“Je houdt je in maar ik wil dat je loslaat…”

Dat zijn de woorden uit een liedje dat ik vandaag hoorde die steeds door m’n hoofd gaan. Keer op keer opnieuw. Je houdt je in maar ik wil dat je loslaat…

Oké, ik zal me niet meer inhouden. Ik ben bereid om los te laten. De Stroom via mij haar gang te laten gaan. Maar wat wil ze dan? Waarom moet ik midden in de nacht wakker worden om vervolgens niet meer in slaap te kunnen vallen?

Zelfexpressie. Dat is het eerste woord dat in me opkomt.

Het is tijd voor zelfexpressie. Openheid zoals nooit tevoren. Van mens tot mens. Van god tot god.

Wat zeg je tegen elkaar van God tot God?

“Hey man, wat voor wereld heb jij vandaag gecreëerd? Hoe beviel dat? Zou je dat morgen weer doen? Ja? Was het zo leuk? Oh dan denk ik dat ik dat ook eens ga proberen!”

We zouden met elkaar uitwisselen op het hoogste niveau: het niveau van de Creator.

Ik verlang naar dat soort gesprekken. Ik wil ze overal kunnen hebben. Bij de bakker, bij de bloemist, bij de groenteboer, op het strand, in het bos…

Waar ik ook maar ga, wil ik met mensen uitwisselen over de geweldige dingen die ze gecreëerd en ervaren hebben. Wat ze erdoor ontdekt hebben, welke aanpassingen ze vervolgens doorgevoerd hebben… Om zo elkaar te inspireren en te stimuleren tot nieuwe gedachten. Niet via de moeilijke weg, maar via de moeiteloze weg.

We hoeven niet persé eerst door diepe dalen heen te gaan, onze kwetsbaarheid vervolgens te tonen en anderen te laten zien hoe het anders kan. Dat is de moeilijke weg. We kunnen ook gewoon ons eigen meest moeiteloze pad bewandelen. Nog voordat we een pijnlijke ervaring moeten doorleven kunnen we in de emotionele fase bijsturen met onze geest en vibratie en zo een hele andere realiteit creëren. We kunnen uitwisselen op het niveau van Creator in plaats van Observator. Slachtofferschap, tekort, daderschap, drama et cetera zouden verdwijnen…

Gewoon alleen nog maar keuzes. Heel veel keuzes. Heerlijke keuzes. Vanuit vrijheid te maken.

Alles mag bestaan. Alles kan bestaan. Naast elkaar, geen enkel probleem. Wat je niet in je eigen realiteit wilt hebben geef je gewoon geen aandacht. Iedereen weet dat. Iedereen waardeert dat, die diversiteit aan mogelijkheden.

“Hey man, ik zag dat je vorige week een ervaring met zo’n heerlijk zeiljacht hebt gemanifesteerd. Dat lijkt mij ook wel wat. Hoe heb je dat gedaan? Wil je mij de frequentie daarvan aanbieden?

Niemand voelt zich jaloers of tekortgeschoten. Niemand denkt:”Oh waarom is het leven van anderen zoveel leuker en interessanter dan dat van mij?” Iedereen denkt:

“Oh dat is een gaaf idee! Daar had ik nog niet eerder aan gedacht. Daar was ik nog niet opgekomen, thanks man! Weer een gave nieuwe ervaring om op in te tunen en naar uit te kijken! Wooohooo!”

Wat voor ervaringen zie jij bij anderen die je zelf ook graag zou willen ervaren?

Wat plaats jij ertussen? Als je er al iets tussen plaatst….?

Erken je al dat jij die ervaring net zo goed kunt hebben?

Weet je dat het puur een kwestie is van bekend en vertrouwd raken met de frequentie van die ervaring?

Het Sprankelparadijs is de plek om langs de meest moeiteloze weg de meest fantastische ervaringen in je leven toe te laten.

Hier communiceren we van God tot God, van Creator tot Creator, van Manifestator tot Manifestator.

Er is geen weg om daar te komen. Daar zijn we al. Dat zijn we al. Het is alleen een kwestie van erkennen dat dit zo is.

Waanzinnig buffet van mogelijkheden

Kun je je voorstellen wat een waanzinnig buffet dit wordt van geweldige ervaringen waar we uit zullen kunnen kiezen? Waar we nu al uit kunnen kiezen? Een buffet dat steeds rijker en rijker en rijker zal blijven worden, doordat wij door al die ervaringen op steeds nieuwere ideeën komen? Als je denkt dat het nu al goed is, dan staat ons nog een waanzinnige tijd te wachten…

Zo, ben ik even blij dat ik opgestaan ben om gewoon vrijuit op mijn laptopje te gaan tikken, zonder dat ik vooraf hoefde te weten wat er ging gebeuren of waarom ik nou zo nodig wakker moest worden.

Ik weet gewoon nooit wat precies de bedoeling is

En dat erkennen werkt zo ontzettend bevrijdend. Ik heb geen idee. Echt waar mensen, ik heb geen idee. Ik weet dat ik verlangens heb, ik weet dat ik graag een rol speel in de manifestatie van die verlangens. Maar hoe ik daar vervolgens ga komen, wat de volgorde is, ik heb geen idee. Elke keer als ik een logisch pad probeer uit te stippelen, dan voel ik een bepaalde druk en spanning over me heen komen. Want dan moet ik het bedachte goed uitvoeren.

Vandaar dat ik ook zo’n disconnectie voel met de huidige manier van ondernemen. Ik zie zoveel mensen zo hard werken, zo hun best doen, zo in dienst staan van anderen om zichzelf daarmee een waarde te geven en te mogen ontvangen.

Dat moet toch veel makkelijker kunnen? Kunnen we niet gewoon die waarde aan onszelf toekennen en vervolgens de ervaring kiezen die we willen hebben, zodat we die ervaring kunnen toelaten? Waarom al die processen ertussenin?

Ik stel voor dat we voor de meest moeiteloze weg kiezen, althans, voor degenen die er enorm aan toe zijn en zin hebben om een nieuwe mogelijkheid te omarmen.

Communiceren van God tot God. Co-creeren van Bewuste Creator tot Bewuste Creator

“Hey man, wat is het leven mooi he? Zo lekker moeiteloos, wat een vakantie he hier, op Aarde? Ik ben zo onwijs blij dat ik gekomen ben. Deze tijd hier had ik niet willen missen. Man wat een genot om van alle zintuigen van mijn fysieke lichaam gebruik te maken. Ik ben zo blij dat ik in het Sprankelparadijs ontdekt heb dat ik al die tijd al in het Sprankelparadijs leefde. En dat het zo onwijs makkelijk zou zijn, nee, dat had ik echt nooit gedacht. Maar hey, het is zo. En we zijn er nu! En dit bewustzijn pakt niemand ons meer af. Vanaf hier wordt het alleen nog maar beter en beter en beter en beter. To infinity and beyond! Wooohooo!!”

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest