Over mij in het kort

Ik draag het veld van Onvoorwaardelijke Liefde, de Christus-energie, in mij en om mij heen. Dit veld is een bedding voor alle mensen die ik ontmoet. Daarnaast kan ik eraan bijdragen om deze energie te aarden in je fysieke lichaam. Hierbij maak ik tevens gebruik van mijn hooggevoeligheid, mediamieke gaven en mijn communicatie met de niet-fysieke wereld. Dit wordt vaak ervaren als een soort initiatie waarbij ik je ondersteun bij het openen van jezelf voor de frequenties van deze Christus-energie, waardoor alles wat hier niet langer mee resoneert ook als vanzelf zal oplossen. Als gevolg van deze upgrade van je systeem kun je jezelf bewuster en zelfverzekerder gaan voelen en gemakkelijker manifesteren wat je echt wilt.

 

— Joke Nijveld

De uitgebreide versie

Ik ben geboren en opgegroeid op het platteland. Als kind verstopte ik me regelmatig in het graan want dan wist ik dat ik mijn eigen energie, die ik ten diepste ben, kon voelen. Dit was een hele veilige plek voor mij. Dit gaf toen al rust en ik werd er blij van want daar kon ik voelen dat alles goed was.

Als ik uit die heerlijke plek vandaan ging, voelde ik bewust dat ik weer in een andere wereld stapte, de wereld waarin ik aan de verwachtingen en goedkeuring van anderen voldeed. Dit maakte me vaak alleen en verdrietig. Ook had ik in die tijd contact met wezens uit het universum die me informatie gaven. Die lieten mij zien dat het belangrijk was dat ik blij was en dat ik kon genieten.

Ik wist als kind dat er meer was dan dat mijn omgeving zag. Ik zag toekomstbeelden van mensen die later werkelijkheid bleken te worden. Daarnaast zag ik overleden mensen die mij soms informatie gaven over hun familie, zodat ik deze aan hen door zou kunnen geven, maar wat ik als kind echt niet durfde. Ook zag ik aan de energie van mensen om hen heen of ze de waarheid vertelden. Dit bracht mij in verwarring omdat mensen andere verhalen vertelden dan dat hun energie liet zien. En dan dacht ik dat ik niet goed was.

Als kind was ik al hoogsensitief en voelde de energie om mij heen. Ik reageerde daar ook op, voelde me soms onrustig/angstig, omdat iemand in mijn omgeving zich zo voelde. Als volwassene heb ik geleerd deze energieën te onderscheiden, zodat ik nu meestal in mijn eigen energie ben en er geen vermenging meer is. Maar nog steeds ervaar ik energetische onrust als er ergens in de wereld bijvoorbeeld een tsunami of aardbeving is. Ik word dan onrustig op het moment dat het gebeurt en daarna verdwijnt het weer.

Toen ik ouder werd ging er een laagje over dit bewustzijn, zodat ik mij hetzelfde voelde als mijn vriendinnetjes en ik mij gemakkelijk aan kon passen. Op de middelbare school ontdekte ik dat iedereen zijn eigen waarheden had en dat deze ook klopten met zijn of haar overtuigingen. Ook had ik weinig eigen mening in die tijd, zo dacht ik, maar ik ontdekte dat ik open-minded was en dat er vele waarheden naast elkaar kunnen bestaan. Ik werd me bewust dat elk mens vanuit zijn eigen ervaringen zijn verhaal ervaart en vertelt. Vanuit dat bewustzijn kon ik luisteren naar hun verhalen, vaker zonder oordeel.

Na de geboorte van onze oudste zoon had ik een bijna-dood-ervaring. Daardoor kwam ik in contact met Jezus (Christus) die mij op stond te wachten. Ik heb zo’n liefdevolle energie ervaren waar ik vanaf dat moment steeds naar terug kon. Ik wist dat 

deze energie er altijd was ook al ervoer ik dat soms heel anders in mijn leven.

De informatie die ik van Jezus kreeg:

 

“Alles is liefde. Het is de basis van elk mens, ook al toont hij/zij zich anders naar de buitenwereld.”

Ik besefte duidelijk dat ik eerst de liefde in mijzelf mocht toestaan voordat ik het ook in anderen kon zien. In elk mens is liefde. Steeds vaker kon ik mensen zo ervaren en zien. Het mooie daarvan is dat mensen zich steeds vaker gingen openen naar mij. Dit vroeg van mij omarming van aspecten in mijn leven waar ik weerstand bij voelde. Dit ging met ups en downs. Maar ik wist dat ik elke keer weer terug kon naar de energie van mijn bijna-dood-ervaring. Zo groeide de liefde voor mijzelf. Hiervoor kreeg ik de nodige ervaringen aangereikt. Soms was ik die energie helemaal kwijt. Maar diep in mijn herinnering was de basis van deze energie steeds aanwezig. Ik wist ook dat ik er gemakkelijk contact mee kon maken, maar ook dat vergat ik regelmatig. Al geruime tijd verbind ik me weer met deze energie in mij die er gewoon altijd is. Ik hoef alleen maar stil te zijn en dan voel ik de kracht van deze energie.

Het is duidelijk voor me dat ik dit veld van Onvoorwaardelijke Liefde, de Christus-energie in mij draag en dat dit om mij heen is. Dit veld is een bedding voor alle mensen die ik ontmoet. Daarnaast kan ik eraan bijdragen om deze energie te aarden in je fysieke lichaam.

Hierbij maak ik tevens gebruik van mijn hooggevoeligheid, mediamieke gaven en mijn communicatie met de niet-fysieke wereld. Dit wordt vaak ervaren als een soort initiatie waarbij ik je ondersteun bij het openen van jezelf voor de frequenties van deze Christus-energie, en waardoor alles wat hier niet langer mee resoneert als vanzelf zal oplossen.

Als gevolg van deze upgrade van je systeem kun je jezelf bewuster en zelfverzekerder gaan voelen en gemakkelijker manifesteren wat je echt wilt.

Datum: 27 maart 2018

Pin It on Pinterest