Je kunt de derde dimensie zien als een wereld waarin het puur om de fysieke, tastbare wereld ging. Denk aan een driedimensionale kubus. Hoogte, lengte en breedte. Die kubus was ons leven. We dachten dat dat alles was wat bestond. En dus gingen al onze gedachten ook over zaken in die kubus. Je zou het ook The Matrix kunnen noemen. Een bewustzijnsprogramma waarbinnen je leeft, zonder dat je het zelf door hebt.

De vierde dimensie staat voor Tijd. Je gaat je meer bewust worden van het concept tijd. Je gaat beseffen dat tijd eigenlijk helemaal niet bestaat. Je leeft tenslotte altijd in het NU. Ook als je aan het verleden of de toekomst denkt, ervaar je haar in het NU. Naar mate je meer en meer gaat beseffen dat je met je aandacht kunt reizen door tijd en ruimte en daardoor in het hier en NU echte ervaringen kunt beleven, gaat er steeds meer Tijd wegvallen. Oftewel; je hebt letterlijk minder tijd nodig om van punt A naar punt B te gaan. De reis is minder lang omdat je hem minder koppelt aan externe fysieke factoren.

De vierde dimensie is dus niet zozeer iets wat erbij komt, maar meer iets wat wegvalt. Je gaat wel door die fase heen, maar het is een tussenfase om uit te komen bij de vijfde dimensie.

In de vijfde dimensie heb je volledig geaccepteerd dat je veel meer bent dan enkel die fysieke 3D kubus. Grenzen bestaan niet meer voor jou. Je weet dat je oneindig bent omdat je in werkelijkheid geen fysiek wezen, maar een energetisch wezen bent. En dat jouw Essentie er een is van stromend bewustzijn, verbonden met Al-Wat-Is. Sterker nog: je weet dat jij Al-Wat-Is BENT. Nu kun je gaan co-creëren met jezelf als die Stroom van Oneindige Mogelijkheden en haar vormgeven zoals je maar wenst met de kracht van je gedachten in je bewustzijn.

Wanneer je zo gaat leven, is het natuurlijk dat (jouw versie van) Hemel op Aarde vanzelf vorm gaat krijgen, want je staat nu tenslotte heel bewust aan het roer en weet ondertussen na zoveel jaren (en levens) geleefd te hebben, heel goed wat je wél wilt. En wanneer je die wereld heel bewust vorm begint te geven in jouw geest, als de Goddelijke Creator die je bent, dan zal ze verschijnen.

Heeft dit geholpen om het beter te bevatten? Ik hoor het graag hieronder!

Wil je hier meer over leren? Bekijk dan bijvoorbeeld de Zelfstudie Opleiding tot Bewuste Creator – Leven in Ultieme Vrijheid. Of vraag een kennismakingsgesprek met mij aan als je mijn hulp zou willen gebruiken om bewust te Shiften naar 5D bewustzijn. Het is een verademing om te ontwaken en zo te kunnen gaan leven!

Sprankelgroet,

Marielle

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest