Ik leef in mijn eigen Hemel op Aarde. Ik hou van mezelf, mijn fijne leven, mijn heerlijke werk, het communiceren vanuit de frequenties van hogere dimensies en de vrijheid waarmee ik dit alles kan doen.

Ik heb Sparkle Paradise opgericht omdat ik jou wil supporten bij de Shift naar de Vijfde Dimensie, het ontwikkelen van Meesterschap over Fysieke Realiteit, het Moeiteloos Realiseren van jouw Droomleven, het Belichamen van je Essentie, het co-creëren met je Multidimensionale Zelf en Leven in Onvoorwaardelijke Liefde & Ultieme Vrijheid.

Ik voel een diepe liefde, compassie en bewondering voor jou. Je bent zo ongelofelijk machtig, krachtig en prachtig. Je beschikt over ongelimiteerde mogelijkheden en ik weet dat je tot alles in staat bent waar je van droomt, en meer…

Ik leer je hoe je de creatiekracht kunt benutten van je geest en in kunt tappen op de ongelimiteerde rijkdom van je bewustzijn en het genot dat je lichaam en geest je kunnen brengen. Ik draag er graag aan bij dat je vol zelfvertrouwen, eigenwaarde, levensvreugde, zelfliefde en sprankelende leiderschapskwaliteiten gaat doen waarvoor je hier gekomen bent.

Dit doe ik met zachtheid en begrip voor waar je staat en met toewijding en focus op Wie Je Werkelijk Bent en Wat Je Werkelijk Wilt. Co-creëren met mijn clienten voelt als een cadeau aan jou en aan mezelf tegelijkertijd. Niet alleen omdat het heerlijk is om te doen, maar ook vanwege de magische manifestaties die elke keer weer als gevolg in ons beider leven plaatsvinden. Met behulp van o.a. op maat gemaakte begeleide meditaties voor jou, zul je zien hoe moeiteloos en met hoeveel plezier jouw leven in korte tijd compleet gaat transformeren.

Als je met mij wilt co-creëren, dan kun je hieronder een gesprek aanvragen. Samen kijken we waar je staat, wat je wilt en of ik je hierbij kan helpen. Ik geef je daarna een indicatie van het aantal sessies dat ik verwacht dat je nodig hebt om de gewenste Shift te maken en beantwoord vervolgens alle vragen die je verder nog hebt, zodat je met helderheid en een goed gevoel een beslissing kunt nemen.

Na het invullen van het contactformulier neem ik binnen 24 uur contact met je op en laat ik je weten wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is voor onze belafspraak.

Mariëlle Duijndam

Ik wil graag een Intakegesprek

Ik wil genieten van de Hemel op Aarde

    Vink aan welke opties van toepassing zijn op jou.

Pin It on Pinterest