Aandacht

voor wie je werkelijk bent

Voor wie het transformatieproces zo simpel, licht, snel, aangenaam en moeiteloos mogelijk wil maken

Ik werk zowel met particulieren, zelfstandige ondernemers als bedrijven en organisaties. Mijn aanwezigheid heeft een katalyserend effect op iedereen met wie ik in contact kom. Dit kan confronterend, stimulerend en inspirerend zijn. Maar altijd precies het juiste, op het juiste moment. Er komt ruimte voor onvoorwaardelijke liefde. Voor echte verbinding. Voor grote veranderingen. Voor nieuwe energie. Voor een compleet nieuw level van bewustzijn. Voor het Leven in de Hemel op Aarde.

Voor particulieren en zelfstandigen

Ben je eraan toe om nu echt JA te zeggen tegen de belichaming van Wie Je Werkelijk Bent? Dan wil ik graag kijken of wij een perfecte match zijn om 1-op-1 met elkaar te werken de komende 3 á 6 maanden.

Vandaar dat ik een aantal mensen de mogelijkheid bied om een gratis sessie te ervaren:

  • Krijg een heldere visie rondom Wie Je Werkelijk Bent en hoe het zou zijn om Wie Je Werkelijk Bent echt te belichamen, te beleven en vanuit die creatieve connectie je leven vorm te geven.
  • Ontdek welke laagjes er nog zitten tussen jou en de versmelting met Wie Je Werkelijk Bent. (Oftewel tussen jou en het gevoel van vrijheid, vreugde, liefde, waardering, weten en kracht.)
  • Aan het einde van onze sessie voel je je herboren, sprankelend en geïnspireerd om voor eens en voor altijd JA te zeggen tegen de dagelijkse versmelting met je Essentie.

Je kunt van deze mogelijkheid gebruik maken door hier te klikken en een datum en tijd in mijn agenda te reserveren. Deze optie is beschikbaar zolang ik plek heb. De sessie is een online videomeeting via Zoom. Na je reservering ontvang je direct de bevestiging.

Wat je vraag, wens, droom, verlangen of behoefte nu ook is, uiteindelijk komt het altijd neer op een verdieping van je sensualiteit, soevereiniteit en staat van (bewust)zijn. Dit traject kun je overal voor inzetten.

Ik werk samen met jou vanuit de energie van het moment. Tijdens online sessies van ongeveer een uur ben ik totaal aanwezig en beschikbaar.

Elke sessie leidt tot meer helderheid, ontspanning, innerlijke rust, vreugde, kracht, liefde, vrijheid, genot, verbinding en waardering, terwijl je alle veranderingen ondertussen direct integreert in je dagelijkse leven.

Je innerlijke transformaties zorgen automatisch voor externe manifestaties.

Op verzoek worden onze sessies voor je opgenomen en krijg je toegang tot je eigen playlist. Door het terugkijken werkt alles steeds dieper door.

Tussen de sessies kan 1, 2 of 3 weken zitten, al naar gelang je eigen behoefte op dat moment. Je kunt elke volgende Sprankelsessie steeds zelf inplannen in mijn agenda, zodat je je eigen tempo kunt aanhouden.

Ervaar zelf hoe het voelt om mijn ondersteuning te ervaren in jouw dagelijks leven, terwijl je stap voor stap jouw eigen versie van ‘Leven in de Hemel op Aarde’ manifesteert, vanuit de belichaming van Wie Je Werkelijk Bent.

Investering 10 online sessies van een uur: €1.520,- (inclusief 21% BTW)

Een korter of langer traject op maat, en eventueel in een andere vorm, is bespreekbaar. Na een eerste kennismaking kan ik je hierin adviseren.

Plan een Connectiegesprek om te kijken of we een goede match zijn om met elkaar te werken. Of boek een Word NU Wie je Werkelijk Bent Sessie.

Wil je 1-op-1 een dagdeel, dag of meerdere dagen met mij doorbrengen? Dan kun je een Sprankelretraite boeken.

Dit is een hele fijne start van een online Sprankeltraject, maar kan ook een hele waardevolle verdieping tussendoor bieden.

In het Samen Zijn in het ‘dagelijkse leven’ komen direct duidelijk merkbaar jouw aspecten, manipulatietechnieken en beschermingslaagjes naar boven. Hier hoef je niet bang voor te zijn of jezelf voor te schamen, want iedereen heeft ze. Het gaat erom dat je hier weer bevrijd van kunt raken.

Samen creëren we een ruimte waarin je je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel weer helemaal vrij, sprankelend en je ZELF kunt gaan voelen.

Patronen van behoeftigheid en afhankelijkheid van externe invloeden en omstandigheden lossen op. Je raakt steeds meer comfortabel met je eigen sensualiteit en soevereiniteit. Er is geen hogere macht in jouw leven dan jij. Je gaat weer totaal over je eigen lichaam, leven, mind, geest, gevoel, ziel, ervaringen en al jouw creaties, relaties & manifestaties beschikken.

Ik kan je ondersteunen tijdens de ALIVE, THRIVE en DEEP DIVE fases. Klik hier voor meer informatie rondom de locatie(s), prijzen en beschikbaarheid.

Je menselijke identiteit is zorgvuldig door jou ontworpen en geprogrammeerd gedurende vele levens op Aarde. Maar het is een grote illusie. De deconstructiefase kan tussen de 10 en 15 jaar duren voor hen die fast-tracken of drie tot vier levens voor hen die een rustiger tempo aanhouden. Dit snelweg traject brengt je in de hoogste versnelling.

Je hoeft hier geen cursus of training of healings of wat dan ook voor te doen. Het gaat om het vergroten van je bewustzijn in de ervaring die je al hebt. Alles wordt je nu al aangereikt in het ‘gewone dagelijkse leven’.

Tijdens dit traject kom ik naast je wandelen, gaan we diepgaand met elkaar in verbinding en blijf ik je met mijn voorbeeld, bewustzijn en energie continu herinneren aan Wie Je Werkelijk Bent en hoe het anders kan.

Niets werkt zo effectief als de aanwezigheid van een belichaamde Master in je nabije omgeving die een compleet nieuwe standaard voorleeft. 

Je krijgt toegang tot mij via WhatsApp, e-mail, telefoon en ook fysieke ontmoetingen kunnen vanuit innerlijke inspiratie spontaan plaatsvinden.

Ik ben ‘gewoon’ mezelf en ga met jou om zoals met iedereen in mijn privé-leven. Hoe meer innerlijke afstemming bij jou, hoe meer er zal stromen.

Dit intensieve traject is mogelijk voor een periode van 3, 6 of 12 maanden. Informatie over je investering ontvang je op aanvraag na een Word NU Wie Je Werkelijk Bent sessie of een Oriënterend Connectiegesprek.

Voor groepen, bedrijven & organisaties

Wil je gewoon eens praten met mij om te kijken wat ik voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Klik dan hier en neem contact met mij op.

Fijn als je alvast een bericht achterlaat en me vertelt over je intentie/verlangen. Ik neem binnen 48 uur contact met je op.

Of plan hier direct een Connectiegesprek in mijn agenda.

Sprankelsatsang is een directe weg zonder specifieke technieken en methoden naar de ervaring van Leven in de Hemel op Aarde in het Hier en NU. De kernwoorden zijn: Meditatief | Verbinding | Rust | Vrede | Helderheid | Plezier

Herinner je weer Wie Je Werkelijk Bent en hoe het voelt om verbonden met je Zelf en de vervulling van al je verlangens te zijn. In dialoog kun je loslaten wat er nog tussen zit.

Sprankel = stralen vanuit een gevoel van innerlijke verbinding en vreugde. Sat = waar. Sanga = gezelschap. Sprankelsatsang = samen de heerlijke Stroom van Levensenergie en Bewustzijn toelaten die we in Essentie werkelijk Zijn.

Wanneer we alle laagjes van aangeleerde onwaarheden van onszelf af laten glijden, komen we uit bij een pure stroom van vreugdevolle, krachtige, vrije, liefdevolle en waarderende energie. Door deze energie door ons heen te laten stromen, ontstaat een gevoel van verbinding, helderheid, rust en innerlijk weten.

Tijdens een Sprankelsatsang bijeenkomst stel ik mezelf in stilte bewust open om die energie door mij heen te laten stromen en via mij te laten werken. Ik nodig jou uit om hetzelfde te doen, zodat we samen in deze energie kunnen baden en op vele manieren de vruchten ervan kunnen plukken.

Indien het toelaten van die Stroom van Levensenergie nieuw voor je is, of indien je hier om wat voor reden dan ook even niet meer mee in contact lijkt te kunnen komen, dan is er de gelegenheid om vragen te stellen, zodat je in dialoog meer en meer ontspanning, openheid en overgave kunt gaan ervaren.

Jezelf verbonden voelen in en met dit energetische Veld dat ons allen verbindt, zal moeiteloos leiden tot heling, stroming, inspiratie, vreugde, creativiteit en manifestaties van je wensen en verlangens.

Breng je aandacht terug naar de belangrijkste relatie in je leven: die met je ware Zelf. Tijd om je totale zelf te ontvangen, te ontspannen, te openen en op te laden met liefde, waardering, vreugde, vrijheid, kracht en helderheid.

Wat zou een gevoel van echte verbinding voor jouw relatie, familie, vrienden, gezin, bedrijf of team betekenen?

Het belang en de noodzaak van gevoelens als verbinding wordt door steeds meer mensen en bedrijven erkend. We verlangen ernaar. Er is behoefte aan. Het hoofd en het hart mogen in balans gaan komen. We willen meer contact met dat wat wezenlijk is en waar het echt om gaat. We willen onszelf en elkaar ontmoeten en onvoorwaardelijk gaan ontvangen, zonder oordeel. Want verbinding leidt tot vreugde. Vanuit een basis van verbinding met Wie We Werkelijk Zijn en Wat We Werkelijk Willen, wordt zelfs het onmogelijke mogelijk… Ik ga graag met jullie in gesprek, via de energie van de Stroom die ons allen verbindt. Dan kunnen we ons laten verrassen door wat er van-Zelf ontstaat…

Sprankelsatsang bijeenkomst organiseren

Neem contact met mij op om een privé Sprankelsatsang bijeenkomst met een door jou samengestelde groep aan te vragen. Of laat het me weten indien je jouw mooie locatie beschikbaar wilt stellen voor een openbare Sprankelsatsang bijeenkomst. Deze komt dan op de kalender.

Of plan hier direct een Oriënterend Connectiegesprek in mijn agenda.

Wil je je invloed en werkwijze binnen een afdeling, team, branche, bedrijf, organisatie of expertisegebied naar een compleet ander niveau brengen?

Werken vanuit 3D bewustzijn is beperkt en traag in vergelijking tot werken vanuit 5D bewustzijn. Dan wordt alles moeiteloos en magisch mogelijk.

Je gaat dan bewust gebruik maken van het Veld van Ongelimiteerde Mogelijkheden door in jouw Goddelijke Creatiekracht te gaan staan.

Dit traject is perfect voor iedereen die het zichzelf makkelijker wil maken. Minder moeite, minder stress, minder druk, minder zorgen, minder hoeven managen, minder analyseren, minder nadenken, minder hoeven oplossen. Je gaat samenwerken met Wie Je Werkelijk Bent en bereikt op die manier veel meer, veel sneller, veel makkelijker en met veel meer plezier.

Na een Oriënterend Connectiegesprek ontvang je een offerte voor een traject op maat, zodat het perfect aansluit bij jouw leven en intenties.

Verlang je ernaar om met jouw bedrijf, team, organisatie, afdeling of groep naar het volgende niveau te gaan? Staan jullie ervoor open om op een compleet nieuwe manier te gaan (samen)werken? 

Dan kun je mij inhuren om een tijdje intern met jullie mee te lopen. Door in contact met elkaar te zijn kan de hele cultuur van binnenuit naar buiten toe getransformeerd worden.

Zo kunnen jullie samen de overstap maken van lineair (doelgericht) naar circulair (ervaringsgericht) werken. Met als gevolg dat iedereen zich meer vervuld voelt en meer eigen verantwoordelijkheid neemt. Waardoor er veel minder drama, ruis, vertraging, onzekerheid, onrust en afhankelijkheid is. De helderheid, creativiteit en spontaniteit van mensen neemt toe.

Na een Oriënterend Connectiegesprek ontvang je een offerte voor een traject op maat, zodat het perfect aansluit bij jouw/jullie intenties.

Wat

mensen zeggen

"Duizend mensen die tot Zelfrealisatie komen, zullen meer doen om deze planeet te veranderen dan alle protesten, marsen, activiteiten en debatten."

- Adamus St. Germain -
Leven

MET HART EN ZIEL

Wat maakt jouw Hart en Ziel compleet gelukkig?

Als ik deze vraag aan je hoofd zou stellen dan komt ze met allerlei antwoorden over wat je denkt te willen. Maar wat wil je hart? Wat wil je ziel? Wat maakt hen gelukkig? Wat doet jouw hart sprankelen? Wat doet jouw ziel stralen? De verlangens van ons hart en onze ziel zijn simpel. Zij willen gevoeld en gekend worden. 

Ons hoofd leeft binnen het concept van tijd en ruimte. Maar je hart en je ziel leven buiten de tijd. Zij zijn het liefste tijdloos en grenzeloos. Verbonden met elkaar.

Mijn hart en ziel willen zich verbinden met die van jou. Ik wil niets liever dan jou ontmoeten. Je écht ontmoeten. Ervaren Wie Jij Werkelijk Bent. Ontdekken wat zich van Zelf ontvouwt in ons contact. Het pad van synchroniciteit de ruimte geven om zich aan ons te openbaren. Open staan om te ontvangen wat ons aangereikt wordt. Zo leef ik mijn leven. Zo werk ik. Zo co-creëer ik samen met mensen. Mijn cliënten worden zo van Zelf mijn vrienden. Omdat we elkaar echt toelaten… met hart en ziel.

In eerste instantie vindt je hart dat mogelijk spannend. Ze durft zich niet meer zo snel te laten zien. Die tederheid, die openheid, die ongeremdheid, die spontaniteit, die liefde… dat verlangen om samen vreugde te kunnen ervaren door elkaar toe te laten. Misschien heb je zelfs nog nooit ervaren hoe diep dat kan gaan…

Ik heb mezelf vrij gemaakt van alles wat me ervan weerhield om mezelf echt totaal voor jou te kunnen openen en je mijn hart en ziel te kunnen tonen. In ons contact kom je erachter in hoeverre jij dit ook al durft en fijn vindt. En omdat ik oneindig veel compassie voel voor waar je nu ook staat en wat je nu ook tegenkomt, zul je merken dat je stapje voor stapje ook steeds comfortabeler raakt met het toelaten van Wie Jij Werkelijk Bent. Jouw hart en ziel mogen weer op de voorgrond treden. 

Jouw hart en ziel gaan het verschil maken. Dit is wat we nu thuis, in al onze relaties, op het werk, in het bedrijfsleven en alle soorten organisaties nodig hebben. 

"Persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling kan alleen gerealiseerd worden door een groter bewustzijn van de ervaring die je al hebt."

- Adamus St. Germain -
Voorbereiding

op jouw zelfrealisatie

Onderstaande elementen zijn vrijwel altijd onderdeel van het transformatieproces dat leidt tot Zelfrealisatie en Meesterschap over jezelf en jouw leven. In de praktijk lopen alle fases door elkaar. Je kunt zelf bepalen of je er in groepsverband of in een 1-op-1 traject met mij doorheen wilt gaan. Ze vullen elkaar ook heel goed aan.

ALIVE

Wanneer jouw hart en ziel weer op de voorgrond mogen treden, kom je in contact met je lichaam, je levensenergie en je passie voor het feit dat je bestaat en leeft. Je verlangen om werkelijk te Leven in Ultieme Vrijheid groeit.

THRIVE

Het is natuurlijk voor ons als mens om te floreren op elk gebied van ons leven. We hoeven het alleen maar te kiezen en toe te laten. Wat heb jij nodig om de controle compleet los te kunnen gaan laten?

DEEP DIVE

 Tijd om je terug te trekken in je cocon om te ontpoppen als vlinder met vleugels. Diep jezelf in duiken om de shift te kunnen maken van menselijke manager naar goddelijke creator. Leven met hart en ziel in ultieme vrijheid.