wanneer je dit tegelijkertijd samen met anderen doet. Alhoewel tijd niet echt bestaat, dus vroeger of later kan net zo goed. En verbonden met z’n allen zijn we sowieso…

Via deze pagina wil ik je uitnodigen om deel te nemen aan de Sparkle Community Circle en Focus van dit moment. Hieronder kun je lezen wat onze intentie is en op welke tijdstip we allemaal even rustig gaan zitten om hier aandacht aan te geven. En wie weet ontdek je wel dat je zowel de gever als de ontvanger blijkt te zijn…

Na een week wordt de intentie vervangen. Je kunt hieronder iemand anders nomineren om een volgende keer de ontvanger van onze groepsintentie te zijn.

 

Focus van de Week

De ontvanger van onze intentie

Marian Zwinkels

Mariëlle Duijndam heeft haar moeder Marian Zwinkels genomineerd als Focus van de Week. Hier is haar verhaal:

“Mijn moeder is altijd een bron van onvoorwaardelijke liefde voor me geweest. Een betere moeder had ik me niet kunnen wensen. Ze heeft me samen met mijn vader alle ruimte gegeven om mijn eigen pad te bewandelen en mijn eigen keuzes te maken. Als er iets was, dan ging ik naar haar en begon het te stromen. Dan kon ik bijvoorbeeld het verdriet voelen en het laten gaan. Soms masseerde ze me ook met haar helende handen. Handen die daarnaast ook enorm creatief waren en de mooiste en lekkerste dingen konden creëren. Ze was een bron van licht en liefde voor vele mensen om haar heen…

Ik wil de Sparkle Community vragen om haar te zien in het licht van haar eigen verlangen: dat ze weer gezond, gelukkig en creatief is en geniet van een fijn leven vol warmte en gezelligheid, waarin ze voelbaar weer iets kan betekenen voor anderen. En dit doet vanuit een sterke basis van liefde voor haarzelf in de eerste plaats.

“Moge je het licht & de liefde in jezelf (h)erkennen, vieren en uitstralen.”

Houd alsjeblieft de volgende intentie in gedachten op dinsdagavond 23 oktober van 21:45 uur tot 22:00 uur.

“Het is onze intentie dat Marian Zwinkels met volle teugen geniet van het leven en gelukkig en gezond is op elk vlak.”

Is dit nieuw voor jou?

Bekijk dan deze informatie

Klik op de Co-Creatie Cirkel Introductiefolder voor meer informatie over de gedachtengang achter een Co-Creatie Cirkel en de ideale voorbereiding om zo effectief mogelijk te zijn als focusser op een intentie. Door veel te oefenen zul je hier steeds beter in worden.

De Co-Creatie Cirkel stappen in het kort:

  • Stel je voor dat we met de hele Sparkle Community een kring vormen door elkaars handen vast te pakken en de energie rond te laten stromen. Zet de betreffende persoon in het midden.
  • Adem een aantal keer diep in en uit en open jezelf en je energieveld. Verbind jezelf met de persoon in kwestie en smelt samen.
  • Neem de intentie in gedachten, stel je deze realiteit levensecht voor, voel deze met al je zintuigen en laat deze intentie zakken van je hoofd naar je hart, vanwaar je haar naar de ontvanger laat stromen.
  • Blijf je bewust van jezelf en de verbinding tussen ons allen.

Reageren, Nomineren & Informeren

Wil je delen over je ervaring? Wie zou je willen nomineren?

Iemand nomineren voor een volgende keer

Wie zou je voor een volgende keer willen nomineren om Focus van de Week te zijn? Deel met ons welk beeld en welke intentie je geactiveerd zou willen zien door de Sparkle Community. Jezelf, een project, een situatie of een bepaalde visie nomineren mag ook.

v

Deel over je ervaring als focusser

Wil je delen over de ervaring die je had tijdens het sturen van de intentie? Dan kun je dat hieronder doen. Het spiegel-effect van het sturen van een intentie kan bij degene die focust net zo’n groot positief effect geven…

Houd ons op de hoogte van de ontwikkelingen

Ben jij of een geliefde een keer Focus van de Week geweest? Informeer ons dan alsjeblieft over de ontwikkelingen sindsdien. We blijven graag op de hoogte van het effect dat onze intentie gehad heeft en zullen dit doorgeven aan de community.

Volgende keer weer meedoen?

Wil je op de hoogte blijven en geïnformeerd worden over de volgende gelegenheden om samen te focussen? Meld je dan aan voor de Sparkle Mail. Je wordt dan ook geïnformeerd over onze fysieke bijeenkomsten en overig nieuws.

Pin It on Pinterest