The Template heeft een revolutionaire prestatie gerealiseerd door het insluiten van een gecodeerde ervaring in een video, welke een meetbare, blijvende transformatie initieert. Een alchemistisch gekalibreerde, holonomische convergentie van geluid, vorm en bewustzijn. Door een blijvende herverbinding van elektromagnetische circuits, welke de energetische natuur van Bron Code downloaden in je energieveld en endocriene systeem, wordt de disassociatie geactiveerd van het angst-gebaseerde paradigma en het in elkaar storten van de programma’s die gebaseerd zijn op de synthetische matrix en wordt het opnieuw omarmen van de Mens hologram in de interactieve, co-creatieve holografie van het ware continuüm, geïnitieerd. — Juliet en Jiva Carter

De eerste 3 van de 16 codes zijn nu te bekijken:

Elke video duurt ongeveer een uur, waarvan een half uur introductie en een half uur ceremonie met prachtige beelden. Creëer een rustige ruimte voor jezelf om te kijken en neem er uitgebreid de tijd voor om elke video naderhand op je in te laten werken. Laat de transformaties vanzelf plaatsvinden in je bewustzijn. En stop uiteraard indien het je teveel wordt of het geen fijne ervaring voor je is.

Je kunt binnen YouTube rechtsonder in de eerste video de Nederlandse ondertiteling aanzetten voor jezelf.

 

 

 

Laat de video’s op je inwerken en ervaar wat ze met je doen. Reacties kun je onderaan deze blog post achterlaten. Ze worden met toestemming van Juliet en Jiva Cartner van The template gedeeld.

Al onze events dragen bij aan het ontwakingsproces en het herverbinden van jezelf met je Essentie, zodat je weer kunt gaan creëren en manifesteren vanuit je volle potentie. Bekijk onze agenda hier.

Je bent van harte welkom!

Liefs,

Mariëlle

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest