Ware liefde

Wat is ware liefde? Is het echt mogelijk om dat te ervaren in een relatie? Jazeker, als er sprake is van ware liefde in de relatie tussen jou en Jou. Wanneer je jezelf duidelijk ziet als Wie Je Werkelijk Bent, dan heb je die bevestiging vanuit een ander niet meer nodig. En dan kun je vanuit onvoorwaardelijke vrijheid met elkaar omgaan en communiceren. 

Arjen en ik hebben elkaar 10 jaar lang gespiegeld en zo al onze onvrijheden kunnen inzien en vervangen met Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde. Uiteindelijk blijkt dat je het concept ‘relatie’ eigenlijk helemaal loslaat. Er is op een gegeven moment geen sprake meer van ‘Wij’, met alle associaties, verwachtingen, verplichtingen, behoeftes et cetera die hieraan gekoppeld kunnen zijn in jouw overtuigingensysteem – maar enkel JIJ en IK. Twee mensen die ervoor kiezen om zichzelf met elkaar te delen, keer op keer opnieuw. Niet vanuit gewoonte of afspraak, maar vanuit een bewuste keuze in het moment, vanuit het volgen van je eigen Stroom.

Ontmoetingen met een Gouden Gloed

En wat er dan ontstaat is geweldig. Dat geeft een bepaalde diepgang en gouden laagje aan elke ontmoeting. Je gaat elkaar ontmoeten op zielsniveau. Je gaat fysiek samensmelten voorbij de wereld van gedachten. Je gaat bijdragen aan elkaars levensmissie. Je gaat samen de Hemel op Aarde ervaren en creëren – thuis, in je gezin, in je familie, in je community, in je land en in de hele wereld – puur door jullie sprankelende, zelfstandige Zelf te zijn. En voel je je even niet zo, dan is er niets aan de hand, want je weet allebei hoe je dit soort ervaringen juist in jullie voordeel kunt laten werken. Zodat je binnen de kortste keren het tegenovergestelde ervaart.

Erover praten is één ding, maar het zelf ervaren is heel iets anders. En dat gunnen we iedereen!

Bekijk hier onze aansluitende diensten voor de diverse mogelijkheden die we aanbieden om hierbij ondersteuning te ontvangen. Dit kan in groepsvorm of in de vorm van persoonlijke aandacht voor jou/jullie door Arjen en mij. Neem gewoon eens contact op om een en ander te bespreken en dan gaan we samen een heerlijke ervaring organiseren.

Liefs,

Mariëlle

 

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest