Alles wat we zoeken zit in ons. Elk verlangen dat we hebben heeft een specifieke frequentie; wat zich vertaalt in een specifiek gevoel. Al die gevoelens zijn beschikbaar in ons. Je kunt er niet naar zoeken, want dan zijn ze onvindbaar. Maar je kunt wel een heldere intentie hebben om de vervulling van dat verlangen te ervaren en jezelf er vervolgens voor te openen.

En je kunt jezelf ook openstellen voor de vervulling van verlangens waarvan je nu nog niet eens bewust weet dat je ze hebt.

“Het is mijn intentie om de frequenties te ervaren van nieuwe creaties die klaar staan om zich via mij te ontvouwen.”

Dat is een voorbeeld van de intentie die je kunt hebben.

“Het is mijn intentie om de frequenties te ervaren van nieuwe gaven die tot nu tot nog niet tot mijn beschikking stonden.”

Hoe creatief kun je zijn met je intentie en je bereidheid om te openen? Hoe stil ben je bereid te zijn om te kunnen luisteren?

Hoeveel ruimte is er in je leven om te kunnen horen, te kunnen zien en te kunnen voelen – voorbij je huidige fysieke realiteit?

Ik nodig je uit om hiermee te spelen en op je eigen innerlijke ontdekkingsreis te gaan.

En deel hieronder je ervaringen als je wilt…

Liefs,

Mariëlle

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest