Sparkle Shift – Privé Support

Naar welke realiteit wil je shiften?

Ontvang 3 maanden privé-support van Mariëlle terwijl je jezelf open gaat stellen voor een Shift in je Bewustzijn, Staat van Zijn, Persoonlijkheid en Fysieke Realiteit. Alles wat je wilt is er al. Jij bent ook al heel en compleet en een ongekend krachtige creator & manifestator van je eigen werkelijkheid. De vraag is nu alleen nog: wat wil je met deze kracht gaan doen?

Hoe wil je de Bron-Energie die je bent vorm geven? Wie wil je zijn? Wat wil je ervaren? Wat wil je doen? Wat wil je hebben? En in hoeverre ben je bereid om jezelf daaraan over te geven? Is het voor jou tijd om te stoppen met LEREN en het nu écht te gaan LEVEN?

In dat geval is een Sparkle Shift perfect voor jou. Want als je deze keus maakt dan gaan we er helemaal voor en begeleid ik je langs alle valkuilen via de kortste weg naar de kern van je verlangen en de Bron waaruit je fysieke realiteit ontstaat en vorm gegeven wordt.

Ik kan het niet voor je doen. Die reis naar binnen zul je zelf gaan maken. Naar het hart van je besturingssysteem. Zodat je daar een nieuwe realiteit kunt downloaden en installeren…

R

Geluks-Shift

R

Woon-Shift

R

Relatie-Shift

R

Expressie-Shift

R

Werk-Shift

R

Potentie-Shift

R

Mystieke-Shift

R

Succes-Shift

Wat voor Shift je ook wilt maken… uiteindelijk gaat het erom dat je de versie van jezelf wordt die al leeft in de werkelijkheid die jij graag als jouw realiteit zou ervaren. Sterker nog: deze versie van jezelf bestaat al. En deze versie van jezelf wil niets liever dan dat jij jouw frequentie laat stijgen zodat je een vibrationele match wordt met hem/haar. Hij/zij roept je via je dromen, je intuïtie en je gevoel.

Je dromen en verlangens zijn er niet voor niets. Ze zijn de boodschappers van de versies van jezelf die al voor je klaar staan, omdat jij ze in het leven geroepen hebt door middel van het leven van jouw leven, hier op Aarde. Ze zijn de symbolen die gebruikt worden om jou in beweging te laten komen. Zodat ze je kunnen leiden naar meer moois dan je jezelf nu kunt voorstellen.

Want wat er voor je klaar staat is de totaalsom van alles waar je om gevraagd hebt. De enormiteit daarvan kun je niet bevatten. En dat hoeft ook niet. Het is genoeg om 1 stap te zetten. Richting een verlangen dat nu fijn voelt voor jou om aandacht aan te geven. Iets waar je blij van wordt als je er alleen al aan denkt…

Een Sparkle Shift is bedoeld om je te laten ervaren hoe het werkt. In de praktijk. Zodat je het vervolgens ook steeds makkelijker zonder begeleiding kunt doen. Het is geen garantie op de manifestatie van je verlangen in de fysieke realiteit. Daar moet je het ook niet voor doen.

De beste basis voor een Sparkle Shift is nieuwsgierigheid, openheid, enthousiasme, passie en een grote bereidheid om in het onbekende te duiken en je Zelf te ontdekken. Als je dat werkelijk met grote vastberadenheid doet, zul je hier gegarandeerd getransformeerd uit komen.

R

Video Support

R

LIVE Support

R

Email Support

R

Telefoon Support

Gedurende deze drie maanden begeleid ik je op verschillende manieren:

Een goed begin is het halve werk, dus we zullen ruim de tijd nemen voor de voorbereidingen die noodzakelijk zijn om de Shift te kunnen maken. Met behulp van een aantal video’s begeleid ik je hierbij, zodat je stap voor stap meegenomen wordt op deze reis naar binnen.

Vervolgens gaan we samen een heerlijke en uitgebreide middag doorbrengen hier in Delft of in mijn online Sparkle Meeting room. Dit is het moment dat je gaat versmelten met de nieuwe versie van jezelf. Je gaat hem/haar voelen, leren kennen, belichamen, beleven en ZIJN. En dat gaan we samen vieren!

Daarna vangt de periode van integratie aan in je dagelijks leven en ondersteun ik je hierbij met behulp van video’s, e-mail support en enkele telefonische/videosessies, zodat je prioriteit blijft geven aan wat er werkelijk toe doet en kunt gaan onderscheiden wat er niet toe doet.

Veelgestelde Vragen

Zit jouw vraag ertussen?

Hoe weet ik of ik er klaar voor ben?
 • Je voelt een sterk verlangen om boven de huidige versie van jezelf uit te stijgen
 • Je wilt niet alleen verandering maar bent ook bereid om te veranderen
 • Je bent bereid om heel eerlijk en objectief naar jezelf te gaan kijken
 • Je staat open voor de reis naar binnen, je gevoel en je bewustzijn
 • Je voelt vastberadenheid om deze shift je volle prioriteit te geven
 • Je hecht meer aan innerlijke transformatie dan aan manifestatie
 • Je weet dat je leven gaat veranderen als je energie verandert
 • Je weet dat alles wat er gaat gebeuren in je voordeel zal zijn
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen ervaringen
Hoe specifiek moet ik zijn met mijn Shift?

Je hoeft helemaal niet specifiek te zijn. Dit gaat vanzelf steeds meer gebeuren. En wanneer je 1 onderwerp kiest om op te focussen, shiften vele andere gebieden in je leven vaak tegelijkertijd mee. Want als je energie consequent verandert, verandert je leven. Door 1 focus te kiezen houd je het voor jezelf overzichtelijk. Als je het eenmaal met 1 focus hebt gedaan, kun je het vervolgens zelf herhalen met andere verlangens.

Je kunt bijvoorbeeld Shiften naar de versie van jezelf die:

 • Verliefd is op zichzelf en hem/haar onvoorwaardelijk steunt
 • Zichzelf volledig de goddelijke creator voelt van zijn/haar eigen realiteit
 • Al helemaal gewend is aan het hebben van mystieke multidimensionale ervaringen
 • Een heerlijke droomrelatie heeft met stromende sensualiteit en seksualiteit
 • Volledig op zijn/haar intuïtie vertrouwt en moeiteloos geweldige beslissingen neemt
 • Volledig staat in zijn/haar passie, leiderschap en succesvolle onderneming
 • Meesterschap heeft ontwikkeld over fysieke realiteit en leeft in ultieme vrijheid

Waar licht jouw gezicht van op als je eraan denkt? Dat is een goede keuze.

Heb je nog geen idee nu? Of kun je niet kiezen? Geen probleem. Tijdens onze LIVE meeting zal je verlangen zich duidelijk aandienen.

Wat zou ik kunnen doen voordat ik voor deze optie kies?
Hoe zou je jouw werkwijze kunnen beschrijven?

Kernwoorden voor mijn werkwijze zijn:

 • Overgave
 • Ontspannen
 • Rust
 • Ruimte
 • Focus
 • Toewijding
 • Speelsheid
 • Genieten
 • Ervaren
 • Intuïtief
 • Heldervoelend
 • Laten ontvouwen
Kan het ook sneller dan in 3 maanden?

Ja dat kan zeker. Je gaat zelf aanvoelen wanneer je er klaar voor bent om vanuit de voorbereidende fase over te stappen naar de fase van de Shift naar de nieuwe versie van jezelf. Wanneer je zover bent maken we de afspraak om elkaar LIVE te treffen. Dit kan na een maand zijn, maar ook na een week. Toch zou ik niet te overhaast te werk gaan want het loont om jezelf er helemaal aan over te geven.

Ben bereid om de beginnersmind aan te nemen, los te laten wat je al denkt te weten en open jezelf voor de ervaring in het NU. Zodra je de beslissing neemt om te starten zul je alles op je pad gaan ontvangen wat bij zal dragen aan je intentie. Dit kunnen mooie ervaringen zijn, maar ook uitdagingen of teleurstellingen. Je gaat leren wat het is om hier geen aannames meer over te hebben want je denkt te weten wat er speelt maar dat kun je helemaal niet overzien vanuit je fysieke 3D menselijke mind.

Sparkle Shift Start

Zo zet je de eerste stap

Maak een keuze tussen een eenmalige betaling of een betaling in 3 gelijke maandelijkse termijnen die na de eerste betaling automatisch geïncasseerd worden op dezelfde dag in de twee daarop volgende maanden. Na je (eerste) betaling neem ik contact met je op en zetten we de eerste fase van de Sparkle Shift in gang, waarbij je toegang krijgt tot de eerste video’s die je zullen helpen met alle voorbereidingen.

Sparkle Shift - Betaling in 1 termijn

1 termijn van €1.250,- inclusief 21% BTW

Sparkle Shift - Betaling in 3 termijnen

3 termijnen van €450,- inclusief 21% BTW

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust hieronder

Pin It on Pinterest