Donderdag 2 maart was de dag dat de certificaten van de Sprankelcoaches uitgereikt werden na een jaar samen intensief opgetrokken te hebben met elkaar. Onderstaand filmpje geeft een prachtig beeld van de mooie groep en fijne energie die we met elkaar delen. Samen hebben we onwijs veel moois meegemaakt, ervaren, ontdekt, geïntegreerd en geleerd. Dit artikel van Marlies Gerritsen beschrijft dat het beste.

Van gewoon mens naar multidimensionaal wezen

Vanuit mijn kant, gezien vanuit mijn rol als Sprankelleider, heb ik ook onwijs veel nieuwe inzichten en ervaringen opgedaan tijdens de afgelopen twee jaar waarin ik de opleiding aanbood. Er is ontzettend veel veranderd in die tijd. Eerst in mijn bewustzijn en daarna in mijn manier van kijken naar mijn werk en bedrijf. De opleiding zoals hij was bleek niet meer te passen in de grotere visie die me als gevolg helder is geworden.

Wat er allemaal precies geshift is kan ik je niet 1,2,3 uitleggen. Het heeft er met name mee te maken dat ik mezelf nu meer ervaar als een multidimensionaal wezen dan enkel als mens. Daarnaast ben ik daardoor in een circulair in plaats van een lineair bewustzijn terecht gekomen. Je zou kunnen zeggen dat ik de shift heb gemaakt van 3D naar 5D bewustzijn, zoals ik in mijn Online Opleiding tot Bewuste Creator – Leven in Ultieme Vrijheid – eerder al beschreef. Erover schrijven is één ding, maar er echt naar gaan leven is heel wat anders. Je hele wereld wordt dan op z’n kop gezet.

Wennen aan de overvloed van het NU

Aan de andere kant moet je er niet meer van maken dan nodig is, want het leven wordt er eigenlijk alleen maar simpeler door. Het is alleen het wennen aan die simpelheid en het ‘afleren’ van alles wat ons aangeleerd was dat even voor een overgangsfase zorgt.

We hoeven juist niets meer te leren. We hoeven nergens anders meer te komen. We hoeven onszelf niet beter, wijzer, invloedrijker, liefdevoller, krachtiger, beter afgestemd, of wat dan ook te maken. Het gaat er juist om dat je gaat beseffen dat je Er Al Bent. 

En een lineaire opleiding past om die reden niet echt meer in dat plaatje. Niet dat we ooit uitgeleerd zullen zijn, integendeel. Maar we hoeven er niet meer achteraan te gaan, want we komen niets tekort. Leren is een automatisch gevolg van het volgen van je passie en interesses. Of zoals ik het nu zou zeggen: van het volgen van je Stroom, elk NU-moment weer.

Maar wat is het Volgen van je Stroom? Het is niet enkel ‘going with the flow’. Want welke flow volg je dan? De flow van je huidige realiteit? De flow van je fysieke geest en haar aangeleerde overtuigingen? Of de flow van je Essentie? De flow van je intuïtie, de flow van je multidimensionale Zelf?

Ik heb het natuurlijk over het laatste. En dat is toch wel heel nieuw terrein. Leven vanuit het NU, communiceren met je Essentie, sprongen maken in tijd en ruimte, je NU imprinten met wat je wilt zodat je het als zodanig kunt ervaren, focus op je eigen alignment in plaats van op die van anderen… om maar een paar voorbeelden te noemen…

Upgrade naar multidimensionaal bedrijfsmodel

Kortom; ik heb je heel veel te vertellen. En toch ook weer niet. Want dit is een proces dat je alleen zelf kunt ondergaan. Anderen kunnen er wel voor zorgen dat het makkelijker en helderder voor je wordt, met behulp van hun voorbeeld en helderheid, maar je zult de shifts toch zelf moeten toelaten in jouw eigen tijd en tempo. Niemand kan je hierbij een lineair pad aanbieden en zeggen:

“Hier, als je begint bij A, dan kom je vervolgens bij B en dan doe je dit zodat je uit komt bij C en dan doe je dat, zodat je uitkomt bij D, daar waar je wilt zijn.”

Dit is een circulair proces. Een proces van: Je bent er Al. En vanuit dit NU-moment kun je alle kanten op expanderen en het direct nu ervaren en méér laten worden, zonder dat je er verder nog iets voor hoeft te doen. Het onderdeel zijn van het méér (laten) worden is juist waar de vreugde van het leven in zit.

Je begrijpt dat mijn hele bedrijfsmodel toe was aan een upgrade naar dit multidimensionale bewustzijnsmodel waarin ik mezelf nu beweeg. 

De nieuwe huisstijl en website zijn inmiddels klaar en nu half maart openen we de poorten van het Sprankelparadijs; de nieuwe bedrijfsnaam waaronder ik zal werken. Het is namelijk niet meer enkel ‘ik’ en mijn ‘bedrijf’. Nee, het is een beweging geworden. Een beweging die oneindig zonder grenzen en in alle richtingen tegelijk verder zal kunnen expanderen, vanuit ultieme vrijheid, voor iedereen die er onderdeel van is. Net als onze Stroom; Wie We Werkelijk Zijn.

De hoofdfocus zal altijd vreugde zijn. Het volgen van je vreugde, van moment tot moment. Vrijheid is de basis. En groei en expansie het gevolg. Wanneer je op die manier leeft, word je als vanzelf een inspirerend voorbeeld voor anderen. En dat is genoeg, meer dan genoeg.

Jezelf Circulair Ontwikkelen in het Sprankelparadijs

Je kunt nog steeds Sprankelcoach en Sprankelleider worden, alleen ‘de weg ernaartoe’ wordt circulair. Dat houdt in dat je (online) Sprankelcirkels kunt bijwonen om weer onvoorwaardelijk te gaan sprankelen en die je helpen afstemmen op de frequenties van jouw specifieke Sprankel(droom)leven.

Je bent dus volledig vrij om jouw eigen ‘opleiding’ circulair samen te stellen en zelf te bepalen hoe lang die volgens jou moet duren voordat je toe bent aan en zin hebt in de volgende stap.

 

Certificering tot Sprankelcoach of Sprankelleider vervalt

Wat vervalt is de mogelijkheid om gecertificeerd te worden aangezien er niet echt meer een vaste startdatum of einddatum zal zijn. Dat kan ook niet wanneer je overstapt van een lineair naar een circulair model. In het circulaire model is het altijd NU. En in dat NU kijken we gewoon samen wat geïnspireerd voelt, elke keer weer opnieuw.

En dan ben ik benieuwd waar en wanneer we elkaar gaan ontmoeten in het Sprankelparadijs! 🙂

Liefs,

Mariëlle

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest