Spelen met energie

Is voor mij het mooiste wat er is. Het onzichtbare voelen en door mijn machtig mooie lijf laten stromen. Beseffen dat de Goddelijke liefdesstroom continu door me heen stroomt en op meesterlijke wijze voor mij zorgt.

Intuïtie

Ik geloof in authenticiteit en in mijn eigen liefdesstroom en dat er niks, maar dan ook niks belangrijker is dan te luisteren naar mijn intuitieve  zelf. Ik geloof dat er in mij een oneindige potentie aan mogelijkheden aanwezig is en dat het aan mij is daar ongegeneerd van te genieten.

Hemel op aarde leven

Als je kijkt naar mijn naam betekent Thea “Godsgeschenk” en “Jurina” werker met de aarde. Niet verwonderlijk dat ik zowel met het aardse als met het niet-aardse verbinding voel. Contact maken met mensen die niet (meer) fysiek aanwezig zijn is voor mij iets wat natuurlijk en eigen is. De liefde en waardering die er vanuit dit onzichtbare veld voor ons is, is immens en niet te begrijpen.

Hier op aarde mogen wij deze liefde Leven. Een stem geven. Uitdrukking geven. Ik geniet immens van mijn eigen leven en dat van alle mensen om me heen.

Als je eenmaal beseft hoeveel moois er in jou aanwezig is kun je niet anders dan jezelf liefhebben en waarderen en nieuwsgierig zijn naar wat je allemaal nog meer zult ontdekken. 

“Het komt mooier –en makkelijker – dan ik kan bedenken”

Het universum, het leven,  jouw lijf, weet de weg.

Altijd.

Pin It on Pinterest