Fase 2

THRIVE

Ga floreren! Kom tot bloei. Laat de overvloed toe die al voor je klaar staat en altijd al van jou is geweest. Op het gebied van de liefde, relaties, financiën, vitaliteit, creativiteit en vrije tijd. Maak het jezelf gemakkelijk. Durf te kiezen wat je écht wilt.

Open jezelf om onvoorwaardelijk te mogen ontvangen van je ZELF. Bron-Energie is hier om jou te dienen. Jij bent de koning(in) in jouw koninkrijk. Wat ga je kiezen als realiteit en werkelijkheid?

Overvloedig Toelaten

wat altijd al van jou is geweest

De tweede stap naar zelfrealisatie en meesterschap is goed voor jezelf zorgen door te kijken hoe jouw realiteit jou (beter) zou kunnen dienen. Wat heb jij in deze fase nodig? Wat zou je goed kunnen gebruiken?

In de volgende Deep Dive fase ga je alle oude kaders loslaten en de verschuiving maken naar het belichamen van Wie Je Werkelijk Bent. Wat heb je nu nodig om je straks aan die fase over te kunnen geven? 

Heb je letterlijk en/of figuurlijk ruimte voor jezelf nodig? Tijd? Geld? Rust? Meer gemak? Minder inspanning? Het vraagt lef om te erkennen wat je werkelijk wilt en jezelf toe te staan veranderingen te creëren.

Rust in de Chaos

Als ik had geweten dat ik op het pad van ontwaken naar zelfrealisatie zat, dan had ik onderweg nog veel beter voor mezelf gezorgd. Dan had ik mezelf gerust kunnen stellen, dan had ik bepaalde dingen voor kunnen bereiden en dan had ik mezelf er nog veel makkelijker aan over kunnen en durven geven. 

Maar zo ging het niet. Ik mocht alles zelf gaandeweg ontdekken en pas tegen het einde besefte ik werkelijk waar ik al die tijd mee bezig was geweest en welke veranderingen ik allemaal had ondergaan. Nu heb ik er veel beter zicht op. Terwijl mijn clienten door alle fases van ontwaken tot zelfrealisatie gaan, kan ik de rust bewaren, licht schijnen op voor jou nog onbewuste mogelijkheden en het hele proces helpen verzachten.

Uiteindelijk is het een kwestie van toelaten en is ieders pad uniek en niet te voorspellen, maar de kern blijft altijd en voor iedereen hetzelfde. Er gaat hoe dan ook veel veranderen in je lichaam, je geest en je leven. De vraag is of je bereidwillig mee beweegt met de veranderingen of onnodig lang weerstand blijft bieden…

Hoe fijn ga je het voor jezelf laten zijn?

Hoeveel zachtheid gun jij jezelf?

"Meningen van anderen zijn interessant. Maar hun relevantie wordt door jou bepaald. Iedereen is je altijd en overal aan het helpen. En soms is de meest krachtige versie van die hulp de suggestie of eis van iemand dat jij 'zus' doet en jij 'zo' beslist te doen. Met andere woorden, je hoeft niet te doen wat wie dan ook voorstelt of eist dat je doet. En je hebt baat bij het contrast dat ze bieden. Dit pakt allemaal heel goed uit."

- Communion of Light -

De illusie van tekort doorbreken

Je kunt niet door de poort naar zelfrealisatie met restanten van tekort-bewustzijn in je geest. Die illusie dient doorbroken te worden. Wat denk je tekort te komen? Op welk gebied ervaar je een gemis?

Zelfvertrouwen? Zelfverzekerdheid? Zelfliefde? Liefde, waardering, erkenning, steun en begrip van anderen? Helderheid over wat je wilt? Helderheid over je volgende stappen? Kennis over hoe je iets moet doen? Geld? Tijd en ruimte voor jezelf? Ontspanning? Ontlading? Rust in je hoofd? Rust in de maatschappij, je lichaam, je relatie, je gezin, je familie, je bedrijf, je werk? Levensenergie? Gezondheid? Sensualiteit? Seksualiteit? Verbinding? Aandacht? Status? Dingen die je bereikt hebt en kunt laten zien aan anderen als bewijs van jouw intelligentie, inzet, volharding, kennis, expertise, ervaring, macht, afstemming, vergevorderde ontwikkeling?

Normaal gesproken zijn we geneigd om achter al deze dingen aan te zitten en er moeite voor te gaan doen. Om het plaatje kloppend te krijgen in ons hoofd, op papier en voor de buitenwereld. Pas dan denken we te kunnen gaan ontvangen wat we wensen. Pas dan denken we er recht op te hebben en durven we erom te vragen. Maar wat als het veel simpeler kan? Wat als je leert om met je eigen energie te spelen? Wat als je onvoorwaardelijk zou kunnen en mogen ontvangen, vanuit liefde en zachtheid, van je Zelf aan jezelf?

"Hoe doe je het? Begin te spelen met de energieën. Begin ze te bewegen. Begin ze te ervaren. Zo simpel is het."

- Adamus St. Germain -

Spelen met je energie

Alles is jouw eigen energie. Alles wat je voelt en ervaart is jouw eigen energie. Alles is jouw eigen creatie. Alles en iedereen komt in je leven als respons op jouw energetische uitnodiging. 

Wat de meeste mensen, inclusief Bewuste Creators, geneigd zijn om te doen is iets nieuws proberen te creëren vanuit het startpunt van de oude situatie. Dat is lineair. Dat is lokaal en mentaal, gekoppeld aan de identiteit en het leven dat je nu denkt te hebben. Op dat niveau is je invloed maar minimaal. 

Ik nodig je uit om te gaan spelen met je energie op het niveau van de Goddelijke Creator die je werkelijk bent. Om niet langer bang te zijn voor jouw ware creatiekracht, invloed en rol in het geheel. 

Jij bent de Bron. Jij bent Al-Wat-Is. Wanneer je dit echt accepteert, kun je jouw energie voor je laten werken.

Uitnodiging

Om echt te gaan floreren

Ik bied je mijn voorbeeld, energie, perspectieven, ervaring, bewustzijn en focus op Wie Jij Werkelijk Bent en Wat Jij Werkelijk Wilt. Daarnaast faciliteer ik de ruimte waarin jij in contact kunt komen met andere gelijkgestemden, om samen de reis te maken.

Deze ervaring is niet te vergelijken met welk ander programma dan ook. Het is namelijk geen programma. Er is geen doel. Er is geen pad. Er is geen sprake van het bieden van hulp en ondersteuning. Er zijn geen leringen en er is geen leider. Er is alleen maar NU. En daarin zullen we écht geïnspireerd Samen Zijn. Meer heb je ook niet nodig. Dat ontdek je vanzelf. Het is misschien even wennen, maar je zult het uiteindelijk gaan ervaren als een verademing.