SPARKLE
FACILITATORS

Teach  |  Facilitate  |   Elevate

SPARKLE
MAsTERS

Awaken  |  Align  |   Embody

Sparkle Facilitators

Jaargroep

Wil jij een facilitator en uplifter worden van het hoogste niveau? Iemand die vanuit 5D bewustzijn mensen kan laten zien hoe ook zij zichzelf kunnen bevrijden uit de illusie van tijd, ruimte, drama, lijden en tekort? Zodat ze kunnen Leven in de Hemel op Aarde?

Je hebt hiervoor geen enkele tool, methodiek of wat voor andere gestandaardiseerde werkwijze dan ook nodig. Je bent geboren met alles wat je nodig hebt. Zullen we jouw volle potentieel activeren?

Wat is een

Sparkle Facilitator?

Een Sparkle Facilitator is een zelfgerealiseerde belichaamde meester die er plezier aan beleeft om anderen te faciliteren op hun pad van ontwaken tot de acceptatie van hun zelfrealisatie, door zijn/haar licht te schijnen op de ongelimiteerde potentie van ieder mens.

Als zelfgerealiseerde belichaamde meester leef je sensueel aanwezig in je lichaam en soeverein in je eigen leven. Je ziet anderen voor Wie Ze Werkelijk Zijn, omdat je hebt ontdekt Wie Je Werkelijk Bent. Je doorziet de illusie van drama, lijden en tekort. Het is je intentie om hier consistent in te worden en dit door te trekken in al je relaties met anderen in je leven. Je wilt elk moment onvoorwaardelijk en ongelimiteerd sprankelen, om zo het pad van jouw hoogste potentie te laten ontvouwen en anderen te ondersteunen op hun pad naar belichaamd meesterschap en de manifestatie van hun droomleven in de hemel op aarde.

Dit kun je gaan aanbieden als een zakelijke dienst. En je kunt het integreren en benutten in je huidige dagelijkse leven en werk, ongeacht wat het is dat je doet en wat voor functie je hebt. Je faciliteert in essentie altijd jezelf en jouw eigen leven.

"Wanneer je afgestemd bent op Wie Je Werkelijk Bent, kun je niet anders dan degenen met wie je in contact komt upliften. Je waarde voor degenen om jou heen hangt maar van één ding af: jouw persoonlijke afstemming op de Bron. En het enige dat je een ander te geven hebt is een voorbeeld van die afstemming - welke zij kunnen observeren, dan verlangen, en dan naar kunnen werken om te bereiken - maar jij kunt het ze niet geven. Iedereen is verantwoordelijk voor de gedachten die ze denken, de dingen die zij kiezen als hun object van aandacht, de gevoelens die ze daardoor voelen en de realiteit die ze als gevolg manifesteren."

- Abraham-Hicks -
Voor Wie

is deze sparkle FACILITATOR jaargroep?

 • Mensen die faciliteren zo simpel mogelijk willen maken voor zichzelf en anderen door alle laagjes er vanaf te halen.
 • Mensen die extreem sterke ‘uplifters’ willen worden en de meest fantastische levens(dromen) willen helpen realiseren.
 • Mensen die in hun werk gebruik willen maken van de Wet van Aantrekking en de invloed van hun eigen bewustzijn.
 • Mensen die houden van moeiteloos, genieten en luchtigheid. En energie willen krijgen van hun leven, werk en relaties.
Voor Wie

is deze sparkle FACILITATOR jaargroep niet?

 • Mensen die nog niet bereid zijn om het idee dat er iets mis is met henzelf of anderen, wat gefixt moet worden, los te laten.
 • Mensen die er nog niet aan toe zijn om te erkennen dat zij zelf de creator van hun eigen cliënten, coachees etc. zijn.
 • Mensen die nog niet bereid zijn om identificaties met alle aangenomen rollen en bijbehorende status los te laten.
 • Mensen die liever nog even willen blijven hangen in excuses over waarom ze er nog niet klaar/goed genoeg voor zijn.
Het Effect

DAT JE OP ANDEREN ZULT HEBBEN

Trauma wordt losgelaten

Zonder door het verleden te hoeven werken worden oude traumatische ervaringen losgelaten in jouw aanwezigheid.

De geest opent zich

Mensen breken los uit oude geloofssystemen die hen vasthielden in een beperkte en zichzelf herhalende 3D manier van denken en leven.

Energie gaat stromen

Mensen voelen zich veiliger om aanwezig te zijn in hun lichaam en zijn bereid om de natuurlijke Stroom van Levensenergie vrij te laten stromen.

Harten gaan gloeien

Mensen vinden hun ware bron van geluk en leren de kracht van hun hart te gebruiken om aan te trekken wat ze willen.

Helderheid dient zich aan

Wanneer hun energie consistent stijgt, zullen ze in staat zijn om dingen vanuit een compleet ander perspectief te zien en op te lossen.

Geïnspireerde actie

Ze leren te herkennen wat geïnspireerde actie is en leren die van moment tot moment te volgen in hun dagelijks leven.

Heling vindt plaats

Elk gebied en elke situatie in hun leven wordt geheeld van binnenuit, zonder moeite of noodzaak om anderen te veranderen.

Relaties verdiepen

Mensen zijn in staat om hun relaties te verdiepen omdat ze ontwaakt, helder, waarderend, afgestemd en trouw aan hun ware zelf zijn.

Dromen worden realiteit

Door verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven en afstemming, zijn ze in staat om dromen te realiseren terwijl ze anderen inspireren.

Persoonlijke

Uitnodiging

Wat je kunt

als Sparkle Facilitator

NB: Wanneer je afgestemd bent op Wie Je Werkelijk Bent, ben je hiertoe in staat. Toch zal de Mens in jou door blijven gaan met ervaren en ontwikkelen, waardoor het je niet altijd 100% zal lukken om zo te leven. Dat is het doel ook niet. Het gaat erom dat je weet wanneer je afgestemd en in alignment bent met Wie Je Werkelijk Bent en wanneer niet. Dan kun je altijd bewust weer bijsturen door gebruik te maken van de wijsheid van de belichaamde meester in jou.

Je intentie achter

deelname aan deze groep

Zelfstandige, onafhankelijke Sparkle Facilitator worden. Praktijkervaring opdoen. Zelfvertrouwen opbouwen. Helderheid creëren over je eigen droomleven. Keuzes maken. Ernaar gaan leven.

Belichamen wat voor Sparkle Facilitator je wilt zijn. Initiatieven ontwikkelen. Bijdragen aan het platform. Zelf online events aanbieden. Faciliteren bij online en fysieke events van Mariëlle en andere Sparkle Leaders.

Steun ontvangen door te co-creëren met andere Sparkle Facilitators. Eventueel bijdragen aan Sparkleflix en YouTube met eigen (co-)creaties. Bijdragen aan het netwerk van Sparkle Facilitators.

"Laat Het Veld het werk doen, terwijl jij je verbind met jouw community. Uplift ze met jouw Zijn en faciliteer shifts naar parallelle realiteiten - waarin ze al zijn, hebben en doen wat ze ook willen. Dat en meer is wat je weer zult kunnen doen, wanneer je je herinnert hoe je anderen faciliteert vanaf een 5D bewustzijnsniveau.

Mariëlle Duijndam
Sparkle Facilitator

"Laat Het Veld het werk doen, terwijl jij je verbind met jouw community. Uplift ze met jouw Zijn en faciliteer shifts naar parallelle realiteiten - waarin ze al zijn, hebben en doen wat ze ook willen. Dat en meer is wat je weer zult kunnen doen, wanneer je je herinnert hoe je anderen faciliteert vanaf een 5D bewustzijnsniveau.

Mariëlle Duijndam
Sparkle Facilitator
Verwachte uitkomst

van je deelname aan deze groep

Je eigen praktijk kunnen starten en werken met mensen op een manier die jou gelukkig maakt. Of je werk als coach, facilitator, leraar, consultant, begeleider, ouder et cetera enorm versimpelen en naar een veel hoger niveau brengen qua impact en resultaat. Ondertussen realiseer je je eigen droomleven.

Deelname aan de Sparkle Facilitator Jaargroep is geen garantie op deze verwachte uitkomst. Het enige dat ik je kan garanderen is dat deze versie van jou al bestaat. Tijdens dit jaar zal blijken hoeveel tijd jij zelf nodig hebt om dit volledig te kunnen accepteren en integreren als jouw eigen waarheid en werkelijkheid.

"Wanneer jij als de goedbedoelende leraar die je bent intapt op de persoonlijke verlangens van iemand en de perfectie ziet van waar ze nu staan en jij je onverdeelde aandacht geeft aan wie zij zelf graag willen zijn, ben je een extreem sterke uplifter."

- Abraham-Hicks -
Doorgroei

mogelijkheden

Na je deelname aan de Sparkle Facilitator Jaargroep kun je ervoor kiezen om vervolgens ook een Sparkle Leader te worden die zelf ook initiatieven voor groepen ontwikkelt en faciliteert. En tevens deelnemen aan Sparkle Leader Events met Mariëlle.

Als Sparkle Masters, Facilitators en Leiders kunnen we op hoog niveau gaan co-creëren en een gigantische positieve impact hebben op onze eigen communities en de complete wereld om ons heen. De Gouden Eeuw begint met ons voorbeeld.

Sparkle Facilitator

jaartraject focus

Sparkle Angel

Lesgeven

Lesgeven door de helderheid van je eigen voorbeeld. Samen helderheid creëren over de versie van jezelf die je over een jaar wilt zijn en het soort leven waarin je wilt leven. De belichaming van deze versie van jou door gaan trekken in je denken, uitstraling, uitspraken, houding, gedrag en acties.

Sparkle Angel

Faciliteren

Mensen faciliteren met de frequenties van je eigen bewustzijn en fysieke aanwezigheid. Wat zijn je sterke punten? Wat zijn je zwakke punten? Op welk gebied is het belangrijk om (nog meer) ervaring op te doen, zodat je onvoorwaardelijk in alignment kunt blijven in al je interacties met mensen?

Sparkle Angel

Verlichten

Keuzes maken rondom de initiatieven die je gaat ontwikkelen en consistent aandacht aan gaat geven het komende jaar, om zo je eigen leven en dat van anderen te verlichten met jouw plezier en genot. Ondersteuning ontvangen van Mariëlle en alle andere groepsleden bij het zetten van al deze stappen in de praktijk. 

Inbegrepen

in de jaargroep

Sparkle Angel

4-daagse Facilitator Retraite

We starten met een fysieke Sparkle Facilitator retraite van 4 dagen om een goed fundament te leggen, verbinding te ervaren met elkaar en helderheid te creëren rondom de verschuiving van de managende mens naar de belichaamde facilitator.

Sparkle Angel

2 Online Meetings per maand

2 online Sparkle Facilitator Meetings met Mariëlle per maand om vragen te stellen en te beantwoorden, intuïtieve inspiratie uit te wisselen, persoonlijke afstemming te blijven fine-tunen en de visie & vibratie van de hele Sparkle Facilitator groep steeds te verhogen.

Sparkle Angel

1 Facilitatordag per maand

1 fysieke Facilitatordag per maand in de Sparkle Praktijk in Leersum (NL), alwaar je de kunst van belichaamd facilitatorschap bij Mariëlle af kunt kijken terwijl ze 1-op-1 Sprankelsessies (met je) doet. Daarnaast zal er volop onderling geoefend worden.

Sparkle Angel

1 Facilitatiedag per maand

Elke maand is er de mogelijkheid om te faciliteren tijdens de online Masterdag voor mensen in de Master Jaargroep. Je kunt dan op vele manieren praktijkervaring opdoen en eraan bijdragen dat elke dag een onvergetelijke ervaring wordt.

Sparkle Angel

Sparkle Netwerk Benutten

Mogelijkheid om gebruik te maken van het Sparkle Netwerk om je eigen gratis online cirkels aan te bieden, ervaring op te doen met zichtbaarheid en initiatorschap én hierdoor privé cliënten aan te trekken om mee te oefenen in de praktijk.

Sparkle Angel

Sparkle Platform Benutten

Mogelijkheid om jezelf te profileren op het Sparkle Platform met eigen creaties, zoals afstemvideo’s/audio’s, interviews, gesprekken, begeleide meditaties, ervaringsverhalen et cetera, zodat mensen je beter kunnen leren kennen en aanvoelen.

Sparkle Angel

Telegram Groep

Contact met andere groepsleden in een besloten Telegram groep. Mogelijkheid om spontane en geplande spraak- en videochats te starten met elkaar over allerlei onderwerpen. Of om regelmatig samen te focussen & af te stemmen.

Sparkle Angel

Opname Archief

Een jaar toegang tot het doorzoekbare archief met de opnames van alle online Sparkle Facilitator Meetings met Mariëlle om optimaal gebruik te maken van deze schatkist vol inspirerende informatie en upliftende vibraties.

Sparkle Angel

Begeleide Meditaties

Toegang tot online afdeling met begeleide meditaties speciaal gecreëerd voor het moeiteloos laten manifesteren van de gedeelde verlangens van Sparkle Facilitators, om elke dag te beluisteren en in je onderbewustzijn te integreren.

Voordelen van Deelname

aan deze Sparkle Facilitator groep

F.A.Q.

Meest gestelde vragen en antwoorden

De 4-daagse Sprankelretraite is altijd het begin van een Sparkle Facilitator Jaar. Deze wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. Plan onderaan deze pagina een Connectiegesprek in met mij indien je interesse hebt in deelname aan deze Jaargroep. We kijken dan samen of dit het juiste moment is voor jou om te starten. Zo ja, dan ontvang je informatie over de eerstvolgende startdatum, de data van alle bijeenkomsten, je investering en alles wat je verder nog wenst en dient te weten.

Tijdens een Connectiegesprek word je geïnformeerd over alle belangrijke data, zoals de datum van de eerstvolgende 4-daagse Sparkle Facilitator Retraite waarmee we het jaar starten en de twee maandelijkse online Sparkle Facilitatator Meetings.

Er zullen niet meer dan 6 mensen tegelijk bij een fysieke Sparkle Facilitatordag aanwezig zijn. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen de dagen waaruit gekozen kan worden variëren.

De maandelijkse online Sparkle Masterdag waarbij je kunt oefenen met faciliteren, vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand, van 10:00 tot uiterlijk 16:00 uur.

In de vakantiemaanden juli en augustus gaat alleen de eerste Sparkle Facilitator Meeting van de maand door. Daarnaast ontvang je twee vooraf opgenomen video’s ter ondersteuning van je afstemming tijdens de vakantietijd.

Indien je er niet LIVE bij kunt zijn, dan werkt het ook prima om de opnames naderhand te bekijken en te beleven. Vertrouw op het proces en de timing van alles. Alles werkt altijd in je voordeel en je krijgt precies zoveel als dat jij nu aan kunt.

Wijzigingen in de planning en vorm zijn onder voorbehoud. Het is belangrijk dat we open blijven staan voor onze intuïtie in het moment, zodat dingen zich in het hoogste goed van iedereen kunnen ontvouwen zonder iets te forceren.

Deze optie is bespreekbaar. Geef vooral je persoonlijke voorkeuren aan tijdens het Connectiegesprek, welke je hieronder kunt boeken.

Ja, het is mogelijk om aanvullend op de Sparkle Facilitator Jaargroep een privé-traject met mij te boeken voor extra diepgang, snelheid en persoonlijke aandacht. Plan hier een persoonlijk Connectiegesprek in om dit te bespreken.

Door je aan te melden voor dit Sparkle FacilitatorJaar ga je akkoord met de algemene voorwaarden, welke je hier kunt vinden.

Als je je aanmeldt, moedig ik je aan om dit bewust, met volle overgave en met een duidelijke, creërende intentie voor jezelf te doen. 

Restitutie van reeds betaalde bedragen is niet mogelijk volgens mijn geen geld terug beleid, gebaseerd op eigen verantwoordelijkheid.

Indien je in termijnen betaalt, stem je er bij de start mee in om ze allemaal volledig te voldoen.

Uiteraard. Klik hier om via het contactformulier jouw vraag te stellen.

Voel je de innerlijke roep?

Boek dan hieronder een persoonlijk Connectiegesprek van ongeveer 30 minuten in met mij om te kijken of deze Sparkle FacilitatorJaargroep nu een perfecte match is met jou en andersom.

12 maanden

Sparkle FacilitatorJaargroep
2.500 Vier 3-maandelijkse termijnen
 • 4-daagse fysieke Sprankelretraite
 • 2 online Meetings per maand
 • 1 fysieke Sprankeldag per maand
 • 1 fysieke Facilitatiedag per maand
 • Sparkle Netwerk benutten
 • Sparkle Platform benutten
 • Interactie in Telegram Groep
 • Toegang tot Opname Archief
 • Begeleide Meditaties​

12 maanden

Sparkle Facilitator Jaargroep
9.000 Eenmalige betaling
 • 4-daagse fysieke Sprankelretraite
 • 2 online Meetings per maand
 • 1 fysieke Sprankeldag per maand
 • 1 fysieke Facilitatiedag per maand
 • Sparkle Netwerk benutten
 • Sparkle Platform benutten
 • Interactie in Telegram Groep
 • Toegang tot Opname Archief
 • Begeleide Meditaties​

Aanmelden voor deze gratis 4-delige Masterclass "Je Zelf Zijn is Genoeg"

Vul hieronder je gegevens in om bericht te krijgen wanneer de eerstvolgende LIVE Masterclass zal plaatsvinden. Na je aanmelding ontvang je alvast een voorproefje van de Masterclass.