Informatie

over zelfrealisatie

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de 6 belangrijkste pijlers van een Leven in de Hemel op Aarde.

Voorbereiding

op jouw zelfrealisatie

Onderstaande elementen zijn vrijwel altijd onderdeel van het transformatieproces dat leidt tot Zelfrealisatie en Meesterschap over jezelf en jouw leven. In de praktijk lopen alle fases door elkaar. Je kunt zelf bepalen of je er in groepsverband of in een 1-op-1 traject met mij doorheen wilt gaan. Ze vullen elkaar ook heel goed aan. Neem gerust contact op om te kijken wat jouw volgende stap wordt.

ALIVE

Wanneer jouw hart en ziel weer op de voorgrond mogen treden, kom je in contact met je lichaam, je levensenergie en je passie voor het feit dat je bestaat en leeft. Je verlangen om werkelijk te Leven in Ultieme Vrijheid groeit.

THRIVE

Het is natuurlijk voor ons als mens om te floreren op elk gebied van ons leven. We hoeven het alleen maar te kiezen en toe te laten. Wat heb jij nodig om te durven kiezen én daarna de controle compleet los te kunnen laten?

DEEP DIVE

 Tijd om je terug te trekken in je cocon om te ontpoppen als vlinder met vleugels. Diep jezelf in duiken om de shift te kunnen maken van menselijke manager naar goddelijke creator. Leven met hart en ziel in ultieme vrijheid.