Tempel Training

Training voor het ontwikkelen van Meesterschap
over Fysieke Realiteit en Multidimensionaal
Leiderschap in deze nieuwe Gouden Tijd.

De Sparkle Paradise Tempel Training biedt de nieuwe leiders van morgen 
een fasttrack om te ontwaken en te gaan creëren vanuit hun goddelijkheid.
Voor (toekomstige) coaches, leiders, healers, sprekers, schrijvers, ouders
& ondernemers die samen een paradijs op aarde willen manifesteren.
Lees meer

Tempel Training

Training voor het ontwikkelen van Meesterschap over Fysieke Realiteit en Multidimensionaal Leiderschap in deze nieuwe Gouden Tijd.

De Sparkle Paradise Tempel Training biedt de nieuwe leiders van morgen een fasttrack om te ontwaken en te gaan creëren vanuit hun goddelijkheid. Voor (toekomstige) coaches, leiders, healers, sprekers, schrijvers, ouders & ondernemers die samen een paradijs op aarde willen manifesteren.
Lees meer

Je Soevereine Zelf Zijn

Het meest revolutionaire dat je kunt doen

Het meest revolutionaire dat je kunt doen in deze tijd van ontwaken is je Soevereine Goddelijkheid gaan (h)erkennen. Dat houdt in dat je erkent dat je geschapen bent in de gelijkenis van God – of hoe je ‘hem’ of ‘haar’ wilt noemen. Betekenissen van het woord ‘soeverein’ zijn onder andere: 1. Eigen baas op eigen gebied, 2. Wie niet afhankelijk is van hoger gezag, 3. Oppermachtig, 4. Alleenheerser, 5. Koning(in), 6. Onafhankelijke vorst. Een tempel is een plek waar je een God eert. In de Sparkle Paradise Tempel ga je je Goddelijke Zelf (h)erkennen, eren en weer met ‘hem/haar’ bewust leren co-creëren. Waardoor je een voorbeeld wordt van onvoorwaardelijke liefde en ongelimiteerde mogelijkheden.

De Sparkle Paradise Tempel bestaat in totaal uit 6 pilaren: Shift – Essentie – Droomleven – Meesterschap – Leiderschap – Missie. Alle pilaren vormen samen een dragend geheel voor het (jezelf) realiseren en manifesteren van (jouw) Hemel op Aarde.

Binnen de Tempel Training wordt je geen vast programma aangeboden. Alles ontvouwt zich vanuit het NU. Wij bieden je de ruimte waarin je zult ontwaken in het besef van Wie Je Werkelijk Bent en Meesterschap gaat ontwikkelen over je eigen voorstellingsvermogen en aandacht, aangezien zij de Bron zijn van je hele realiteit.

Je kunt ervoor kiezen om één voor één met elke pilaar bezig te zijn of je kunt meerdere pilaren tegelijkertijd aandacht geven. Het ligt er maar net aan waar je nu staat, waar je nu doorheen gaat en welk verlangen je hierbij voelt qua ondersteuning.

Hoe lang je met elke pilaar bezig bent bepaal je ook zelf. Jij voelt wanneer je jezelf iets eigen hebt gemaakt en je zin hebt in een volgende stap. Je kunt wekelijks deelnemen aan diverse online meetings en daarbij kiezen voor aanvullende fysieke meetings.

Wil je er een half jaar vol voor gaan en onbeperkt toegang krijgen tot alle online meetings op alle werkdagen van de week en korting krijgen op deelname aan fysieke bijeenkomsten? Dan kun je hieronder kiezen voor de Tempel Training (Plus) Groep.

Kom verder als je een diepgaand gevoel van liefde en geluk wilt ervaren, ongeacht je omstandigheden. Als je wilt stralen en sprankelen en vanuit je Essentie iets voor anderen wilt betekenen. Laat stap voor stap alles achter wat je dacht te weten over jezelf en het leven. Ga vanuit ultieme vrijheid ontdekken Wie Je Werkelijk Bent.  Realiseer moeiteloos en met plezier de dromen die staan te wachten om via jou op Aarde gemanifesteerd te worden. Samen met andere ontwaakte masters, leiders en ervaringsdeskundigen.

Mijn naam is Mariëlle Duijndam, ik ben de creator van Sparkle Paradise en ik leid de meeste activiteiten in deze tempel. Hierbij word ik soms aangevuld en ondersteund door anderen waar ik graag mee samenwerk vanwege de unieke talenten die zij inbrengen.

Jarenlang ben ik door allerlei ervaringen heengegaan op het gebied van de Shift, Essentie, Droomleven, Meesterschap, Leiderschap en Missie. Als gevolg is daar dit aanbod en deze manier van leven uitgekomen. Het zijn focuspunten waar ik mezelf nog steeds graag op dagelijkse basis mee bezig houd omdat ik daardoor mijn Essentie kan ervaren en steeds verder door kan blijven ontwikkelen. En samen bewust en met plezier van deze krachten gebruik maken is gewoon geweldig!

Ik geniet ervan om een voorbeeld te zijn van Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde en je datgene aan te reiken wat er in ons contact via mij wil stromen. Ik ben een kanaal voor bevrijdende perspectieven die de frequentie van je vibratie omhoog kunnen helpen brengen. Zodat je ook makkelijker toegang krijgt tot je eigen inspiratie en helderheid.

Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om mensen in hun ongeremde goddelijke creatiekracht te laten komen en hun ondernemingen vanuit dit nieuwe bewustzijn neer te zetten en overvloedig te laten stromen.

“Richt je op het licht in je Zelf en alle duisternis verdwijnt.”

"Birds flying high... You know how I feel... It's a new dawn. It's a new day. It's a new life. For me. And I'm feeeeeeling gooooood!!"

Sparkle Paradise

Tempel voor Meesterschap over Fysieke Realiteit en Multidimensionaal Leiderschap in deze nieuwe Gouden Tijd.
Supportplatform en toegangsportaal naar andere dimensies, realiteiten, staten van bewustzijn en versies van jezelf.

De intentie en visie achter Sparkle Paradise is het manifesteren van Hemel op Aarde en het creëren van een netwerk van mensen die in hun eigen goddelijke creatiekracht staan en hier individueel en met elkaar gebruik van maken. Gelukkige mensen die Weten Wie Ze Werkelijk Zijn en genieten van Wat Ze Werkelijk Willen. Leiders die als moeders zorgen voor de mensheid terwijl ze door de Shift naar de vijfde dimensie gaan. Leiders die als vaders focussen op de wereld die ze willen creëren en manifesteren via hun leven. Voorlopers en voorbeelden van hoe het anders kan in een tijd van grote veranderingen. Een Gouden Tijd waarin we de wetten van een 3-dimensionale wereld ontstijgen en ontwaken in het bewustzijn van ons multidimensionale, ongelimiteerde, niet-fysieke Zelf.

Omdat iedereen de komende jaren door de Shift heen zal gaan. Bewust of onbewust, gewenst of ongewenst. Dit komt omdat de Aarde naar een steeds hogere trillingsfrequentie beweegt en wij daardoor automatisch mee gaan shiften. Alles van een lagere frequentie zal losgetrild worden. Dit zorgt ervoor dat oude patronen en emoties aan de oppervlakte komen, zodat ze geneutraliseerd en geïntegreerd kunnen worden. Met als gevolg dat wij mensen veranderen en daardoor ook de beslissingen die we nemen en de nieuwe dingen die we in de wereld zetten.

Indien je niet weet wat er gaande is kan het je nogal overvallen en is de kans groot dat je jezelf overweldigd gaat voelen. Wanneer je jezelf tijdens deze periode omringt met gelijkgestemden zul je jezelf gesteund kunnen voelen ongeacht de onzekere tijden van verandering waar je doorheen zult gaan terwijl je een enorme Shift van drie- naar vijfdimensionaal Bewustzijn maakt – en er zelfs plezier aan kunnen beleven!

Tijdens de Shift Meetings kun je vragen stellen over alles wat je jezelf afvraagt, meemaakt, mist, verlangt, denkt, doet, wilt, niet wilt et cetera. En het effect kunnen ervaren van een metafysisch perspectief dat voorbij gaat aan ons 3D bewustzijn.

Vrijwel elke maandagochtend van 09:00 tot 10:00 is er een Online Shift Meeting met Mariëlle Duijndam. Wanneer je een Shift Abonnement hebt kun je voor €33,- per maand deelnemen aan elke bijeenkomst en ontvang je ook de MP3 opnames naderhand.

Aan het begin van elke maand ontvang je per email een link met een wachtwoord, indien je abonnement niet door jou geannuleerd of gepauzeerd is.

Vrijwel elke maandagochtend van 09:00 tot 10:00 is er een Online Shift Meeting met Mariëlle Duijndam. Wanneer je een Shift Abonnement hebt kun je voor €33,- per maand deelnemen aan elke bijeenkomst en ontvang je ook de MP3 opnames naderhand.

Daarnaast zijn er regelmatig fysieke bijeenkomsten in Delft en andere delen van het land.

Ga voor meer informatie naar de Activiteiten Agenda en zoek op Shift bijeenkomsten.

Of meld je aan voor onze Shift Mailinglijst voor een update over nieuwe toevoegingen aan de Activiteiten Agenda.

Elke maandagochtend van 09:00 tot 10:00 is er een Online Shift Meeting met Mariëlle Duijndam. Hier kun je kosteloos aan deelnemen en vragen stellen. Kun je er niet altijd LIVE online bij zijn of wil je de opnames sowieso graag terug luisteren? Dan kun je een maandelijks (opzegbaar) abonnement afnemen voor €33,- per maand en alle MP3 opnames van die maand vanuit je eigen account downloaden:

Klik hier om jezelf te abonneren op een Shift Abonnement

Door de Shift meetings kan je geest tot rust komen. De Essentie meetings helpen je steeds dieper te zakken in die totale ontspanning en verbinding met je Zelf. Je gaat contact maken met Wie Je Werkelijk Bent en je gaat die energie steeds verder toelaten om vrijuit door je lichaam heen te stromen. Die levensenergie kun je ook herkennen als seksuele energie. In de kern ben je namelijk een orgastisch, gelukzalig, vreugdevol wezen dat hier is om op allerlei creatieve en speelse manieren vorm te geven aan die energie. Het is een krachtbron die je van alles kan voorzien wat je maar wenst. Het is het vuur dat je passie en je Essentie tot leven doet komen, via Jou.

De meesten onder ons hebben geleerd om deze kracht te dempen en dit vuur te doven. We willen niet teveel, te groot, te aanwezig, te krachtig, te overweldigend, te aantrekkelijk, te overheersend, te gepassioneerd, te dominant, te betweterig, te gelukkig, te succesvol, te rijk, te vrolijk, te licht, te simpel of te [vul zelf maar in] zijn.

We hebben ideeën ontwikkeld over hoe wij en anderen dienen te zijn om geaccepteerd en gewaardeerd te worden. Maar dat is nu niet belangrijk meer. Het gaat erom dat jij jezelf in al je Grootsheid en Stromende Sprankelendheid gaat omarmen en eren.

Wie in staat is om zichzelf onvoorwaardelijk te omarmen en zich kan overgeven aan het NU, gaat zijn eigen (orgastische en creatieve) levensenergie ervaren en laten stromen, waar vanZelf de mooiste relaties en creaties uit voort kunnen komen.

Vrijwel elke dinsdagochtend van 09:00 tot 10:00 is er een Online Essentie Meeting met Mariëlle Duijndam. Wanneer je een Essentie Abonnement hebt kun je voor €50,- per maand deelnemen aan elke bijeenkomst en ontvang je ook de MP3 opnames naderhand.

Aan het begin van elke maand ontvang je per email een link met een wachtwoord, indien je abonnement niet door jou geannuleerd of gepauzeerd is.

Vrijwel elke dinsdagochtend van 09:00 tot 10:00 kun je op basis van een maandelijks abonnement deelnemen aan een Essentie – Online Meeting met Mariëlle Duijndam.

Daarnaast zijn er regelmatig fysieke bijeenkomsten in Delft en andere delen van het land.

Ga voor meer informatie naar de Activiteiten Agenda en zoek op Essentie bijeenkomsten.

Of meld je aan voor onze Essentie Mailinglijst voor een update over nieuwe toevoegingen aan de Activiteiten Agenda.

Elke dinsdagochtend van 09:00 tot 10:00 is er een Online Essentie Meeting met Mariëlle Duijndam. Wil je deze meetings bijwonen of naderhand beluisteren? Dan kun je een maandelijks (opzegbaar) abonnement afnemen voor €50,- per maand en alle MP3 opnames van die maand vanuit je eigen account downloaden:

Klik hier om jezelf te abonneren op een Essentie Abonnement

Alles wat we in het leven willen, willen we omdat we denken dat het ons een bepaald gevoel gaat geven. Maar waarom wachten tot later als je dat gevoel nu al kunt ervaren? De Droomleven meetings zijn er om te ontdekken waar je energie van gaat stromen qua gedachten en visualisaties en hier plezier en vreugde door beleven. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat we afgestemd raken op nieuwe tijdlijnen en andere realiteiten dan we gewend waren. Ineens wordt alles mogelijk. Want alles wat we onszelf voor kunnen stellen is al een realiteit in het kwantumveld. En nu je er contact mee hebt gemaakt en dit op regelmatige basis doet tijdens deze meetings, word je als vanzelf een ander mens met een andere staat van zijn, een andere stemming en ander gedrag als gevolg. Dingen gaan zich op je pad manifesteren. Ideeën dienen zich aan. Mensen komen met voorstellen. Je ontmoet de perfecte persoon op het perfecte moment…

Wie niet gehecht is aan een uitkomst later, kan de overvloed die zich in dit moment bevindt ten volle beleven en benutten. Geduld is enkel nodig indien je gelooft dat je fysieke realiteit echter en meer vervullend is dan je innerlijke gevoelswereld.

Vrijwel elke woensdagochtend van 09:00 tot 10:00 is er een Online Essentie Meeting met Mariëlle Duijndam. Wanneer je een Droomleven Abonnement hebt kun je voor €100,- per maand deelnemen aan elke bijeenkomst en ontvang je ook de MP3 opnames naderhand.

Aan het begin van elke maand ontvang je per email een link met een wachtwoord, indien je abonnement niet door jou geannuleerd of gepauzeerd is.

Vrijwel lke woensdagochtend van 09:00 tot 10:00 kun je op basis van een maandelijks abonnement deelnemen aan een Droomleven – Online Meeting met Mariëlle Duijndam.

Daarnaast zijn er regelmatig fysieke bijeenkomsten in Delft en andere delen van het land.

Ga voor meer informatie naar de Activiteiten Agenda en zoek op Droomleven bijeenkomsten.

Of meld je aan voor onze Droomleven Mailinglijst voor een update over nieuwe toevoegingen aan de Activiteiten Agenda.

Elke woensdagochtend van 09:00 tot 10:00 is er een Online Droomleven Meeting met Mariëlle Duijndam. Wil je deze meetings bijwonen of naderhand beluisteren? Dan kun je een maandelijks (opzegbaar) abonnement afnemen voor €100,- per maand en alle MP3 opnames van die maand vanuit je eigen account downloaden:

Klik hier om jezelf te abonneren op een Droomleven Abonnement

Velen onder ons hebben het diepgewortelde verlangen om iets voor anderen te betekenen. Maar hoe doe je dit op de meest effectieve, plezierige en moeiteloze manier? Het antwoord ligt in het ontwikkelen van Meesterschap over jezelf en je eigen fysieke realiteit, want iedereen die daarin voorkomt is jouw eigen creatie. Mensen worden in jouw aanwezigheid wat jij in hen ziet. Maar als jij jezelf nog niet volledig ziet, dan kun je een ander ook niet volledig zien. Meesterschap draait om het ontwaken in het bewustzijn van je Multidimensionale Zelf, zodat je volledig vrij van de gedachtepatronen van de 3D-wereld kunt functioneren. Dit gaat voorbij coaching, therapie enzovoorts, omdat je contact met de ander maakt op een compleet ander niveau…

Wanneer je Goddelijkheid versmelt met je Menselijkheid word je Meester over je Fysieke Realiteit. Ontwikkel de kunst van het toelaten van het leven en het focussen op dat wat je (meer) wilt zien. Een absolute aanrader voor iedereen die coach, therapeut, healer, leider, mentor, spreker, schrijver et cetera is of wil zijn.

Vrijwel elke donderdagochtend van 09:00 tot 10:00 is er een Online Meesterschap Meeting met Mariëlle Duijndam. Wanneer je een Meesterschap Abonnement hebt kun je voor €200,- per maand deelnemen aan elke bijeenkomst en ontvang je ook de MP3 opnames naderhand.

Aan het begin van elke maand ontvang je per email een link met een wachtwoord, indien je abonnement niet door jou geannuleerd of gepauzeerd is.

Vrijwel elke donderdagochtend van 09:00 tot 10:00 kun je op basis van een maandelijks abonnement deelnemen aan een Meesterschap – Online Meeting met Mariëlle Duijndam.

Daarnaast zijn er regelmatig fysieke bijeenkomsten in Delft en andere delen van het land.

Ga voor meer informatie naar de Activiteiten Agenda en zoek op Essentie bijeenkomsten.

Of meld je aan voor onze Meesterschap Mailinglijst voor een update over nieuwe toevoegingen aan de Activiteiten Agenda.

Elke donderdagochtend van 09:00 tot 10:00 is er een Online Meesterschap Meeting met Mariëlle Duijndam. Wil je deze meetings bijwonen of naderhand beluisteren? Dan kun je een maandelijks (opzegbaar) abonnement afnemen voor €200,- per maand en alle MP3 opnames van die maand vanuit je eigen account downloaden:

Klik hier om jezelf te abonneren op een Meesterschap Abonnement

Omdat er een moment komt dat het tijd is om te zeggen: “Ok, ik ben klaar met aan mezelf werken. Ik ben goed genoeg zoals ik ben. Ik ben liefde en ik wil die ruimte van onvoorwaardelijke liefde aanbieden aan anderen.” Dat is het moment dat je werkelijk diensten en producten gaat creëren en bijeenkomsten gaat organiseren. Je gaat staan in jouw leiderschap en komt naar buiten met wie je bent en wat jou vreugde brengt. En terwijl je dit doet, kom je van alles tegen. Je doet allerlei ervaringen op…

Sta je al in jouw leiderschap maar voel je dat je het met veel meer gemak en plezier zou willen doen? Meer vanuit de kracht van je visie & vibratie dan enkel en alleen vanuit de kracht van logica & actie? Dan zijn deze bijeenkomsten ook perfect geschikt voor jou.

De leiderschapsgroep is voor hen die zichzelf willen laten supporten vanuit multidimensionaal bewustzijn, terwijl ze datgene gaan doen wat hun intuïtie hen influistert van moment tot moment. Je bent hier om met jouw moed en bereidheid een beweging op gang te brengen, door te Zijn Wie Je Werkelijk Bent.

Vrijwel elke vrijdagochtend van 09:00 tot 10:00 is er een Online Leiderschap Meeting met Mariëlle Duijndam. Wanneer je een Leiderschap Abonnement hebt kun je voor €300,- per maand deelnemen aan elke bijeenkomst en ontvang je ook de MP3 opnames naderhand.

Aan het begin van elke maand ontvang je per email een link met een wachtwoord, indien je abonnement niet door jou geannuleerd of gepauzeerd is.

Vrijwel elke vrijdagochtend van 09:00 tot 10:00 kun je op basis van een maandelijks abonnement deelnemen aan een Leiderschap – Online Meeting met Mariëlle Duijndam.

Daarnaast zijn er regelmatig fysieke bijeenkomsten in Delft en andere delen van het land.

Ga voor meer informatie naar de Activiteiten Agenda en zoek op Leiderschap bijeenkomsten.

Of meld je aan voor onze Leiderschap Mailinglijst voor een update over nieuwe toevoegingen aan de Activiteiten Agenda.

Elke vrijdagochtend van 09:00 tot 10:00 is er een Online Leiderschap Meeting met Mariëlle Duijndam. Wil je deze meetings bijwonen of naderhand beluisteren? Dan kun je een maandelijks (opzegbaar) abonnement afnemen voor €300,- per maand en alle MP3 opnames van die maand vanuit je eigen account downloaden:

Klik hier om jezelf te abonneren op een Leiderschap Abonnement

Omdat veel mensen weerstand beginnen te voelen wanneer het praktisch en technisch wordt. Wanneer ideeën omgezet gaan worden in fysieke creaties en bijeenkomsten. Wanneer je contact gaat leggen en onderhouden met je doelgroep, jouw ‘tribe’, jouw team, jouw community. Daar komt namelijk behoorlijk wat bij kijken en vaak zijn dat geen dingen waar je zelf veel verstand van hebt. Vanuit Sparkle Paradise willen we kijken hoe we het voor jou makkelijker kunnen maken. Zowel in praktische zin, als in mentale zin. Er wordt van alles geloofd rondom wat je allemaal zou moeten doen om succesvol te worden. Maar waar word je zelf écht blij van? Hoe simpel mag en kan het zijn? Op welke manier kom je helemaal tot je recht en voel je jezelf ook gesteund in een groter geheel?

Om samen met jouw Missie bezig te zijn organiseren we regelmatig online Masterclasses en fysieke bijeenkomsten van één of meerdere dagen. We informeren je graag over de mogelijkheden die wij zien en je kunnen bieden. Zodat het realiseren van je missie een feestje wordt en je vooral met jouw kernkracht bezig kunt zijn.

Zorg dat je ingeschreven staat voor de Missie mailinglijst. Dit kun je doen door in een e-mail van ons onderaan te klikken op de link: “je voorkeuren updaten” en dan Missie aan te vinken bij de pilaren waar je interesse in hebt.

Sta je nog helemaal niet op onze mailinglijst? Meld je dan aan op deze pagina.

Missie Masterclasses worden op de agenda gezet wanneer hier inspiratie of vraag naar is. Daarnaast organiseren we ook fysieke bijeenkomsten van één of meerdere dagen op mooie locaties in Nederland, België en andere heerlijke plekken in de wereld. Staat er nu geen op de agenda? Dan kun je zelf ook een (privé- of groeps) retraite aanvragen door hier te klikken en het formulier in te vullen.

Ga voor meer informatie naar de Activiteiten Agenda en zoek op Missie bijeenkomsten.

Of meld je aan voor onze Missie Mailinglijst voor een update over nieuwe toevoegingen aan de Activiteiten Agenda.

Er is geen Missie Meeting Abonnement. Voor het werken aan je missie geven we de voorkeur aan het doorbrengen van tijd op een mooie plek waar we voor meerdere uren, dagen of zelfs een week bij elkaar kunnen zijn om direct praktische stappen te zetten terwijl we tegelijkertijd (met een groep of individueel) afstemmen en intunen op Wie Je Werkelijk Bent en Wat Je Werkelijk Wilt.

Tempel Training Groep

6 maanden met volle focus en toewijding

Alle Sparkle Paradise Tempel Pilaren zijn even belangrijk en vormen met elkaar een geheel. Samen vormen ze de verbinding tussen Hemel en Aarde en wanneer ze allemaal in jou geïntegreerd en geactiveerd worden, word je zelf een kanaal dat Hemel en Aarde bewust met elkaar verbindt. Jij weet welke Tempel Pilaren nu het meest tot je spreken, hoeveel tijd je hieraan wilt besteden en wat voor investering je nu kunt en wilt doen.

“The greatest education in the world is watching the masters at work.”

Dit is een uitspraak van Michael Jackson waar ik het helemaal mee eens ben. Alles wat ik geleerd heb, heb ik mezelf eigen gemaakt door andere masters te observeren, te bestuderen en bij hen in de buurt te zijn. Om vervolgens in de praktijk zelf ervaringen op te doen en mijn persoonlijke unieke stijl te ontwikkelen. Ik heb twee jaar lang ervaring opgedaan met het aanbieden van mijn eigen Opleiding tot Sprankelcoach & Sprankelleider. Deze Tempel Training is de multidimensionale, circulaire, vernieuwde variant daarvan. Ontwikkel jezelf in je eigen tijd en tempo in de ruimte die ik je bied, zodat je die ruimte vervolgens op jouw unieke manier aan anderen kunt bieden.

Als je 6 maanden lang onbeperkt toegang wilt krijgen tot alle meetings en opnames, een besloten Faceboek Groep én met flinke kortingen deel wilt nemen aan alle fysieke bijeenkomsten, dan zul je blij zijn met de Tempel Training optie.

Wil je naast deze groepservaring ook privé aandacht en persoonlijke support van Mariëlle, dan kun je jezelf aanmelden voor de Tempel Training Plus optie.

Houd je meer van flexibel en per maand bekijken wat goed voelt? Dan kun je kiezen voor losse abonnementen per pilaar.

Scroll voor meer informatie verder naar beneden op deze pagina.

Nu. Op elke dag van de week. Maak simpelweg je betaling over door jezelf onderaan deze pagina aan te melden voor de optie van jouw keuze. Twijfel je nog over welke optie het beste bij jou past? Dan kun je jezelf ook eerst een Sparkle Sessie cadeau doen om in een half uur kennis te maken en samen helderheid te creëren over wat nu het meest aansluit bij waar je staat en waar je naar verlangt.

Klik hier om je keus te maken.

Na je betaling ontvang je via e-mail alles wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot de besloten Facebook groep en alle Online Meetings die in de agenda staan. Daarnaast ontvang je de code(s) die je nodig hebt om met korting deel te nemen aan fysieke bijeenkomsten.

De Tempel Training wordt gefactureerd als een opleiding zodat je deze kosten kunt aftrekken of door een werkgever kunt laten betalen.

De Tempel Training Plus wordt gefactureerd als een leiderschapstraject zodat je deze kosten kunt aftrekken of door een werkgever kunt laten betalen.

We noemen ze zelf liever geen opleiding of leiderschapstraject meer aangezien het geen lineaire programma’s zijn met een vast startpunt en einddoel. De Ervaring in het NU en jouw eigen verlangens staan centraal en daar vormt alles zich omheen.

Omdat het creëren van Hemel op Aarde bedoeld is als een reis waar je met vrienden van geniet

Bovenstaande bedragen zijn exclusief 21% BTW. Voor Europese bedrijven die niet in Nederland gevestigd zijn wordt de BTW tijdens het afrekenen na het invoeren van een geldig BTW-nummer automatisch verlegd naar eigen land. De 6 maanden gaan in op het moment van betaling. Betaalde bedragen worden niet geretourneerd. Voor een kortere commitment kun je kiezen voor maandelijks opzegbare abonnementen per tempelpilaar.

Liever een los abonnement?

Kies de pilaren waar je nu op wilt focussen

Bovenstaande bedragen zijn inclusief 21% BTW. Voor Europese bedrijven die niet in Nederland gevestigd zijn wordt de BTW tijdens het afrekenen na het invoeren van een geldig BTW-nummer automatisch verlegd naar eigen land. Je kunt je abonnement via je eigen account op elke gewenst moment zelf annuleren of de automatische incasso tijdelijk pauzeren. Betaalde bedragen worden niet geretourneerd.

Ben je geïnteresseerd in de Tempel Training?

Laat dan je gegevens achter als je hulp wilt met je keuze

Pin It on Pinterest