SPARKLE
LEADERS

Connect  |  Create  |   Celebrate

SPARKLE
MAsTERS

Awaken  |  Align  |   Embody

Sparkle Leaders

Jaargroep

5D leiderschap is niet te vergelijken met 3D leiderschap. Je functioneert dan vanuit een compleet ander bewustzijn met een totaal andere werkwijze. Je creëert niet binnen de realiteitsbox, maar verwisselt de gehele realiteitsbox waarin je jezelf plaatst.

Wil jij in je dagelijks leven samen met anderen gebruik gaan maken van deze vorm van leiderschap? Waarbij de realiteit en de hele wereld om je heen zich vormt naar de visie van jouw keus?

Wat is een

Sparkle LEaDER?

Als Sparkle Leader voel je je comfortabel in je eigen soevereiniteit en sensualiteit. Je weet dat er geen hogere macht bestaat dan jij. Jij bent de leider en de realiteit volgt jou. Je hebt al een droomleven voor jezelf gecreëerd. En nu, is het tijd om de grenzen van wat je in staat bent om jezelf voor te stellen nog verder op te rekken. Hierin wil je geprikkeld en uitgedaagd worden door andere sprankelende leiders die hun eigen grootsheid ook geaccepteerd hebben en hier met gemak en plezier gebruik van maken.

Geen visie of verlangen is te groot voor jou. Jij wilt juist graag geïnspireerd worden om nog verder buiten de box te kunnen en durven focussen. Jij wilt samen met anderen shiften van realiteit en werkelijkheid. En daar samen naar gaan leven en handelen. Je wilt co-creëren op het allerhoogste niveau, als nieuwe wereldleiders die op inspirerende wijze voorop gaan in deze Gouden Tijd.

Wanneer we het leven bewust

samen vieren en creëren

We voelen verbinding

We ervaren een sterk gevoel van verbinding via ons hart, wat een elektromagnetisch veld creëert dat aantrekt wat je wenst.

We voelen liefde

We voelen een diep gevoel van liefde stromen van binnenuit en beginnen over te stromen als een fontein van onvoorwaardelijke liefde.

We voelen ons vrij

We voelen ons vrij voorbij alle programmeringen uit het verleden. We weten dat werkelijk alles mogelijk is voor ons.

We voelen ons levendig

We voelen opwinding over het leven en al haar mogelijkheden. Intunen op deze opties is een intens vreugdevolle ervaring.

We voelen ons geleid

We voelen ons begeleid door ons Emotionele Begeleiding Systeem dat ons altijd leidt naar de makkelijkste, leukste en meest effectieve route.

Onoverwinnelijk gevoel

We weten dat we groter zijn dan wat er ook gebeurt en zijn makkelijk in staat om elke ervaring in ons voordeel te gebruiken.

Geïnspireerd gevoel

Wanneer we verbonden zijn met de Bron, worden we een voertuig en kanaal voor Goddelijke Inspiratie die gedeeld wil worden.

We voelen ons overvloedig

We voelen dat we alles hebben dat we nodig hebben om echt gelukkig te zijn en dat maakt ons magnetisch voor nog zoveel meer.

We voelen ons dankbaar

Het leven voelt zo ongelofelijk goed dat we niet kunnen stoppen met het delen van onze waardering, wat ons nog meer moois brengt.

Persoonlijke

Uitnodiging

Wat je kunt

als Sparkle Leader

Je intentie achter

deelname aan deze groep

Groeien in jouw gevoel van ongelimiteerd leiderschap. 5D leiderschap in jouw dagelijks leven en werk integreren. Jouw community, groepen, teams, bedrijven, medewerkers et cetera leiden met de kracht van jouw belichaamde leiderschap, waarbij jouw Zijn op een zeer hoog niveau vibreert. Je inspireert met de helderheid en consistentheid van jouw visie.

Gebruik maken van de co-creatie kracht van een groep sprankelende leiders bij elkaar; mensen die al een bepaalde mate van succes bereikt hebben en/of voelbaar op het punt van een (nieuwe) grote doorbraak staan en hier helemaal klaar voor zijn. Inspireren en je laten inspireren. Samen comfortabel raken met Wie Je Werkelijk Bent en Wat Je Werkelijk Wilt.

Impact hebben in de wereld, genieten van de reis, plezier beleven aan steeds meer vormen van creatieve zelfexpressie, samen zichtbaar zijn en op speelse wijze bijdragen aan – en gebruik maken van – alle overvloed binnenin ons Sparkle netwerk.

"Blijf verbonden met jezelf, je verlangens, je innerlijke begeleiding, je vreugde en je passie voor het leven. Stem af en co-creëer met anderen op consistente basis in steeds hogere frequentiegebieden van bewustzijn. Belichaam je Goddelijkheid in het dagelijkse leven en ontdek voor jezelf wat Leven in de Hemel op Aarde echt inhoudt."

Mariëlle Duijndam
Sparkle Leader

"Blijf verbonden met jezelf, je verlangens, je innerlijke begeleiding, je vreugde en je passie voor het leven. Stem af en co-creëer met anderen op consistente basis in steeds hogere frequentiegebieden van bewustzijn. Belichaam je Goddelijkheid in het dagelijkse leven en ontdek voor jezelf wat Leven in de Hemel op Aarde echt inhoudt."

Mariëlle Duijndam
Sparkle Leader
Verwachte uitkomst

van je deelname aan deze groep

Het gaat jou niet langer om een gewenste uitkomst in de toekomst, aangezien jij jezelf steeds consistent plaatst in de realiteit waarin je wilt zijn. Het gaat jou enkel nog om het genieten van de grootste levensvreugde in dit NU-moment. Jij wilt echt alles eruit halen wat erin zit en beleeft daar gigantisch veel plezier aan. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn nu je weet wat het is om in je dagelijkse leven omringd te worden door andere sprankelende leiders en visionairs zoals jij.

"Nu is het tijd om alle energie te accepteren, niet proberen het te manipuleren of het te vertellen wat het moet doen. Heb gewoon de prachtige ervaring van het inbrengen van je eigen energie."

- Adamus St. Germain -
Doorgroei

mogelijkheden

Deze Sparkle Leader Jaargroep is niet bedoeld als eenmalige ervaring maar als een thuisbasis voor de nieuwe wereldleiders van de Gouden Tijd. Je kunt jouw deelname elk jaar verlengen en bijdragen aan de manier waarop deze groep zich verder gaat ontwikkelen. Samen kunnen we een beweging van toelaten ontketenen zoals de wereld nog nooit gezien heeft.

Deze groep is net als al het andere een creatie en projectie van jouw eigen bewustzijn. Wat kun jij je nog meer voorstellen en wat zie jij als doorgroeimogelijkheden voor ons allemaal? We zijn benieuwd naar jouw inbreng en unieke perspectieven!

Sparkle Leader

jaargroep focus

Sparkle Angel

Verbinden

Jezelf ten diepste verbinden met Wie Je Werkelijk Bent en Wat Je Werkelijk Wilt. Jezelf ten diepste openen voor en verbinden met Wie de anderen in deze Sparkle Leader groep Werkelijk Zijn. Beseffen dat iedereen een projectie van je Zelf is.

Sparkle Angel

Creëren

Wat voor een leven ontstaat er wanneer je een jaar lang regelmatig en intiem bijeen komt en samenwerkt met een groep belichaamde meesters die met elkaar steeds de grootst mogelijke hoeveelheid levensvreugde in elk NU-moment willen beleven?

Sparkle Angel

Vieren

Niets is zo fijn als het vieren van je succes voordat anderen het (ook) kunnen zien. Met deze groep Sparkle Leaders kun je al jouw successen in het verleden en de toekomst in het NU vieren, zonder dat je het eerst hoeft te bewijzen of te verdienen.

Inbegrepen

in de jaargroep

Sparkle Angel

Sprankelsessies met Mariëlle

Elk kwartaal gaan we er samen voor zitten om jouw focus, keuzes, de versie van jezelf en van jouw realiteit te bepalen waarin je de komende drie maanden gaat ‘zijn’. Zo maak je steeds grotere sprongen op elk vlak in je leven en verdiept je vervulling.

Sparkle Angel

Deep Dive Masterminds

Tijdens deze maandelijkse online bijeenkomst laten we alle kaders van wat ‘de realiteit is’ los. We openen onszelf voor de inspiratie die tot ons wil komen. Welke visie dient zich aan voor ons om naar te gaan handelen? Diepgaande gesprekken volgen…

Sparkle Angel

2 Sprankelleider Retraites

Twee keer per jaar trekken we ons op een mooie en inspirerende plek terug om samen een week van het leven te genieten en alles zich te laten ontvouwen vanuit onze verbinding en intuïtie in het moment. Voorproefjes van Leven in de Hemel op Aarde…

Sparkle Angel

Geïnspireerde actie

Vanuit de Sprankelsessies, Masterminds en Retraites komen vanZelf geïnspireerde acties voort. Deze volgen we samen waarbij diverse soorten bijeenkomsten zowel fysiek als online het gevolg kunnen zijn. We leven in ultieme vrijheid.

Sparkle Angel

Telegram Groep

Contact met andere groepsleden in een besloten Telegram groep. Mogelijkheid om spontane en geplande spraak- en videochats te starten met elkaar over allerlei onderwerpen. Of om regelmatig samen te focussen & af te stemmen.

Sparkle Angel

Opname Archief

Een jaar toegang tot het doorzoekbare archief met de opnames van alle online Sparkle Leader Meetings & Masterminds om optimaal gebruik te maken van deze schatkist vol inspirerende informatie en upliftende vibraties.

Voordelen van Deelname

aan deze Sparkle LEADER groep

F.A.Q.

Meest gestelde vragen en antwoorden

Ja, als blijkt dat we beide een energetische match voelen na een persoonlijk online Connectiegesprek. Je kunt deze aanvragen door eerst het vragenformulier te beantwoorden. Hierna kun je een afspraak plannen in mijn online agenda. Wanneer je toegelaten wordt tot de Sparkle Facilitator groep plannen we ook direct een datum voor jouw Sprankelsessie met mij om helder en afgestemd aan jouw jaar met ons te beginnen. Klik hier om naar het vragenformulier te gaan en deze direct te versturen.

Tijdens een Connectiegesprek word je geïnformeerd over alle belangrijke data qua bijeenkomsten en retraites.

Alles in deze Sparkle Leader Jaargroep ontstaat mede vanuit de inspiratie van alle groepsleden, zodat we het pad van ons hoogste zelf kunnen laten ontvouwen.

We komen niet voor niets bij elkaar… Dit is groter dan wij zelf kunnen bedenken.

Deze optie is bespreekbaar. Geef vooral je persoonlijke voorkeuren aan tijdens het Connectiegesprek, welke je hieronder kunt aanvragen.

Ja, het is mogelijk om aanvullend op de Sparkle Leader Jaargroep een privé-traject met mij te boeken voor extra diepgang, snelheid en persoonlijke aandacht.

Naast Sparkle Leadership diensten, ben ik ook beschikbaar voor Sparkle Company Consulting (om bedrijven van binnenuit te transformeren en te upliften naar het niveau van 5D bewustzijn). 

Tevens ben ik geïnteresseerd in Sparkle Partnerships, indien blijkt dat onze gedeelde visies en verlangens echt een match zijn en we veel voor elkaar kunnen betekenen.

Beantwoord eerst het vragenformulier om een gesprek met mij aan te vragen, zodat we dit samen persoonlijk kunnen bespreken. Klik hier om naar het vragenformulier te gaan en deze direct te versturen.

Door je aan te melden voor dit Sparkle LeaderJaar ga je akkoord met de algemene voorwaarden, welke je hier kunt vinden.

Als je je aanmeldt, moedig ik je aan om dit bewust, met volle overgave en met een duidelijke, creërende intentie voor jezelf te doen. 

Restitutie van reeds betaalde bedragen is niet mogelijk volgens mijn geen geld terug beleid, gebaseerd op eigen verantwoordelijkheid.

Indien je in termijnen betaalt, stem je er bij de start mee in om ze allemaal volledig te voldoen.

Uiteraard. Klik hier om via het contactformulier jouw vraag te stellen.

Voel je de innerlijke roep?

Vraag dan een gesprek met mij aan door het vragenformulier in te vullen en een afspraak in mijn online agenda in te plannen. Dan spreken we elkaar snel en kun je zo spoedig mogelijk deelnemen!

12 maanden

Sparkle LeaderJaargroep
5.000 x 12 maandelijkse termijnen
 • 4 Sprankelsessies met Mariëlle
 • Maandelijkse Deep Dive Mastermind
 • 2 fysieke Sprankelleider Retraites
 • Geïnspireerde actie bijeenkomsten
 • Interactie in Telegram Groep
 • Toegang tot Opname Archief

12 maanden

Sparkle LeaderJaargroep
50.000 Eenmalige betaling
 • 4 Sprankelsessies met Mariëlle
 • Maandelijkse Deep Dive Mastermind
 • 2 fysieke Sprankelleider Retraites
 • Geïnspireerde actie bijeenkomsten
 • Interactie in Telegram Groep
 • Toegang tot Opname Archief

Aanmelden voor deze gratis 4-delige Masterclass "Je Zelf Zijn is Genoeg"

Vul hieronder je gegevens in om bericht te krijgen wanneer de eerstvolgende LIVE Masterclass zal plaatsvinden. Na je aanmelding ontvang je alvast een voorproefje van de Masterclass.