Alles wat we zoeken zit in ons. Elk verlangen dat we hebben heeft een specifieke frequentie; wat zich vertaalt in een specifiek gevoel. Al die gevoelens zijn beschikbaar in ons. Je kunt er niet naar zoeken, want dan zijn ze onvindbaar. Maar je kunt wel een heldere intentie hebben om de vervulling van dat verlangen te ervaren en jezelf er vervolgens voor te openen.

En je kunt jezelf ook openstellen voor de vervulling van verlangens waarvan je nu nog niet eens bewust weet dat je ze hebt.

“Het is mijn intentie om de frequenties te ervaren van nieuwe creaties die klaar staan om zich via mij te ontvouwen.”

Dat is een voorbeeld van de intentie die je kunt hebben.

“Het is mijn intentie om de frequenties te ervaren van nieuwe gaven die tot nu tot nog niet tot mijn beschikking stonden.”

Hoe creatief kun je zijn met je intentie en je bereidheid om te openen? Hoe stil ben je bereid te zijn om te kunnen luisteren?

Hoeveel ruimte is er in je leven om te kunnen horen, te kunnen zien en te kunnen voelen – voorbij je huidige fysieke realiteit?

Ik nodig je uit om hiermee te spelen en op je eigen innerlijke ontdekkingsreis te gaan.

En deel hieronder je ervaringen als je wilt…

Liefs,

Mariëlle

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Founder of Sparkle Paradise | Unconditional Self-Love Facilitator
Ik ben een spiegel van Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde en van nature een krachtige catalyst bij persoonlijke transformatieprocessen. Voor hen die zelf al contact hebben gemaakt met hun eigen goddelijkheid, goedheid en grootsheid, of het sterke verlangen hebben om dit te doen – en hier ook voor open staan, zal het samenzijn ervaren worden als een verademing, ondersteuning en bevestiging op je pad van ontwaken, zelfrealisatie en het shiften naar de volgende dimensie(s).

Pin It on Pinterest