SPARKLE
LEADERS

Connect  |  Create  |   Celebrate

SPARKLE
MAsTERS

Awaken  |  Align  |   Embody

Sparkle Leaders

Jaargroep

5D leiderschap is niet te vergelijken met 3D leiderschap. Je functioneert dan vanuit een compleet ander bewustzijn met een totaal andere werkwijze. Je creëert niet binnen de realiteitsbox, maar verwisselt de gehele realiteitsbox waarin je jezelf plaatst.

Wil jij in je dagelijks leven samen met anderen gebruik gaan maken van deze vorm van leiderschap? Waarbij de realiteit en de hele wereld om je heen zich vormt naar de visie van jouw keus?

Wat is een

Sparkle LEaDER?

Als Sparkle Leader voel je je comfortabel in je eigen soevereiniteit en sensualiteit. Je weet dat er geen hogere macht bestaat dan jij. Jij bent de leider en de realiteit volgt jou. Je hebt al een droomleven voor jezelf gecreëerd. En nu, is het tijd om de grenzen van wat je in staat bent om jezelf voor te stellen nog verder op te rekken. Hierin wil je geprikkeld en uitgedaagd worden door andere sprankelende leiders die hun eigen grootsheid ook geaccepteerd hebben en hier met gemak en plezier gebruik van maken.

Geen visie of verlangen is te groot voor jou. Jij wilt juist graag geïnspireerd worden om nog verder buiten de box te kunnen en durven focussen. Jij wilt samen met anderen shiften van realiteit en werkelijkheid. En daar samen naar gaan leven en handelen. Je wilt co-creëren op het allerhoogste niveau, als nieuwe wereldleiders die op inspirerende wijze voorop gaan in deze Gouden Tijd.

Wanneer we het leven bewust

samen vieren en creëren

We voelen verbinding

We ervaren een sterk gevoel van verbinding via ons hart, wat een elektromagnetisch veld creëert dat aantrekt wat je wenst.

We voelen liefde

We voelen een diep gevoel van liefde stromen van binnenuit en beginnen over te stromen als een fontein van onvoorwaardelijke liefde.

We voelen ons vrij

We voelen ons vrij voorbij alle programmeringen uit het verleden. We weten dat werkelijk alles mogelijk is voor ons.

We voelen ons levendig

We voelen opwinding over het leven en al haar mogelijkheden. Intunen op deze opties is een intens vreugdevolle ervaring.

We voelen ons geleid

We voelen ons begeleid door ons Emotionele Begeleiding Systeem dat ons altijd leidt naar de makkelijkste, leukste en meest effectieve route.

Onoverwinnelijk gevoel

We weten dat we groter zijn dan wat er ook gebeurt en zijn makkelijk in staat om elke ervaring in ons voordeel te gebruiken.

Geïnspireerd gevoel

Wanneer we verbonden zijn met de Bron, worden we een voertuig en kanaal voor Goddelijke Inspiratie die gedeeld wil worden.

We voelen ons overvloedig

We voelen dat we alles hebben dat we nodig hebben om echt gelukkig te zijn en dat maakt ons magnetisch voor nog zoveel meer.

We voelen ons dankbaar

Het leven voelt zo ongelofelijk goed dat we niet kunnen stoppen met het delen van onze waardering, wat ons nog meer moois brengt.

Persoonlijke

Uitnodiging

Wat je kunt

als Sparkle Leader

Je intentie achter

deelname aan deze groep

Groeien in jouw gevoel van ongelimiteerd leiderschap. 5D leiderschap in jouw dagelijks leven en werk integreren. Jouw community, groepen, teams, bedrijven, medewerkers et cetera leiden met de kracht van jouw belichaamde leiderschap, waarbij jouw Zijn op een zeer hoog niveau vibreert. Je inspireert met de helderheid en consistentheid van jouw visie.

Gebruik maken van de co-creatie kracht van een groep sprankelende leiders bij elkaar; mensen die al een bepaalde mate van succes bereikt hebben en/of voelbaar op het punt van een (nieuwe) grote doorbraak staan en hier helemaal klaar voor zijn. Inspireren en je laten inspireren. Samen comfortabel raken met Wie Je Werkelijk Bent en Wat Je Werkelijk Wilt.

Impact hebben in de wereld, genieten van de reis, plezier beleven aan steeds meer vormen van creatieve zelfexpressie, samen zichtbaar zijn en op speelse wijze bijdragen aan – en gebruik maken van – alle overvloed binnenin ons Sparkle netwerk.

"Blijf verbonden met jezelf, je verlangens, je innerlijke begeleiding, je vreugde en je passie voor het leven. Stem af en co-creëer met anderen op consistente basis in steeds hogere frequentiegebieden van bewustzijn. Belichaam je Goddelijkheid in het dagelijkse leven en ontdek voor jezelf wat Leven in de Hemel op Aarde echt inhoudt."

Mariëlle Duijndam
Sparkle Leader

"Blijf verbonden met jezelf, je verlangens, je innerlijke begeleiding, je vreugde en je passie voor het leven. Stem af en co-creëer met anderen op consistente basis in steeds hogere frequentiegebieden van bewustzijn. Belichaam je Goddelijkheid in het dagelijkse leven en ontdek voor jezelf wat Leven in de Hemel op Aarde echt inhoudt."

Mariëlle Duijndam
Sparkle Leader
Verwachte uitkomst

van je deelname aan deze groep

Het gaat jou niet langer om een gewenste uitkomst in de toekomst, aangezien jij jezelf steeds consistent plaatst in de realiteit waarin je wilt zijn. Het gaat jou enkel nog om het genieten van de grootste levensvreugde in dit NU-moment. Jij wilt echt alles eruit halen wat erin zit en beleeft daar gigantisch veel plezier aan. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn nu je weet wat het is om in je dagelijkse leven omringd te worden door andere sprankelende leiders en visionairs zoals jij.

"Nu is het tijd om alle energie te accepteren, niet proberen het te manipuleren of het te vertellen wat het moet doen. Heb gewoon de prachtige ervaring van het inbrengen van je eigen energie."

- Adamus St. Germain -
Doorgroei

mogelijkheden

Deze Sparkle Leader Jaargroep is niet bedoeld als eenmalige ervaring maar als een thuisbasis voor de nieuwe wereldleiders van de Gouden Tijd. Je kunt jouw deelname elk jaar verlengen en bijdragen aan de manier waarop deze groep zich verder gaat ontwikkelen. Samen kunnen we een beweging van toelaten ontketenen zoals de wereld nog nooit gezien heeft.

Deze groep is net als al het andere een creatie en projectie van jouw eigen bewustzijn. Wat kun jij je nog meer voorstellen en wat zie jij als doorgroeimogelijkheden voor ons allemaal? We zijn benieuwd naar jouw inbreng en unieke perspectieven!

Sparkle Leader

jaargroep focus

Sparkle Angel

Verbinden

Jezelf ten diepste verbinden met Wie Je Werkelijk Bent en Wat Je Werkelijk Wilt. Jezelf ten diepste openen voor en verbinden met Wie de anderen in deze Sparkle Leader groep Werkelijk Zijn. Beseffen dat iedereen een projectie van je Zelf is.

Sparkle Angel

Creëren

Wat voor een leven ontstaat er wanneer je een jaar lang regelmatig en intiem bijeen komt en samenwerkt met een groep belichaamde meesters die met elkaar steeds de grootst mogelijke hoeveelheid levensvreugde in elk NU-moment willen beleven?

Sparkle Angel

Vieren

Niets is zo fijn als het vieren van je succes voordat anderen het (ook) kunnen zien. Met deze groep Sparkle Leaders kun je al jouw successen in het verleden en de toekomst in het NU vieren, zonder dat je het eerst hoeft te bewijzen of te verdienen.

Inbegrepen

in de jaargroep

Sparkle Angel

Fysieke Retraite per kwartaal

Elk kwartaal kun je deelnemen aan een meerdaagse fysieke Sparkle Leader retraite met Mariëlle waarbij ze je zal uitdagen om je steeds verder te openen voor Wie Je Werkelijk Bent en Wat Je Werkelijk Wilt, zodat we er NU samen van kunnen genieten.

Sparkle Angel

2 Online Meetings per maand

2 online Sparkle Master Meetings met Mariëlle per maand om vragen te stellen en te beantwoorden, intuïtieve inspiratie uit te wisselen, persoonlijke afstemming te blijven fine-tunen en de visie & vibratie van de hele Sparkle Leader groep steeds te verhogen.

Sparkle Angel

1 Co-Creatiedag per maand

1 fysieke Co-Creatiedag per maand met Mariëlle in de Sparkle Studio in Leersum (NL), om samen in een klein groepje energetisch en praktisch op de details in te tunen van wat je aan het creëren en manifesteren bent in jouw leven vanuit 5D leiderschap.

Sparkle Angel

1 Co-Werkdag per maand

Elke maand kun je samen een dag online werken aan gezamenlijke en persoonlijke projecten. Je kunt daarbij gebruik maken van wat iedereen aan kennis en kunde te bieden heeft en zelf ook bijdragen aan het succes van anderen.

Sparkle Angel

Sparkle Netwerk Benutten

Mogelijkheid om gebruik te maken van het Sparkle Netwerk om je eigen gratis events aan te bieden, ervaring op te doen met zichtbaarheid en 5D leiderschap én hierdoor deelnemers voor je betaalde producten, groepen, events en retraites aan te trekken.

Sparkle Angel

Sparkle Platform Benutten

Mogelijkheid om jezelf te profileren op het Sparkle Platform met eigen creaties, zoals afstemvideo’s/audio’s, interviews, gesprekken, begeleide meditaties, ervaringsverhalen et cetera, zodat mensen je beter kunnen leren kennen en aanvoelen.

Sparkle Angel

Telegram Groep

Contact met andere groepsleden in een besloten Telegram groep. Mogelijkheid om spontane en geplande spraak- en videochats te starten met elkaar over allerlei onderwerpen. Of om regelmatig samen te focussen & af te stemmen.

Sparkle Angel

Opname Archief

Een jaar toegang tot het doorzoekbare archief met de opnames van alle online Sparkle Leader Meetings met Mariëlle om optimaal gebruik te maken van deze schatkist vol inspirerende informatie en upliftende vibraties.

Sparkle Angel

Begeleide Meditaties

Toegang tot online afdeling met begeleide meditaties speciaal gecreëerd voor het moeiteloos laten manifesteren van de gedeelde verlangens van Sparkle Leaders, om elke dag te beluisteren en in je onderbewustzijn te integreren.

Voordelen van Deelname

aan deze Sparkle LEADER groep

F.A.Q.

Meest gestelde vragen en antwoorden

De meerdaagse Sprankelretraite is altijd het begin van een Sparkle Leader Jaar. Deze wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. Plan onderaan deze pagina een Connectiegesprek in met mij indien je interesse hebt in deelname aan deze Jaargroep. We kijken dan samen of dit het juiste moment is voor jou. Zo ja, dan ontvang je informatie over de eerstvolgende startdatum, de data van alle bijeenkomsten, je investering en alles wat je verder nog wenst en dient te weten.

Tijdens een Connectiegesprek word je geïnformeerd over alle belangrijke data, zoals de datum van de eerstvolgende meerdaagse Sparkle Leader Retraite waarmee we het jaar starten, de twee maandelijkse online Sparkle Leader Meetings, de maandelijkse Co-Creatiedag en de Co-Werkdag.

In de vakantiemaanden juli en augustus gaat alleen de eerste Sparkle Leader Meeting van de maand door.

Wijzigingen in de planning en vorm zijn onder voorbehoud. Het is belangrijk dat we open blijven staan voor onze intuïtie in het moment, zodat dingen zich in het hoogste goed van iedereen kunnen ontvouwen zonder iets te forceren.

Deze optie is bespreekbaar. Geef vooral je persoonlijke voorkeuren aan tijdens het Connectiegesprek, welke je hieronder kunt boeken.

Ja, het is mogelijk om aanvullend op de Sparkle Leader Jaargroep een privé-traject met mij te boeken voor extra diepgang, snelheid en persoonlijke aandacht. Plan hier een persoonlijk Connectiegesprek in om dit te bespreken.

Door je aan te melden voor dit Sparkle LeaderJaar ga je akkoord met de algemene voorwaarden, welke je hier kunt vinden.

Als je je aanmeldt, moedig ik je aan om dit bewust, met volle overgave en met een duidelijke, creërende intentie voor jezelf te doen. 

Restitutie van reeds betaalde bedragen is niet mogelijk volgens mijn geen geld terug beleid, gebaseerd op eigen verantwoordelijkheid.

Indien je in termijnen betaalt, stem je er bij de start mee in om ze allemaal volledig te voldoen.

Uiteraard. Klik hier om via het contactformulier jouw vraag te stellen.

Voel je de innerlijke roep?

Boek dan hieronder een persoonlijk Connectiegesprek van ongeveer 30 minuten in met Mariëlle om te kijken of deze Sparkle LeaderJaargroep een perfecte match is met jou en andersom.

12 maanden

Sparkle FacilitatorJaargroep
2.500 Vier 3-maandelijkse termijnen
 • 4-daagse fysieke Sprankelretraite
 • 2 online Meetings per maand
 • 1 fysieke Sprankeldag per maand
 • 1 fysieke Facilitatiedag per maand
 • Sparkle Netwerk benutten
 • Sparkle Platform benutten
 • Interactie in Telegram Groep
 • Toegang tot Opname Archief
 • Begeleide Meditaties​

12 maanden

Sparkle Facilitator Jaargroep
9.000 Eenmalige betaling
 • 4-daagse fysieke Sprankelretraite
 • 2 online Meetings per maand
 • 1 fysieke Sprankeldag per maand
 • 1 fysieke Facilitatiedag per maand
 • Sparkle Netwerk benutten
 • Sparkle Platform benutten
 • Interactie in Telegram Groep
 • Toegang tot Opname Archief
 • Begeleide Meditaties​

Aanmelden voor deze gratis 4-delige Masterclass "Je Zelf Zijn is Genoeg"

Vul hieronder je gegevens in om bericht te krijgen wanneer de eerstvolgende LIVE Masterclass zal plaatsvinden. Na je aanmelding ontvang je alvast een voorproefje van de Masterclass.