SPARKLE
MASTERS

Awaken  |  Align  |   Embody

SPARKLE
MAsTERS

Awaken  |  Align  |   Embody

Sparkle Masters

Online Jaargroep

Hoe zou je leven eruit zien als je een jaar met Mariëlle en andere Sparkle Masters (in wording) op zou trekken? Hoe zou het voelen om in je dagelijkse leven omringd te zijn door mensen die voorleven hoe je kunt belichamen Wie Je Werkelijk Bent?

Er valt niets te leren, enkel te ervaren. Ontspan in deze bedding van onvoorwaardelijke liefde, zodat je kunt gaan ZIJN Wie Je Werkelijk Bent en je na dit jaar zeker WEET dat je Zelf Zijn genoeg is.

Wat is een

Sparkle Master?

Sparkle Masters hebben geaccepteerd dat ze zelfgerealiseerde belichaamde meesters zijn. Ze zijn zich ten volle bewust van Wie Ze Werkelijk Zijn en belichamen dit ongelimiteerde IK BEN bewustzijn. Er is geen moeite, strijd, bescherming, verdediging, actie en afscheiding meer nodig. Ze zijn met hun aandacht aanwezig in hun lichaam en laten elke ervaring in vertrouwen volledig toe, waardoor het genot dat ze ervaren steeds groter wordt. Ze maken zich nergens druk over omdat ze tevreden en vervuld weten dat alles goed is in de gehele schepping. Ze maken elk moment bewust gebruik van hun creatiecapaciteit en keuzekracht om afgestemd te blijven, het pad van hun grootste vreugde en opwinding te laten ontvouwen en zo hun hoogste potentie te realiseren.

"In belichaamde Realisatie gaat de mens verder met zijn ervaringen, maar nu met het voordeel van wijsheid."

- Adamus St. Germain -
Voor Wie

is deze sparkle master jaargroep?

 • Mensen die het leven zo simpel mogelijk willen maken voor zichzelf en anderen door alle laagjes er vanaf te halen.
 • Mensen die bevrijd willen raken van alle valse aannames op rationeel, emotioneel, fysiek, financieel en spiritueel gebied.
 • Mensen die al bekend zijn met de Wet van Aantrekking, het kwantumveld en de invloed van hun eigen bewustzijn.
 • Mensen die echt willen gaan voor belichaamd meesterschap en bereid zijn om alles van zichzelf in de ogen te kijken.
Voor Wie

is deze sparkle master jaargroep niet?

 • Mensen die er nog niet aan toe zijn om de volledige verantwoordelijkheid te accepteren voor hun eigen ervaring.
 • Mensen die er nog niet aan toe zijn om te erkennen dat zij de belangrijkste persoon en prioriteit in hun eigen leven zijn.
 • Mensen die niet bereid zijn te erkennen dat als een issue nog in je leven aanwezig is, dat je er dan nog steeds voor kiest.
 • Mensen die nu antidepressiva of kalmeringsmiddelen slikken of dit in het afgelopen anderhalf jaar gedaan hebben.
Wanneer je belichaamt

Wie Je Werkelijk Bent

Niet meer lijden

Je ziet de perfectie van alles. Je bent vrij van weerstand tegen Wat-Is. Waardoor je bevrijd raakt van al het zelfgecreëerde lijden.

Geen drama meer

Je bent in staat om drama creërende gedachten te herkennen en er niet langer op te reageren, zodat ze niet meer manifesteren.

Geen leegheid meer

Je voelt je verbonden met een Energetisch Veld en Bron van heerlijke gevoelens in jezelf, waardoor je compleet vervuld raakt.

Niet meer behoeftig

Je weet jezelf energetisch op te laden, zodat je niemand hoeft te manipuleren om de gevoelens te krijgen waar je behoefte aan hebt.

Geen eenzaamheid meer

Het beste gezelschap in de wereld is dat van je Innerlijk Wezen. Jullie zullen samensmelten wanneer je je Goddelijkheid belichaamt.

Niet meer ongelukkig

Het gewone leven op Aarde zal een buitengewoon rijke en vervullende ervaring vol heerlijke orgastische sensaties in je lichaam worden.

Niet meer krachteloos

Je zult je ongelofelijk krachtig voelen in het weten dat het hele Universum je continu ondersteunt en in elk opzicht altijd goed voor je zorgt.

Niet langer klein

Je zult niet meer krimpen zodat anderen zich niet onzeker voelen bij jou. Je zult hen juist inspireren om in hun Grootsheid te stappen.

Niet meer inhouden

Je zult je zo goed voelen over jezelf dat alle angst rondom het delen van wie je werkelijk bent en wat je werkelijk te bieden hebt compleet verdwijnt.

Persoonlijke

Uitnodiging

Wat je kunt

als Sparkle Master

NB: Wanneer je afgestemd bent op Wie Je Werkelijk Bent, ben je hiertoe in staat. Toch zal de Mens in jou door blijven gaan met ervaren en ontwikkelen, waardoor het je niet altijd 100% zal lukken om zo te leven. Dat is het doel ook niet. Het gaat erom dat je weet wanneer je afgestemd en in alignment bent met Wie Je Werkelijk Bent en wanneer niet. Dan kun je altijd bewust weer bijsturen door gebruik te maken van de wijsheid van de belichaamde meester in jou.

Je intentie achter

deelname aan deze groep

Jezelf ten diepste gaan realiseren Wie Je Werkelijk Bent en wat de mogelijkheden zijn waar je als ongelimiteerd bewustzijn in een fysiek lichaam in deze tijd-ruimte-realiteit over beschikt.

Consistent worden in de belichaming van Wie Je Werkelijk Bent en je eigen afstemming op deze staat van zijn voorop zetten in je leven, aangezien elke ervaring hier een direct gevolg van is.

Een diepe, onvoorwaardelijke liefdesrelatie ontwikkelen met je Zelf, waardoor je compleet vervuld raakt en vanuit overvloed kunt overstromen naar anderen en ook van hen onvoorwaardelijk kunt ontvangen.

Volledig bevrijd raken van alles wat je nog tegen houdt om Wie Je Werkelijk Bent tot expressie te brengen op elk gebied van je leven; fysiek, emotioneel, financieel, spiritueel en relationeel. In je eigen kracht en grootsheid staan. 

"Hoe je innerlijke vreugde kunt vinden, hoe je je innerlijke begeleiding kunt volgen, hoe je je diep verbonden kunt voelen met je Zelf en anderen, hoe je het Universum het zware werk kunt laten doen zodat jij kunt relaxen; dat en meer is wat je je weer zult herinneren en (be)oefenen binnen deze Sparkle Master Jaargroep."

Mariëlle Duijndam
Zelfrealisatie Facilitator

"Hoe je innerlijke vreugde kunt vinden, hoe je je innerlijke begeleiding kunt volgen, hoe je je diep verbonden kunt voelen met je Zelf en anderen, hoe je het Universum het zware werk kunt laten doen zodat jij kunt relaxen; dat en meer is wat je je weer zult herinneren en (be)oefenen binnen deze Sparkle Master Jaargroep."

Mariëlle Duijndam
Zelfrealisatie Facilitator
Verwachte uitkomst

van je deelname aan deze groep

Het zoeken, leren, forceren, wensen en wachten komt ten einde. Je begint echt te leven! Je bent gearriveerd en precies daar waar je wilt zijn! Nu kun je de rest van je leven gaan spelen met de ongelimiteerde mogelijkheden waar je over beschikt als belichaamde Sparkle Master.

Deelname aan de Sparkle Master Jaargroep is geen garantie op deze verwachte uitkomst. Het enige dat ik je kan garanderen is dat deze versie van jou al bestaat. Tijdens dit jaar zal blijken hoeveel tijd jij zelf nodig hebt om dit volledig te kunnen accepteren en integreren als jouw eigen waarheid en werkelijkheid.

"Je bent hier om je licht te laten schijnen, om te glimlachen, om gewoon te zijn. Je zult ontdekken dat de dingen die naar je toe komen geweldig zijn."

- Adamus St. Germain -
Doorgroei

mogelijkheden

Na je deelname aan de Sparkle Master Jaargroep kun je ervoor kiezen om vervolgens ook een Sparkle Facilitator te worden die anderen 1-op-1 faciliteert op hun pad naar zelfrealisatie en meesterschap. Je kunt dan tevens gaan faciliteren bij Sparkle Master Events en Retraites en betaald worden voor je ZIJN.

Na je deelname aan de Sparkle Facilitator Jaargroep kun je ervoor kiezen om vervolgens ook een Sparkle Leader te worden die zelf groepstrajecten en bijeenkomsten (met meerdere Sparkle Facilitators) initieert en faciliteert voor mensen op het pad van ontwaken naar zelfrealisatie en meesterschap.

Gedurende jouw hele reis kun je in de jaargroepen co-creëren met je nieuwe familie van Sparkle Masters, Sparkle Facilitators en Sparkle Leaders. Samen pionieren in het veld van ongelimiteerde mogelijkheden en Leven in de Hemel op Aarde.

Sparkle Master

jaargroep focus

Sparkle Angel

Ontwaken

Licht schijnen op alle beperkende conditioneringen die nog in jou actief zijn, zodat je steeds lichter wordt, steeds zekerder en grootser durft te zijn en steeds minder vatbaar voor alle sociale verwachtingen in het massabewustzijn wordt.

Sparkle Angel

Afstemmen

Je energetische afstemming op Wie Je Werkelijk Bent prioriteit gaan geven boven alles en iedereen, zodat het pad van jouw hoogste potentie en Wat Je Werkelijk Wilt zich vanuit innerlijke overgave aan je eigen intuïtie, kan gaan ontvouwen.

Sparkle Angel

Belichamen

Leven in je lichaam én tegelijkertijd in de realiteit van jouw voorkeur, in verbinding met al je zintuigen en stromende levensenergie, waardoor je sensueel ontwaakt en intens gaat genieten van je ongelimiteerde fysieke ervaring in het NU.

Inbegrepen

in de jaargroep

Sparkle Angel

1 Privésessie met Mariëlle

Na het bekijken opnames van de voorbereidende Sparkle Masterclass retraite van 3 dagen rondom de verschuiving van de managende mens naar de belichaamde meester, krijg je een 1-op-1 sessie met Mariëlle voor een vliegende start.

Sparkle Angel

2 Master Meetings per maand

2 online Sparkle Master Meetings met Mariëlle per maand om vragen te stellen en te beantwoorden, intuïtieve inspiratie uit te wisselen, persoonlijke afstemming te blijven fine-tunen en de visie & vibratie van de hele Sparkle Master groep steeds te verhogen.

Sparkle Angel

1 Masterdag per maand

Geniet 1 keer per maand online van een bijzondere dag als belichaamde masters onder elkaar. Mariëlle creëert hiervoor de basisafstemming, zodat je in de praktijk kunt wennen aan het Zijn van Wie Je Werkelijk Bent en de realiteit van Wat Je Werkelijk Wilt.

Sparkle Angel

Telegram Groep

Contact met andere groepsleden in een besloten Telegram groep. Mogelijkheid om spontane en geplande spraak- en videochats te starten met elkaar over allerlei onderwerpen. Of om regelmatig samen weer afgestemd te raken.

Sparkle Angel

Opname Archief

Een jaar toegang tot het doorzoekbare archief met de opnames van alle online Sparkle Master Meetings met Mariëlle om optimaal gebruik te maken van deze schatkist vol inspirerende informatie en upliftende vibraties.

Sparkle Angel

Begeleide Meditaties

Toegang tot online afdeling met begeleide meditaties speciaal gecreëerd voor het moeiteloos laten manifesteren van de gedeelde verlangens van Sparkle Masters, om elke dag te beluisteren en in je onderbewustzijn te integreren.

Voordelen van Deelname

aan deze Sparkle MASTER groep

F.A.Q.

Meest gestelde vragen en antwoorden

De 2 maandelijkse online Sparkle Master Meetings vinden plaats op de eerste en de derde woensdagochtend van de maand, van 09:00 tot uiterlijk 11:00 uur.

De maandelijkse online Sparkle Masterdag vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand, van 10:00 tot uiterlijk 16:00 uur.

In de vakantiemaanden juli en augustus gaat alleen de eerste Sparkle Master Meeting van de maand door. Daarnaast ontvang je twee vooraf opgenomen video’s ter ondersteuning van je afstemming tijdens de vakantietijd.

Indien je er niet LIVE bij kunt zijn, dan werkt het ook prima om de opnames naderhand te bekijken en te beleven. Vertrouw op het proces en de timing van alles. Alles werkt altijd in je voordeel en je krijgt precies zoveel als dat jij nu aan kunt.

Wijzigingen in de planning en vorm zijn onder voorbehoud. Je wordt gevraagd om in alles een houding van vertrouwen te ontwikkelen. Onze intentie is hetzelfde en daar zal alles aan bijdragen. Het is belangrijk dat we open blijven staan voor onze intuïtie in het moment, zodat dingen zich kunnen ontvouwen zonder iets te forceren.

Ja, aanvullend kun je je aanmelden voor fysieke Sparkle Master retraites, dagen en events. Deze zullen gaandeweg vanuit innerlijke inspiratie toegevoegd worden aan de agenda. Als deelnemer aan de Sparkle Master Jaargroep betaal je minder en krijg je het als eerste te horen wanneer deze mogelijkheid zich aandient.

Ja, het is ook mogelijk om (aanvullend) een 1-op-1 Sparkle Master Sneltraject voor Zelfrealisatie & Meesterschap met mij te boeken.

Tijdens dit traject kom ik naast je wandelen, gaan we diepgaand met elkaar in verbinding en blijf ik je met mijn voorbeeld, bewustzijn en energie continu herinneren aan Wie Je Werkelijk Bent en hoe het anders kan.

Niets werkt zo effectief als de aanwezigheid van een belichaamde Master in je nabije omgeving die een compleet nieuwe standaard voorleeft.

Je krijgt toegang tot mij via WhatsApp, e-mail, telefoon en ook fysieke ontmoetingen kunnen vanuit innerlijke inspiratie spontaan plaatsvinden.

Ik ben ‘gewoon’ mezelf en ga met jou om zoals met iedereen in mijn privé-leven. Hoe meer innerlijke afstemming bij jou, hoe meer er zal stromen.

Dit intensieve traject is mogelijk voor een periode van 3, 6 of 12 maanden. Informatie over je investering ontvang je op aanvraag na een Oriënterend Connectiegesprek.

Indien meer mensen tegelijkertijd voor deze optie kiezen, dan breng ik jullie ook met elkaar in contact en organiseer ik bijeenkomsten speciaal voor dit intieme clubje van zeer toegewijde mensen.

Deze Sparkle Master Jaargroep is niet open voor mensen die nu anti-depressiva of kalmeringsmiddelen slikken, of dit het afgelopen anderhalf jaar gedaan hebben. De reden hiervoor is als volgt:

Tijdens het proces van ontwaken en gaan belichamen Wie Je Werkelijk Bent, is het belangrijk dat je in staat bent om alles te kunnen voelen en ook bereid bent om dit te doen.

Medicijnen voor de geest leggen vaak een deken over je gevoelens waardoor je je tijdelijk beter lijkt te voelen, maar in feite belemmer je je eigen natuurlijke proces van ontwaken en loskomen uit de geconditioneerde geest die gekoppeld is aan de 3D wereld.

Tijdens het Sparkle Master Jaar laat ik je zien hoe je je gevoelens kunt toelaten en benutten, zonder verstrikt te raken in oneindige emotionele verhalen, zoektochten en processen.

Om in verbinding te komen met het gevoel van Wie Je Werkelijk Bent dien je door de lagen heen te gaan die er nog tussen zitten. Deze dienen zich vanzelf met perfecte timing voor jou aan.

Wanneer je creatieve zelfexpressie vanuit Wie Je Werkelijk Bent op gang komt, lossen depressieve en angstige gevoelens vanzelf op.

Dus als je ze nu wel slikt, bekijk dan hoe je ze onder goede begeleiding af kunt bouwen, zodat je deze nieuwe weg in kunt slaan.

Door je aan te melden voor dit Sparkle Master Jaar ga je akkoord met de algemene voorwaarden, welke je hier kunt vinden.

Als je je aanmeldt, moedig ik je aan om dit bewust, met volle overgave en met een duidelijke, creërende intentie voor jezelf te doen. En hier vervolgens achter te blijven staan.

Zelfbeschermingsmechanismen in de vorm van vluchten, vechten of bevriezen zullen aan het licht kunnen komen omdat ze gezien, ontvangen en geïntegreerd willen worden. Dit is een heel natuurlijk onderdeel van het proces. Indien je dit niet vertrouwt en niet met overgave bereid bent om alles te ontvangen, dan blokkeer je je eigen reis van ontwaken en duurt het langer voordat je je weer herinnert dat alles niet alleen liefde is, maar ook jouw eigen energie en creatie is. En dat er dus niets is om je tegen te (hoeven) beschermen. Je komt altijd enkel jezelf tegen. Op die manier gaan alle laagjes eraf, totdat je vanuit de kern van Wie Je Werkelijk Bent vrij kan stralen. Zonder nog langer beschermende laagjes nodig te hebben die je enkel vertragen, verzwaren en gewenste manifestaties in de weg zitten.

Weet dat je welkom bent met alles, dat niets een probleem is en dat niets van wat er gebeurt uitmaakt. De Goddelijke Geest is een vertrouwende geest die het niet meer nodig heeft om te observeren, te analyseren en te reageren. Die IS gewoon, in volle tevredenheid en vervuldheid.

Restitutie van reeds betaalde bedragen is daarom niet mogelijk volgens mijn geen geld terug beleid, gebaseerd op eigen verantwoordelijkheid.

Indien je in termijnen betaalt, stem je er bij de start mee in om ze alle 12 volledig te voldoen.

Gun het jezelf om de volledige ervaring aan te gaan, totdat vrijwel niets je meer van je stuk kan brengen en je geniet van het stevig en geaard staan in je eigen centrum van creatie.

Tijdens de gratis 4-delige LIVE Masterclass voorafgaande aan je aanmelding voor deze Jaargroep heb je alle gelegenheid om goed te voelen of jij en ik en de intentie achter de Sparkle Master Jaargroep nu een match met elkaar zijn.

Indien je onverhoopt niet LIVE bij de online meetings kunt zijn, is er het hele jaar ruim de tijd om ze terug te kijken. Ook hierbij is het een kwestie van vertrouwen op het proces. Je creëert het niet voor niets zo.

Uiteraard. Klik hier om via het contactformulier jouw vraag te stellen.

Wil je mee op Sprankelavontuur?

Meld je aan voor de Sparkle Master Jaargroep door hieronder de optie van jouw voorkeur te kiezen. Betaal €180,- per maand of bespaar €360,- door voor een eenmalige betaling van €1.800,- te kiezen. Na je (eerste) betaling ontvang je alle informatie die je nodig hebt voor dit Sparkle Master avontuur.

12 maanden

Sparkle Master Jaargroep
180 x 12 maandelijkse termijnen
 • Toegang tot de opnames van de voorbereidende 3-daagse online Sparkle Master Retraite
 • 1 privésessie met Mariëlle voor een vliegende start
 • 2 online Mastermeetings met Mariëlle per maand
 • 1 online Belichaamde Masterdag per maand
 • Interactie onderling in Telegram Groep
 • Toegang tot Opname Archief
 • Begeleide Meditaties​

12 maanden

Sparkle Master Jaargroep
1800 Eenmalige betaling
 • Toegang tot de opnames van de voorbereidende 3-daagse online Sparkle Master Retraite
 • 1 privésessie met Mariëlle voor een vliegende start
 • 2 online Mastermeetings met Mariëlle per maand
 • 1 online Belichaamde Masterdag per maand
 • Interactie onderling in Telegram Groep
 • Toegang tot Opname Archief
 • Begeleide Meditaties​

Aanmelden voor de gratis 4-delige Masterclass "Je Zelf Zijn is Genoeg"

De 3-daagse online Sparkle Master Retraite is altijd het begin van een Sparkle Master Jaar. Deze wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. Check hier de agenda voor de eerstvolgende startdatum. Meld je nu hieronder aan voor de gratis Masterclass: ‘Je Zelf Zijn is Genoeg’ om per e-mail persoonlijk bericht te ontvangen over het moment waarop aanmelden voor de Sparkle Master Jaargroep weer mogelijk is. Door het deelnemen aan deze meerdaagse LIVE Masterclass kun je ontdekken of deze Jaargroep nu bij jou past. Daarnaast is er volop gelegenheid om vragen te stellen en word je geïnformeerd over de prijs.