Sprankelretraites

leven in de hemel op aarde

We zijn hier niet om te lijden of dingen te leren. We zijn hier om te ervaren Wie We Werkelijk Zijn: vrijheid, vreugde, liefde, waardering, kracht, bliss, pleasure, verbinding, helderheid en creativiteit. Je bent uitgenodigd om contact op te nemen zodat we samen een heerlijke Hemel op Aarde Sprankelretraite kunnen creëren en faciliteren voor jou, je zintuigen en je ziel. Voor de acceptatie van jouw Zelfrealisatie. Een Sprankelretraite kan geboekt worden voor 1 of 2 personen. Op verzoek ook voor allerlei soorten groepen op maat.

Soeverein Zijn

Sprankelretraite Nr. 1

Dit arrangement is perfect als eerste kennismaking of om tussendoor weer een flinke reset of verdieping te ervaren

Ik verwelkom je in het prachtige natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug waar ik in Leersum woon. We drinken samen thee of koffie, we praten, we zijn in stilte, we stemmen af op de frequenties van je wensen en verlangens en we wandelen in het bos. Ondertussen vindt er integratie plaats van dat wat zich vanzelf aandient. In het Veld van mijn Aanwezigheid kun je je bewust worden van het effect hiervan op jou. Alles wat geblokkeerd is komt hierdoor moeiteloos vrij en gaat stromen. Ik ondersteun je bij het toelaten van wat thuis wil komen.

Tijd samen: 3 uur | Prijs: €450,-

Sensueel Zijn

Sprankelretraite Nr. 2

Dit arrangement is perfect als je ernaar verlangt om verbinding met je lichaam, je gevoelens, je hart, je creatiekracht en anderen te ervaren. We maken samen de reis naar binnen en verwelkomen alles wat je daarbij tegenkomt. In een veilige bedding kun je openen.

Tijdens deze Sprankelretraite neem ik je mee op een reis van de zintuigen naar Puur Zijn in een verhoogde staat van gewaarzijn. Ik verwelkom je in mijn Sprankelstudio waar we gebruik maken van aandacht, ademhaling, muziek, geur, beweging, smaak en alles wat geïnspireerd voelt vanuit intuïtie in het moment. Dit kan eventueel gecombineerd worden met een wandeling in het omringende bosgebied. In dit arrangement van 6 uur is ook een heerlijke lunch inbegrepen.

Tijd samen: 6 uur | Prijs: €850,-

Diepe Overgave

Sprankelretraite Nr. 3

Als je jezelf echt diep wenst onder te dompelen in totale overgave aan Wie Je Werkelijk Bent en Wat je Werkelijk Wilt

Wil je jezelf echt iets bijzonders gunnen? Kies dan voor deze Sprankelretraite met overnachting op dit magisch mooie plekje in het bos. Er even helemaal tussenuit. Quality time met je Zelf en mij. Aandacht voor dat wat er nu toe doet voor jou. Perfect om een grote Shift te maken, een nieuwe fase van je leven in te gaan, een nieuwe versie van jezelf te gaan belichamen en te verschuiven naar het volgende niveau van levenskwaliteit, levensvreugde en Leven in Ultieme Vrijheid. Alles ontstaat vanuit het NU. Inbegrepen in dit arrangement zijn al je overnachtingen, maaltijden, gebruik van de (infrarood)sauna en koud water dompeldouche.
De tijd die we samen doorbrengt geldt voor de uren overdag. Tijdens de avonden en nachten breng je tijd met jezelf of je meegebrachte partner door.

Tijd samen: 9 uur | Prijs: €975,-
Tijd samen: 2 dagen | Prijs: €1650,-
Tijd samen: 3 dagen | Prijs: €2500,-
Interesse?

laat je bericht achter

Wil je een Sprankelretraite met mij boeken of eerst nog wat meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord alle vragen. Ik neem binnen 24 uur contact met je op om alle details te bespreken en samen de datum en tijd te bepalen.

Je kunt er ook voor kiezen om direct een gratis Connectiegesprek van een half uur in mijn agenda in te plannen.