Sparkle Shift Video 1 | Overstromen vanuit het NU

Ik ging een wandeling maken en zag op een gegeven moment een droog bankje staan waar het zonnetje op scheen en besloot lekker te gaan zitten. Vervolgens voelde ik de impuls om mijn telefoon te pakken en een video op te nemen. Geen voorbereiding, niets. Deze woorden stroomden gewoon.

Ga er lekker voor zitten en genieten en adem even met me mee, ok?

Naderhand deelde ik de video met Willemein Hofland bij wijze van cadeautje vanuit het hart voor haar. Zij gaf aan dat ze er enorm blij van werd en ‘toevallig’ op dat moment zelf ook net van het zonnetje op haar gezicht aan het genieten was.

Ik vroeg haar of het iets voor op mijn blog was.

“Ja zeker. En Instagram en YouTube en Facebook. Ik dacht meteen: ohh wat heerlijk wanneer er nog veel meer van dit soort filmpjes zijn. Eenvoudig en direct voelbaar. Zo’n cadeau. En reminder.”

Vervolgens vroeg ik haar of het beeld niet teveel bewoog en of het geluid wel goed genoeg was.

“Nee ik vind het daardoor nog realistischer, alsof ik samen met jou daar in het bos ben. Gewoon heel normaal en alledaags.”

Een mooi voorproefje voor de Sparkle Satsang, schreef ik vervolgens.

Ja zeker een mooi voorproefje! En directe begeleiding. Dit is waar de kijker meteen iets mee kan, ik wel tenminste.

Ok fijn! Want dit is simpel en makkelijk voor mij. Top! Bedankt voor je feedback, reageer ik.

Daarna ging ik boodschappen doen en kreeg ik tijdens het lopen op de terugweg een idee: Sparkle Challenge | How High Can You Fly?!

Het zou niet zozeer een challenge voor anderen zijn, maar meer een vraag die ik aan mezelf stel terwijl ik anderen de gelegenheid bied om onderdeel te zijn van de reis en videoreeks die daaruit voort komt.

Zoals zo vaak stroom ik na het opvullen van mezelf met levensenergie weer over van de inspiratie en kan ik de hoeveelheid ideeën bijna niet bijhouden.

Dit keer besluit ik om in het NU te blijven en de dingen daarvandaan te laten ontstaan, zoals ik nu doe met deze blog.

Eerst maar eens deze stap met jou en de wereld delen. En wie weet wat daar vervolgens weer voor inspiratie uit voort komt.

Willemein kwam al met een hele mooie vraag rondom boodschappen doen en hoe ik ervoor zorg dat ik niet overprikkeld raak door alle indrukken. Dat lijkt me een mooi onderwerp voor een volgende Sparkle Shift video!

We zullen zien wat de inspiratie zal zijn in de volgende NU-momenten van mijn leven. Het lijkt me wel heel fijn om de komende 10 dagen elke dag een video te maken. Ik geniet ervan om het te doen en te kunnen delen.

Ik ga het simpel houden, geïnspireerd vanuit het NU. Dan geniet ik er zelf ook het meest van en kan ik net als jij verrast worden door wat er ontstaat.

“We’re all in this together”, zoals Abraham-Hicks zegt. Ik heb geen vaste agenda die ik wil afwerken. Ik voel me een onderdeel van een groter geheel, verbonden met mijn medemensen op Aarde en mijn niet-fysieke familie in de Kosmos – en vanuit die co-creatieve dans wil ik bewegen.

Deze gedachte doet me denken aan een zin die ik laatst ergens las rondom Satsang: als er geen vraag is, dan is er geen leraar en geen leerling. Pas als er een vraag is, dan is er een leraar en een leerling.

Zo voel ik het ook. Ik ben geen leraar en jij geen leerling. Maar als er vragen zijn, dan ontstaat er ineens een beweging van binnenuit die als vanzelf antwoord gaat geven op de vragen die gesteld worden. Zo co-creëren we met elkaar en zijn we de ene keer de leraar en de andere keer de leerling.

Dus wat wil jij iets vragen of delen of zeggen als gevolg van wat ik gedeeld heb? Laat je reactie achter onder deze blog of deel hier iets privé met mij. Want jij bent onderdeel van dit geheel en deze co-creatie!

Deze tekst mag samen met de Quote Afbeelding hierboven gedeeld worden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je het online Sparkle Magazine wilt ontvangen, vul dan dit formulier in.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *